Seva 5 Jumbo Építőjáték

Seva 5 Jumbo Építőjáték

Értékelés: 4,9
20 790 Ft

Seva 5 Jumbo építőjáték a Seva 30. évfordulója alkalmából kiadott limitált nagy készlet. 1064 darab alkatrészt tartalmaz, amelyek között megtalálható például kézi váltó is. Akik már rendelkeznek Seva készlettel, azoknak nagyszerű kiegészítő, az újaknak tökéletes indulókészlet lehet, hiszen az összes termék kombinálható egymással.

Seva Jumbo Army Építőjáték készlet
21 190 Ft

Seva Jumbo Army egy kreatív építőjáték készlet gyermeke számára praktikus tárolódobozban. Az egyedi alkatrészeknek köszönhetően tankot, repülőgépet és helikoptert építhetünk. Az egyszerű játék könnyen és szabadon kombinálható, mindezzel fejleszti a térbeli gondolkodást, a finommotoros képességet, a kreativitást és a türelmet.

Seva 1

Seva 1

Értékelés: 4,8
5 320 Ft

SEVA 1 egy eredeti cseh puzzle, ahol a gyerekek autót, repülőgépet, hajót, házat tud építeni a leírások alapján, vagy a saját fantáziáját használva építhet bármi mást. Segíti a gyermek kreativitásának fejlődését. 222 elemből álló játék könnyen érthető a kisebbek számára is.

Seva 6 Elektro készlet

Seva 6 Elektro készlet

Értékelés: 4,2
19 990 Ft

Seva 6 Elektro készlettel játékosan folyhat a tanulás, hiszen használata egyszerű, hamar sikerélményt érhet el gyermekünk. A 625 db-ból álló készlet összerakásának csak a fantázia szab határokat. A csomagban található kis akkumulátorral mozgásba hozható a megépített szerkezetet, mindez teljesen biztonságosan. Kompatibilis a többi Seva készlettel, így lehetőség van a folyamatos bővítésre.

Seva 3 Jumbo Épíítőjáték

Seva 3 Jumbo Épíítőjáték

Értékelés: 4,9
17 590 Ft 17 190 Ft

A Seva 3 Jumbo építőjáték minden alapelemet tartalamaz, ami az építőzéshez kellhet. A doboz mintegy 1074 db alkatrészt tartalmaz, így szinte bármi megépíthető belőle. Gyermekének kreativitása így könnyen fejlődhet, mert minden a képzeletére van bízva.

Seva Jumbo Építőjáték Lányoknak
19 320 Ft

Seva Jumbo építőjáték kifejezetten lányok számára ajánlott építőjáték, mely minden alapelemet tartalmaz, amire a játék során a gyerekeknek szükségük lehet. 1172 db alkatrészt tartalmaz, így szinte bármi megépíthető belőle. Gyermekének kreativitása így könnyen fejlődhet, mert minden a képzeletére van bízva.

Seva Jumbo Körhinta, Építőjáték készlet
21 590 Ft

A Seva Jumbo Körhinta egy kreatív építőjáték készlet gyermeke számára praktikus tárolódobozban. Az egyedi alkatrészeknek köszönhetően mozgó és forgó hintát és körhintát építhetünk, melyek a Seva többi sorozatától eltérően élénk zöld és narancssárga színekben pompáznak. Az egyszerű játék könnyen és szabadon kombinálható, mindezzel fejleszti a térbeli gondolkodást, a finommotoros képességet, a kreativitást és a türelmet.

Seva Patrol Építőjáték

Seva Patrol Építőjáték

Értékelés: 4,4
5 050 Ft

A népszerű cseh márka, a Seva terméke minden gyermeknek nagy örömöt szerez. Játék közben szabadon követhetik fantáziájukat színes autókat, hajókat vagy épületeket építve, miközben játszva tanulnak, fejlődik a kézügyességük, logikájuk, képzelőerejük. Ez a fantasztikus Patrol építőjáték 238 szabadon variálható elemből rakható össze.

Seva Team Építőjáték

Seva Team Építőjáték

Értékelés: 4,9
3 990 Ft

Seva team nem hiányozhat egyetlen építeni szerető gyermek szobájából sem. Egészen kicsi kortól játszva fejleszti a kreativitást, kézügyességet és koordinációs készséget. A Seva készletek kompatibilisek és kiegészítik egymást, így folyamatosan bővíthetők. Megépülhet a repülő, a daru, a ház, de most itt van hozzá a teljes építő csapat is!

Seva Army Mini Építőjáték készlet
4 170 Ft 4 120 Ft

A Seva Army Mini építőjáték készlettel gyermeke teljesen beleélheti magát a katonásdiba. Építhet tankokat, repülőgépeket vagy helikoptereket, amelyek katonai rejtőszínük miatt igazán élethűek lesznek. A játék során gyermekének kézügyessége és fantáziája is fejlődik.

Seva Benzinkút Építőjáték
3 850 Ft

Seva Benzinkút kellemes elfoglaltság fiúknak. A 180 darab elemből két töltőállomást lehet létrehozni, saját elképzelés alapján, ezáltal fejleszti a kreativitást és a kézügyességet is. A játék 4 éves kortól ajánlott.

Seva Kis gazdálkodás építőjáték, 718 db
13 390 Ft

Seva kis gazdálkodás építőjáték kellemes elfoglaltság fiúknak, lányoknak egyaránt. A készletben található puzzledarabokból össze lehet rakni traktort, amivel fát is lehet szállítani. A kis gazdálkodáshoz kapcsolódó malom vagy egyéb épület is felépíthető az elemekből. Fejleszti a kézügyességet és a kreativitást, hiszen megannyi lehetőséget rejtenek a puzzle darabok. A játék használatát 3 éves kortól ajánljuk.

Seva Traktor Építőjáték

Seva Traktor Építőjáték

Értékelés: 4,8
3 990 Ft

Seva Traktor kellemes elfoglaltság fiúknak. A készletben alkatrészek találhatóak, amikből létre lehet hozni egy traktort, ezáltal fejlődik a kézügyesség és a kreativitás egyaránt. A játék használatát 4 éves kortól ajánljuk.

Seva Építőszett lányoknak

Seva Építőszett lányoknak

Értékelés: 4,9
9 320 Ft

Seva Építőszett lányoknak minden kislány kedvencévé válhat. Lila, rózsaszín és fehér színű elemeket tartalmaz, amikből konyhát, vagy akár nappalit is építhetnek. A hajlított elemeknek és a gumiabroncsoknak köszönhetően lehetőség nyílik akár egy babakocsi összerakására is.

Seva 5 Technic készlet

Seva 5 Technic készlet

Értékelés: 4,6
12 790 Ft

Seva 5 Technik készlettel bármelyik gyermek szívesen megismerkedne, hiszen használata egyszerű, hamar sikerélményre tehet szert gyermekünk. A 719 elemből álló készletet a mellékelt utasítás szerint is össze lehet rakni, de a megépíthető elemek számának csak a képzelet szab határokat, így egyaránt fejleszti gyermekünk kreativitását és összeszerelési készségét. 6 éves kortól ajánjuk, így már a kisebbek is elkezdhetnek ismerkedni ezzel a fantasztikus építő készlettel.

Seva 416 Kombájn

Seva 416 Kombájn

Értékelés: 4,6
7 590 Ft

Seva 416 Kombájn 3 év feletti gyermekeknek szóló eredeti cseh építőjáték. 416 elemből áll, mely különleges, a kombájn felépítéséhez szükséges darabokat is tartalmaz. Gyermekünk fantáziája szab csak határt az építés végeredményének.

Seva 445 Műszaki szett Építőjáték
8 010 Ft 5 050 Ft

Seva 445 Műszaki szett lehetővé teszi gyermekünk számára, hogy autót, házat, repülőt építsen. De a fantáziájára is bízhatjuk az építést. Kombinálható más SEVA építőszettel.

Seva 719 Építőjáték

Seva 719 Építőjáték

Értékelés: 4,7
11 320 Ft

Ez a csodálatos játék segít a gyerekeknek már egész kicsi kortól a kézügyesség fejlesztésében. Játszva tanulhatnak, miközben darut, repülőt vagy akár egy házat építenek. Megunhatatlan és változatos szórakozást nyújt!

Seva Army 1 Építőjáték

Seva Army 1 Építőjáték

Értékelés: 4,8
8 790 Ft

Seva Army 1 a Seva termékcsalád egy újabb tagja, elsősorban fiúknak. Gyermeke játszva felépíthet egy teljes hadsereget, járművekkel együtt miközben fejleszti a képzeletét, ügyességét. A játék elve nagyon egyszerű, a részek könnyen és szabadon kombinálhatók.

Seva Építőjáték lányoknak
4 520 Ft

A Seva építőjáték kifejezetten lányok részére készült. Építhető belőle babakocsi vagy nyugágy, de a létrehozható játékok számát csak gyermeke fantáziája befolyásolja. Ezzel a játékkal nem csak kreativitása, hanem kézügyessége is fejlődik.

Seva Stavite készlet

Seva Stavite készlet

Értékelés: 4,1
7 590 Ft

SEVA Stavite modellező készletből a gyerekek traktorokat, kotrógépeket és egyéb mezőgazdasági gépeket építhetnek, vagy saját fántáziájukat is kiaknázhatják. Segíti a gyermek kreativitásának fejlődését, könnyen érthető a kisebbek számára is.