CANON CanoScan 9000F (4207B009)

Értékelés: 5 13 értékelés Márka: CANON Katalógus száma: 456183

2 év garancia

CANON CanoScan 9000F (4207B009)

Canon CanoScan 9000F dokumentumszkenner. CCd képszenzorral felszerelt készülék. Az optikai felbontása **9600×9600 dpi. USB 2.0 csatlakozási lehetőség. 48 bit színmálység jellemzi még a terméket. További információ

79990
5 13

79 990 Ft ÁFA-val
Átmenetileg nem vásárolható
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

Ez a csúcstechnológiás film-, fénykép és dokumentumolvasó ideális megoldás sokoldalú beolvasási funkciókat igénylő fényképészek és kreatív ügynökségek számára Az egyedülálló minőség csúcssebességgel párosul.

Továbbfejlesztett minőség, kivételes részletgazdagság Lépjen egy lépéssel tovább a minőségi film- és fotóolvasás területén! A CanoScan 9000F készülék 9600×9600 dpi felbontással működő CCD érzékelője kivételesen részletes képeket, ezáltal páratlan reprodukciós minőséget biztosít. Ideálisan felhasználhatók nagyítás és nagy felbontású nyomtatás céljára; a 48 bites színmélység biztosítja a pontos színvisszaadást.

Gyors, időtakarékos beolvasás Lépjen újabb szintre a produktív beolvasási teljesítmény területén! 35 mm-es negatív filmek gyors beolvasása kb. 18 mp/kép sebességgel (1200 dpi), vagy A4-es színes fényképek és dokumentumok beolvasása kb. 7 mp/kép sebességgel (300 dpi). Az azonnali bemelegedésnek köszönhetően várakozási idő nélkül megkezdi a beolvasást – ezzel egyben energiát takarít meg.

Sokoldalú filmkezelés A beépített filmadapter minden filmolvasási feladatot könnyedén megold. 12×35 mm-es filmszalagokat és 4-szeres keretezett diákat (pozitív vagy negatív) olvas be egyetlen műveletben. A 120-as filmformátumot is támogatja (legfeljebb 6×22 cm).

Automatikus képjavítás A megkarcolt, sérült, poros vagy kopott film egyszerű helyreállítása, manuális retusálási igény nélkül. A Canon egyedülálló FARE 3. technológia automatikusan helyreállítja a megkarcolt, sérült vagy homályos filmeket – így megtakarítja a felhasználónak a manuális retusálással töltött időt. A QARE 3. technológia automatikusan helyreállítja a sérült fotónyomatokat.

Hihetetlenül egyszerű használat Az összetett funkciók használata is igen egyszerű. A 7 EZ gomb segítségével azonnal hozzáférhet az automatikus beolvasás, másolás, e-mail és többoldalas PDF-létrehozó funkciókhoz. Az automatikus beolvasás gomb felismeri a fotó-, dokumentum- és filmtípusokat, és a megfelelő beállításokat alkalmazza a beolvasásnál és a mentésnél. Az Auto Photo Fix II és az Auto Document Fix szoftver optimális eredményt biztosít a végső képek és dokumentumok minőségét tekintve. A beépített AC adapter jóvoltából kompaktabb a készülék, vagyis kevesebb helyet foglal a munkahelyen.

Értékes, intelligens tartozék szoftverek Hatékony SilverFast SE, Adobe Photoshop Elements és ArcSoft PhotoStudio tartozék szoftver jár a készülékhez: ezek segítségével a legtöbbet hozhatja ki a beolvasásból. A beolvasott fájlok egyszerűen kezelhetők a Canon MP Navigator EX szoftverével. Alakítsa át dokumentumait kereshető PDF-fé, és védje a bizalmas adatokat jelszavas védelemmel. Pótolhatatlan szoftverfunkció a Stitch Assist illesztő-segéd, amely két A4-es beolvasásból A3-as végeredményt produkál.

Tulajdonságok:
- Max. olvasási méret: 216×297 mm
- Olvasási sebesség: 8 lap/perc
- Max. felbontás: 9600×9600 dpi
- Színmélység: 48 bit
- Csatoló felület: USB
- Dia feltét: Nem
- Méret: 270×480×111 mm
- Súly: 4,6 kg


Paraméterek

%2% paraméterei

Optikai felbontás 4800 x 4800
Dokumentumok max. mérete A4
Színmélység 48 bit
Scannelés sebessége 3 s
Automata adagolás igen
Diafeltét igen
Operációs rendszer Win Vista / XP SP2 / Mac os 1
Profeszionális igen
Csatlakozás USB 2.0
Szélesség 27 cm
Mélység 11.1 cm
Magasság 48 cm
Súly 4.6 kg
Energiaforrás AC adapter

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.