Alpina Sports Spice Sísisak
51 490 Ft

Az Alpina Spice női sisak a merev héjszerkezet és a hatékony szellőztetőrendszer kombinációját képezi. Freeride-hoz és sípályán való sikláshoz egyaránt alkalmas. Az Alpina gyártó által gyártott stílusos sisak.

Alpina Sports Grap 2.0

Alpina Sports Grap 2.0

Értékelés: 4,8
35 990 Ft
+ ingyen szállítás

snowboard és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Egy bélelt nyakvédő és egy levehető fülvédő is a részét képezi. Alpina Sports Grap 2.0 szellőzőnyílásokkal van ellátva az optimális szellőzés biztosítása érdekében, valamint kivehető és mosható béléssel is rendelkezik.

Mango Sisak Cusna Pro
54 990 Ft
+ ingyen szállítás

Sí bukósisak napellenzővel és 12 szellőzőnyílással. A Mango Cusna Pro bukósisak puha fülvédővel rendelkezik, melyek levehetőek, melyet főleg melegebb időben fogsz értékelni. Az univerzális RUN SYSTEM rögzítőrendszernek köszönhetően a szabályozó kerékkel könnyedén hozzáigazíthatod a sisak nagyságát a fejed méretéhez.

Salomon Quest Access

Salomon Quest Access

Értékelés: 5
38 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiváló minőségű férfi sisak a síeléshez. A Salomon Quest Access W magas biztonsági fokozattal rendelkezik az EPS4D-nek köszönhetően, amely segít az ütés energiájának eloszlatásában. A síelő kényelméről a Custom Dial Fit rendszer, amely jó beállíthatóságot tesz lehetővé, valamint a puha kivehető bélés gondoskodik.

Alpina Sports Grap 2.0 LE

Alpina Sports Grap 2.0 LE

Értékelés: 3
44 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Alpina Grap 2.0 LEunisex sísisak a Grap 2.0 modell limitált kiadásamég kellemesebb tapintású bélésseleredeti kivitelben. Kiváló tulajdonságok és egyedi forma, amely minden fejformához kényelmesen illeszkedik.

Alpina Sports Biom,A9059.1.80 51-54 cm
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A snowboard és sísisak Hard shell szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Stratégiailag elhelyezett szellőzőnyílásokkal rendelkezik az optimális szellőzés érdekében. Alpina Sports Biom,A9059.1.80 belső kivehető és mosható béléssel rendelkezik.

Alpina Sports Carat,A9035.1.30 48-52 cm
24 390 Ft 23 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek snowboard és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Egy bélelt nyakvédő és fülvédő is a részét képezi. A szellőztető rendszer biztosítja az optimális szellőzést. Az Alpina Sports Carat, A9035.1.30 kivehető és mosható betéttel is el van látva.

Alpina Sports Carat szett Disney Mickey Mouse,
30 490 Ft
+ ingyen szállítás

Gyerek snowboard és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Fogstop felületkezelt szemüveg is a sisak része, amely megakadályozza a lencsék bepárásodását. Az Alpina Sports Carat Disney Mickey Mouse szett kivehető és mosható betéttel is el van látva.

Alpina Sports Carat set Disney
30 490 Ft
+ ingyen szállítás

A gyerek snowboard- és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Fogstop felületkezelt szemüveg is a sisak része, amely megakadályozza a lencsék bepárásodását. Az Alpina Sports Carat set Disney kivehető és mosható betéttel is el van látva.

Alpina Sports Carat LX-17%
22 990 Ft 18 990 Ft

Akció

Gyerek snowboard és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Egy bélelt nyakvédő és egy levehető fülvédő is a részét képezi. A szellőztető rendszer biztosítja az optimális szellőzést. Az Alpina Sports Carat LX kivehető és mosható betéttel is el van látva.

Atomic Revent+ Black

Atomic Revent+ Black

Értékelés: 5
41 490 Ft 36 990 Ft

Akció

Extra könnyű férfi sisak. Az Atomic Revent+ magas szintű védelmet nyújt a fejnek az In-Mold kialakításnak köszönhetően. A sisak könnyen beállítható a fej mérethez és a mosható bélés a maximális kényelmet biztosítja. Védelem és stílus egyben.

Atomic Revent Nightshade
31 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Atomic Revent Nightshade ultra-könnyű sísisak magas szintű védelmet nyújt a fejnek az In-Mold kialakításnak köszönhetően. A sisak könnyen beállítható a fej mérethez és a mosható bélés a maximális kényelmet biztosítja. Védelem és stílus egyben. Minimális súlyú modell, mindössze 350 g-os.

Atomic Savor Visor Stereo Black
59 490 Ft

Sísisak beépített állítható napellenzővel. A Holo Core továbbfejlesztett ütéselnyelési zónával van felszerelve. Active Aircon szellőzés a kellemesebb síelés érdekében. A Stereo Lens technológia hozzájárul a jobb látáshoz és csökkenti a szemfáradást. Az Atomic Savor Visor Stereo Black mindössze 550 g súlyú.

Salomon Icon² M

Salomon Icon² M

Értékelés: 5
29 490 Ft
+ ingyen szállítás

Sísisak alacsony profiljával remekül illeszkedik, keskeny sziluettet képez. Az EPS 4D héj védi a fejet az erős oldalirányú ütésektől is. A Salomon Driver S Icon² M olyan audiorendszerrel rendelkezik, amellyel a lecsúszás közben zenét hallgathatsz.

Giro Ratio sisak

Giro Ratio sisak

Értékelés: 5
20 490 Ft

Giro Ratio felveszi a versenyt minőségben és funnkciókban a prémium sisakokkal is, ám sokkal megfizethetőbb áron. A sisak a MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) konstrukciónak köszönhetően még több védelmet nyújt és képes bizonyos ütések energiáját elvezetni, ezáltal csökkenteni az erősséget. Az *In Form Fit rendszer** miatt a sisak kényelmes és szorosan követi a fej vonalát. A Thermostat Control állítható szellőzőrendszer gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről és szellőzésről.

Alpina Sports Alpina Spice
42 990 Ft
+ ingyen szállítás

Modern, stílusos sísisak. Az Alpina Spice a legbiztonságosabb sísisak ettől a gyártótól. Ezt a HI-EPS béléses ütésálló héjnak köszönhetően éri el, amely hatékonyan tompítja az ütés erejét. A sísisak levehető fültakarókkal és zárható szelepekkel ellátott az ideális szellőzésért. A belső párnázás kivehető és kézzel mosható. A Run System Ergo Snow rendszerrel állítható, amelyet kesztyűben is könnyedén vezérelhet.

Alpina Sports Biom-18%

Alpina Sports Biom

Értékelés: 4,5
32 990 Ft 26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

snowboard és sísisak Hard shell szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Stratégiailag elhelyezett szellőzőnyílásokkal rendelkezik az optimális szellőzés érdekében. Alpina Sports Biom belső kivehető és mosható béléssel rendelkezik.