Lamps Elemekkel működő tetováló stúdió

Lamps Elemekkel működő tetováló stúdió

Száma: 3200873
Egy kis tetoválóművész képes lesz tetoválni magát vagy akár a nagymamáját is a Lamps fantasztikus, elemekkel működő tetováló stúdiójának köszönhetően, amely sablonokkal színes filctollakkal és csillámokkal van felszerelve. Nagyszerű játék a kreativitás fejlesztésére és a gyermekek kreativitásának ösztönzésére. További információ
12 790 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 3200873

Leírás

Lamps Elemekkel működő tetováló stúdió

Egy rendes tetoválást készíteni a kezedre? A Lamps elemekkel működő tetováló stúdiónak köszönhetően minden gyermek tetoválhatja magát, vagy vállalhatja a tetoválóművész szerepét, és tetoválhatja anyukáját, apukáját, nagymamáját, barátját… bárkit, aki szintén szeretne egy gyönyörű tetoválást. Ne aggódj, a művek nem maradandóak, és a tetoválások minden alkalommal lemoshatók. 

Tulajdonságok

  • Egy menő tetováló stúdió fiatal kreatív rajongóknak
  • Hosszú időre elszórakoztatja a gyerekeket, és talán előkészíti őket a felnőtt karrierjükre
  • Csomagolás tartalma: tetováló spray toll, sablonok, csillámporok, 3 tetováló filctoll
  • -3 AA elemmel működtethető (az elemek nem tartozékok).
  • -Gyermekeknek 6 éves kortól ajánlott.
  • Minőségi műanyagból készült
*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.