Alpina Sports Grap 2.0

Alpina Sports Grap 2.0

Értékelés: 5
36 065 Ft 26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

snowboard és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Egy bélelt nyakvédő és egy levehető fülvédő is a részét képezi. Alpina Sports Grap 2.0 szellőzőnyílásokkal van ellátva az optimális szellőzés biztosítása érdekében, valamint kivehető és mosható béléssel is rendelkezik.

Salomon Quest Access

Salomon Quest Access

Értékelés: 5
40 790 Ft 28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kiváló minőségű férfi sisak a síeléshez. A Salomon Quest Access W magas biztonsági fokozattal rendelkezik az EPS4D-nek köszönhetően, amely segít az ütés energiájának eloszlatásában. A síelő kényelméről a Custom Dial Fit rendszer, amely jó beállíthatóságot tesz lehetővé, valamint a puha kivehető bélés gondoskodik.

Alpina Sports Spice Sísisak
47 708 Ft 35 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Alpina Spice női sisak a merev héjszerkezet és a hatékony szellőztetőrendszer kombinációját képezi. Freeride-hoz és sípályán való sikláshoz egyaránt alkalmas. Az Alpina gyártó által gyártott stílusos sisak.

Mango Sisak Cusna Pro
44 990 Ft 43 990 Ft
+ ingyen szállítás

Sí bukósisak napellenzővel és 12 szellőzőnyílással. A Mango Cusna Pro bukósisak puha fülvédővel rendelkezik, melyek levehetőek, melyet főleg melegebb időben fogsz értékelni. Az univerzális RUN SYSTEM rögzítőrendszernek köszönhetően a szabályozó kerékkel könnyedén hozzáigazíthatod a sisak nagyságát a fejed méretéhez.

Alpina Sports Grap 2.0 LE
43 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Alpina Grap 2.0 LEunisex sísisak a Grap 2.0 modell limitált kiadásamég kellemesebb tapintású bélésseleredeti kivitelben. Kiváló tulajdonságok és egyedi forma, amely minden fejformához kényelmesen illeszkedik.

Alpina Sports Carat,A9035.1.30 48-52 cm
24 390 Ft 23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek snowboard és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Egy bélelt nyakvédő és fülvédő is a részét képezi. A szellőztető rendszer biztosítja az optimális szellőzést. Az Alpina Sports Carat, A9035.1.30 kivehető és mosható betéttel is el van látva.

Alpina Sports Biom,A9059.1.80 51-54 cm
33 990 Ft
+ ingyen szállítás

A snowboard és sísisak Hard shell szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Stratégiailag elhelyezett szellőzőnyílásokkal rendelkezik az optimális szellőzés érdekében. Alpina Sports Biom,A9059.1.80 belső kivehető és mosható béléssel rendelkezik.

Alpina Sports Carat szett Disney Minnie Mouse,
33 790 Ft 26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek snowboard és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Fogstop felületkezelt szemüveg is a sisak része, amely megakadályozza a lencsék bepárásodását. Az Alpina Sports Carat Disney Minnie Mouse szett kivehető és mosható betéttel is el van látva.

Alpina Sports Carat szett Disney Mickey Mouse,
33 490 Ft
+ ingyen szállítás

Gyerek snowboard és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Fogstop felületkezelt szemüveg is a sisak része, amely megakadályozza a lencsék bepárásodását. Az Alpina Sports Carat Disney Mickey Mouse szett kivehető és mosható betéttel is el van látva.

Alpina Sports Carat set Disney
33 490 Ft
+ ingyen szállítás

A gyerek snowboard- és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Fogstop felületkezelt szemüveg is a sisak része, amely megakadályozza a lencsék bepárásodását. Az Alpina Sports Carat set Disney kivehető és mosható betéttel is el van látva.

Atomic Savor Visor Stereo Black
59 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Sísisak beépített állítható napellenzővel. A Holo Core továbbfejlesztett ütéselnyelési zónával van felszerelve. Active Aircon szellőzés a kellemesebb síelés érdekében. A Stereo Lens technológia hozzájárul a jobb látáshoz és csökkenti a szemfáradást. Az Atomic Savor Visor Stereo Black mindössze 550 g súlyú.

Giro Launch Plus Icehawk Gyerek bukósisak
25 990 Ft 19 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Giro Launch Plus Icehawk Gyerek bukósisak tökéletes választás mindenki számára. Rendelkezik In-Mold technológiával, könnyen illeszkedik viselője méreteihez, és Super Cool szellőzőrendszere biztosítja a megfelelő légáramlást. Sima, könnyen felvehető gyerek sisak, amit megnyerő külsője mellett számos más tulajdonság teszi az egyik legjobb sisakká

Alpina Sports Carat LX
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Gyerek snowboard és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Egy bélelt nyakvédő és egy levehető fülvédő is a részét képezi. A szellőztető rendszer biztosítja az optimális szellőzést. Az Alpina Sports Carat LX kivehető és mosható betéttel is el van látva.

Alpina Sports Carat

Alpina Sports Carat

Értékelés: 5
20 990 Ft 15 990 Ft

Gyerek snowboard és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Egy bélelt nyakvédő és fülvédő is a részét képezi. A szellőztető rendszer biztosítja az optimális szellőzést. Az Alpina Sports Carat kivehető és mosható betéttel is el van látva.

Atomic Revent Nightshade
27 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Atomic Revent Nightshade ultra-könnyű sísisak magas szintű védelmet nyújt a fejnek az In-Mold kialakításnak köszönhetően. A sisak könnyen beállítható a fej mérethez és a mosható bélés a maximális kényelmet biztosítja. Védelem és stílus egyben. Minimális súlyú modell, mindössze 350 g-os.

Salomon Icon² M
34 490 Ft
+ ingyen szállítás

Sísisak alacsony profiljával remekül illeszkedik, keskeny sziluettet képez. Az EPS 4D héj védi a fejet az erős oldalirányú ütésektől is. A Salomon Driver S Icon² M olyan audiorendszerrel rendelkezik, amellyel a lecsúszás közben zenét hallgathatsz.

Giro Ratio sisak

Giro Ratio sisak

Értékelés: 5
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Giro Ratio felveszi a versenyt minőségben és funnkciókban a prémium sisakokkal is, ám sokkal megfizethetőbb áron. A sisak a MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) konstrukciónak köszönhetően még több védelmet nyújt és képes bizonyos ütések energiáját elvezetni, ezáltal csökkenteni az erősséget. Az *In Form Fit rendszer** miatt a sisak kényelmes és szorosan követi a fej vonalát. A Thermostat Control állítható szellőzőrendszer gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről és szellőzésről.

Alpina Sports Biom

Alpina Sports Biom

Értékelés: 4,5
32 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

snowboard és sísisak Hard shell szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Stratégiailag elhelyezett szellőzőnyílásokkal rendelkezik az optimális szellőzés érdekében. Alpina Sports Biom belső kivehető és mosható béléssel rendelkezik.

Mango Rocky
21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Mango Rocky egy kényelmes gyerek sisak síeléshez és snowboardozáshoz, ami megfelelő biztonságot, és egyszerű bekapcsolást biztosít.

Alpina Sports Alpina Spice
32 690 Ft 31 990 Ft
+ ingyen szállítás

Modern, stílusos sísisak. Az Alpina Spice a legbiztonságosabb sísisak ettől a gyártótól. Ezt a HI-EPS béléses ütésálló héjnak köszönhetően éri el, amely hatékonyan tompítja az ütés erejét. A sísisak levehető fültakarókkal és zárható szelepekkel ellátott az ideális szellőzésért. A belső párnázás kivehető és kézzel mosható. A Run System Ergo Snow rendszerrel állítható, amelyet kesztyűben is könnyedén vezérelhet.

Giro Launch Gyerek Bukósisak, Kék
19 579 Ft 17 990 Ft

Giro Launch Gyerek Bukósisak tökéletes választás mindenki számára. Rendelkezik In-Mold technológiával, könnyen illeszkedik viselője méreteihez, és Super Cool szellőzőrendszere biztosítja a megfelelő légáramlást. Sima, könnyen felvehető gyerek sisak, amit megnyerő külsője mellett számos más tulajdonság teszi az egyik legjobb sisakká

Salomon Pearl
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Stílusos női sisak síeléshez. A Salamon Pearl² sisak Thin Shell szerkezete rendkívül erős és nagyon könnyű is egyben. A kényelemről a kivehető, mosható bélés és a kényelmes 3D Sound System Earpads fülvédő gondoskodik.

Bliz Strike Visor
49 990 Ft 40 990 Ft
+ ingyen szállítás

Sísisak 12 szellőzőnyílással és cserélhető lencsével rendelkezik, az In-Mold kialakításnak köszönhetően magas védelmet biztosít a fej számára. Hipoallergén és szellőző anyagból készült, mely garantálja a kényelmes viseletet. Bliz Strike Visor eltávolítható és mosható belső párnázással rendelkezik.

Alpina Sports Grap Visor HM

Alpina Sports Grap Visor HM

Értékelés: 5
56 290 Ft 44 490 Ft
+ ingyen szállítás

Uniszex sí bukósisak Grap Visor HM a legjobban értékesített Alpina Grap 2.0 sisak modell újonnan beépített visorral. A sisakok mérete állítható a minél jobb alkalmazkodás érdekében, a fej mérete és alakja szerint.

Giro Nine Bukósisak
37 485 Ft 21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Giro Nine Bukósisak a bevált kedvence több mint egy évtizede. Ezt a könnyű sisakot az alacsony profilú és egyszerűsített sziluettje határozza meg. Az In Form Fit System és a Thermostat Control technológia egyedi beállítása révén ideális választás bármilyen sporttevékenységhez.

Giro Era női sisak

Giro Era női sisak

Értékelés: 5
32 990 Ft 23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Giro Era női sisak alacsony profilú, In-Mold kialakítása egy erős, polikarbon külső rétegből és egy becsapódásokat elnyelő belső habrétegből áll. Az ebben a kialakításban elhelyezett Super Cool ventilációs rések kiváló szellőzést biztosítanak a fejnek viselés közben. A szellőzést és a hőmérsékletet a sisakon lehelyezett Thermostat Control gomb segítségével változtatni is lehet.

Bollé Quiz Visor
37 490 Ft
+ ingyen szállítás

Minőségi junior sísisak 20 szellőzőnyílással, az ABS és EPS konstrukciónak köszönhetően nagy védelmet biztosít a fej számára. Hipoallergén és szellőző anyagokból készült, mely garantálja a kényelmes viseletet. Bollé Quiz Visor mérete állítható, ezáltal minden gyerekhez illik. A sisak előnye a beépített cserélhető szemellenzővel.

Atomic Count Jr sisak
29 850 Ft 21 990 Ft
+ ingyen szállítás

A kiváló minőségű junior sisak ideális síeléshez. Az Atomic Count Jr In-Mold Holo Core szerkezettel rendelkezik, melynek köszönhetően nagy mértékű biztonságot biztosít, mindezt kellemes, könnyű súly mellett. A kis síelők kényelme mosható béléssel és levehető fülvédőkkel van biztosítva.

Alpina Sports Cheos

Alpina Sports Cheos

Értékelés: 5
48 090 Ft 39 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Alpina Cheos ** stílusos darabja ez az unisex sísisak, amelyben társítva van egy nagyon erős kéregszerkezet és **egy nagyon hatékony légáteresztő rendszer. Alkalmas mind freeride-re, mind sípályákra.

Bliz Head Cover
18 390 Ft 17 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sísisak beépített szellőztető rendszerrel és 26 szellőzőnyílással rendelkezik, X-PC és EPS polisztirol habból készült, melynek köszönhetően magas védelmet biztosít a fej számára. Bliz Head Cover hipoallergén és szellőző anyagokból gyártva, mely garantálja a kényelmes viseletet.

Uvex PRIMO prosecco sisak

Uvex PRIMO prosecco sisak

Értékelés: 5
42 490 Ft
+ ingyen szállítás

Sokoldalú sísisak. A Uvex PRIMO prosecco a stílusos design és a maximális biztonság kombinációját képezi. A sisak kényelmes Monomatic záródással ellátott és a IAS 3D technológiának hála minden fejre illik. A kényelemről a lecsatolható és mosható bélés és a zárhatóHardshell szellőzőrendszer gondoskodnak.

Bollé Millenium Matte Black Flash
49 490 Ft
+ ingyen szállítás

Elsőosztályú sísisak 8 szellőzőnyílással. A hibrid kialakítás az In-Mold és Hardshell technológiát ötvözve, könnyű súlya ellenére magas védelmet nyújt a fej számára. Bollé Millenium Matte Black Flash kivehető és mosható béléssel illetve fülpárnával rendelkezik.

Giro Slingshot Gyerek bukósisak, Kék
17 840 Ft 12 490 Ft

Giro Slingshot Gyerek Bukósisak kialakításához a legfejlettebb és legjobb technológiák járultak hozzá, hogy a Giro tökélyre fejleszthesse. A maximális védelmet az In-mold technológia biztosítja, a Super Cool a megfelelő szellőztetésért felelős, a Super Fit pedig a kényelmes illeszkedést szolgálja.

Giro Slingshot Gyermek Bukósisak
17 890 Ft 14 490 Ft

Giro Slingshot Gyerek Bukósisak kiváló választás gyermeke számára. A maximális védelmet az In-mold technológia biztosítja, a Super Cool rendszer pedig a megfelelő szellőztetésért felelős. Super Fit rendszere pedig segíti a kényelmes illeszkedést, így az órákon át tartó használat sem okoz gondot.

Bollé Quickster
40 485 Ft 32 490 Ft
+ ingyen szállítás

Gyermek sísisak 20 szellőzőnyílással, mely az ABS konstrukciónak köszönhetően tökéletesen védi a fejet. Hipoallergén és szellőző anyagokból készült, mely garantálja a kényelmes viseletet. A Bollé Quickster mérete állítható, ezáltal minden gyerekhez illik.

Etape Rider Pro
24 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Sí- és snowboard gyerek sisak Az S2 kategóriába integrált védősisakkal. Az In-Mold szerkezet könnyű, ellenálló és biztonságos sisakot biztosít 12 szellőző ponttal rendelkezik, a jó szellőztetés biztosításához. Az Etape Rider Pro puha fülvédővel rendelkezik.

Bollé Might Visor
67 490 Ft 57 990 Ft
+ ingyen szállítás

Sísisak 10 szellőzőnyílással beépített pajzzsal. Kompatibilis dioptriás szemüveggel is. Hipoallergén és lélegző anyagokból készül, amelyek kényelmesen viseletet garantálnak. Bollé Might Visor a csomagolásban anyag tokot tartalmaz.

Etape Comp Pro
26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Sí- és snowboard sisak Az S2 kategóriába integrált védősisakkal. Az In-Mold szerkezet könnyű, ellenálló és biztonságos sisakot biztosít 12 szellőző ponttal rendelkezik, a jó szellőztetés biztosításához. Az Etape Comp Pro puha fülvédővel rendelkezik.

Bollé Backline Visor
92 990 Ft 80 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Sísisak 10 szellőzőnyílással beépített pajzzsal. Kompatibilis dioptriás szemüveggel is. Hipoallergén és lélegző anyagokból készül, amelyek kényelmesen viseletet garantálnak. Bollé Backline Visor a csomagolásban anyag tokot és tartalék pajzsot tartalmaz.

Etape Cortina Pro
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Sí- és snowboard női sisak Az S2 kategóriába integrált védősisakkal és Soft Touch felületkezeléssel. Az In-Mold szerkezet könnyű, ellenálló és biztonságos sisakot biztosít 10 szellőző ponttal rendelkezik, a jó szellőztetés biztosításához. Az Etape Cortina Pro puha fülvédővel rendelkezik.

Bollé Juliet Black Rose Gold 54-58 cm - 31498
47 290 Ft 40 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Női sí sisak 10 szellőzőnyílással ellátott héjjal rendelkezik, amely fröccsöntött, tartós ABS műanyagból készült. Hipoallergén és szellőző anyagokból készült, amelyek garantálják a kényelmes viseletet. Bollé Juliet Black Rose Gold 54–58 cm – 31498 egy textil tokkal a csomagolásban.

Atomic Count
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi sísisak, mely ideális All-Mountain síeléshez. Az Atomic Count az In-Mold tervezésnek köszönhetően a Holo Core maggal együtt rendkívül erős, ugyanakkor könnyű is. A bukósisak védőszemüvegén fényvisszaverő csíkok találhatók. A kényelmet a kivehető bélés biztosítja, melyet lehet mosni.

Atomic Count Xtd

Atomic Count Xtd

Értékelés: 5
41 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi sísisak, mely ideális All-Mountain síeléshez. Az Atomic Count Xtd a Dual In-Mold tervezésnek köszönhetően rendkívül erős, ugyanakkor könnyű is. A bukósisak Recco ütésvédelmi technológiával készült a védőszemüvegen pedig fényvisszaverő csíkok találhatók.

Bliz Head Cover Mips
53 890 Ft 40 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Sísisak 26 szellőzőnyílással az In-Mold héjnak és a Mips betétnek köszönehetően fokozottan védi a fejet. Hipoallergén és lélegző anyagokból készül, amelyek kényelmesen viseletet garantálnak. Bliz Head Cover Mips kivehető és mosható belső párnázásal rendelkezik.