Salomon Shiva White síbot

Salomon Shiva White síbot

Értékelés: 5
14 850 Ft 8 990 Ft

Csúcsminőségű on-piste női síbot. A Salomon Shiva White alumíniumból készült, amelynek hála a síbot könnyű és tartós.

Atomic Redster X Sqs Green
14 190 Ft 13 990 Ft

Lesikló síbotok az Atomic vezető sílécgyártótól 4* Alumínium Pole technológia támogatja a szilárdságot alacsony súlynál is Az SQS rendszer megakadályozza a sérüléseket váratlan esés esetén. Padded Strap pántok a szilárd tartáshoz. Steel Tip tüskék a jeges hóba. Atomic Redster X Sqs Green 16mm átmérővel.

Salomon Northpole Lady Grey síbot
7 290 Ft

Női on-piste síbot, amelyet minden női síelő értékelni fog, legfőképpen szokatlan könnyűségének és tartósságának hála. A Salomon Northpole Lady Grey aspeciálisan kifejlesztett fogantyúnak hála stabil támaszt biztosít, természetesen kivehető kosaras rendszerrel ellátott.

Atomic Amt Red/Black

Atomic Amt Red/Black

Értékelés: 5
8 790 Ft

Lesikló síbotok az Atomic vezető sílécgyártótól 3* Alumínium Pole technológia támogatja a szilárdságot alacsony súlynál is Standard Strap pántok a szilárd tartáshoz. Steel Tip tüskék a jeges hóba. Az Atomic Amt Red/Black támaszok lesznek számodra, mind a saját hegyekben, úgy külföldön is.

Atomic Rdster Red/Black

Atomic Rdster Red/Black

Értékelés: 4,5
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Síbotok a sífelszerelés gyártók legjobbikától, az Atomictól. Az 4 Aluminum Pole technológia erős és nagyon könnyű. Standard Strap csuklópántok a biztos tartásért. A Steel Tip hegyek a keményebb hóba. Az Atomic Rdster Red/Black 18mm átmérőjű, és segíteni fog lefelé a lejtőn a gyors száguldás közben .

FISCHER MY TURN

FISCHER MY TURN

Értékelés: 5
10 490 Ft

Női síbot – minőségi anyagból gyártva. A Fischer MY TURN egy ergonomikus alakú fogantyúval rendelkezik, és elsősorban a letakarított lejtőkön történő síelésre tervezték.

Salomon Arctic Black

Salomon Arctic Black

Értékelés: 3,5
9 990 Ft

Minőségi síbot Salomon Arctic Black alumíniumból gyártott, melynek köszönhetően nagyon könnyű és szilárd. A bot minőségi pánttal és ergonomikus markolattal rendelkezik.

Salomon X North

Salomon X North

Értékelés: 5
7 390 Ft

Könnyű férfi síbot 18 mm átmérővel. Salomon X North alumíniumból készült, amely rugalmasságot és szilárdságot biztosít az alacsony súly megőrzése mellett. A síelők kényelmét a Standard pánt és az ergonomikus markolat kellemes anyaga biztosítja.

Atomic Amt Girl

Atomic Amt Girl

Értékelés: 5
6 990 Ft

Lány síbot acél heggyel. Törzse alumínium ötvözetből készült, amely nagyon ellenálló és tartós. Az Atomic Amt Girl ergonomikus fogantyúval és rugalmas pánttal ellátott

Atomic Amt Boy
70 000 Ft

Fiú síbot acél heggyel. Törzse alumínium ötvözetből készült, amely nagyon ellenálló és tartós. Az Atomic Amt Boy ergonomikus fogantyúval és rugalmas pánttal ellátott

Atomic Redster Ultra Síbot
32 990 Ft 25 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Atomic Redster Ultra könnyű és ellenálló, dinamikus síbot. A versenybotok csúcsmodelljeinektop modellje World Cup technológiával.

Salomon Arctic Lady
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női síbot alumíniumból gyártott, melynek köszönhetően nagyon könnyű és szilárd. A bot minőségi pánttal és ergonomikus markolattal rendelkezik. A Salomon Arctic Lady alkalmas szabadidős és haladó síelők számára is egyaránt.