Síléc és bakancs tok

Atomic Ski Sleeve Black/White
8x

Atomic Ski Sleeve

13 490 Ft
12 990 Ft

Praktikus takaró a klasszikus síléchez. Atomic Ski Sleeve elég hosszú, hogy 1 pár sílécet, és a fényvisszaverő botokat elhelyezhesd benne. Redőnyzárral igény szerint lerövidíthető. Vízálló anyagból készül. Vállpánt a jobb hordozhatóság érdekében.

Forgalmazó: MALL
Atomic Boot Bag 2.0 Bright Red/Black
9x

Atomic Boot Bag 2.0

9 290 Ft
8 990 Ft

Sícipőre való táska speciális víztaszító anyagból. A kényelmes vállszíj szükség szerint beállítható. Kiváló elülső hozzáférés két cipzárral. Az Atomic Boot Bag 2.0 megkönnyíti a lesikló csizma megragadását, mert egyébként nehéz.

Forgalmazó: MALL
-6%
Atomic Boot & Helmet Bag Black/White
10x

Atomic Boot & Helmet Bag

15 490 Ft
14 490 Ft

Praktikus táska csizmához és sisakhoz. Kétirányú cipzárral zárható. Belső terek. Az Atomic Boot & Helmet Bag tartós 600D poliészterből készül.
Az állítható vállpántnak köszönhetően a táska kényelmes viselet, és mosható belsővel rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Atomic Ski Bag Bright Red/Dark Red
3x

Atomic Ski Bag

22 990 Ft
21 990 Ft

Rugalmas fedél a klasszikus síléchez szétnyitással. Atomic Ski Bag elég hosszú, hogy 1 pár sílécet, és a fényvisszaverő botokat elhelyezhesd benne. Kisegítő lehetőségek 2 területről, eltávolítható heggyel. Vízálló anyagból készül. Vállpánt a jobb hordozhatóság érdekében.

Forgalmazó: MALL
Atomic W Boot Bag Cloud táska, fekete

Atomic W Boot Bag Cloud táska, fekete

13 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Táska sícipők és további sí kiegészítők szállításához. Belső vízálló réteg. Az Atomic W Boot Bag Cloud fekete táska kiváló minőségű és tartós anyagból készült. Nagyon praktikus hosszabb hordozáskor, köszönhetően a hátsó hevedernek.

Forgalmazó: MALL
Atomic Double Ski Bag Black/White
2x

Atomic Double Ski Bag Black/White

25 990 Ft

Rugalmas szétnyitható tok hagyományos sítalpakra. Az Atomic Double Ski Bag Black/White elég hosszú 2 pár sítalp és síbotjaik elhelyezésére. Rögtön 2 helyről is elérhetők a sítalpak, ráadásul spiccen is nyitható. Vízálló anyagból készült. Vállpánttal is el van látva a kellemesebb hordozás érdekében.

Forgalmazó: MALL
Atomic Táska W Ski Bag Cloud, 1 pár, 175 cm, fekete

Atomic Táska W Ski Bag Cloud, 1 pár, 175 cm, fekete

25 990 Ft
25 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Táska 1 pár lesikló- vagy sífutó léchez. Belső vízálló réteg. A sílecek maximális hossza botokkal együtt 175 cm. Az Atomic W Boot Bag Cloud 1 pár, 175 cm, fekete táska kiváló minőségű és tartós anyagból készült. Nagyon praktikus hosszabb hordozáskor, köszönhetően a hátsó hevedernek.

Forgalmazó: MALL
Sulov Tasak 1 pár sícipőre, fekete-fehér
8x

Sulov Tasak 1 pár sícipőre

5 490 Ft

Sícipő táska. Sulov Tasak sícipőre 1 párra tartós poliészterből készült, állítható vállpánttal, 2 szellőzőnyílással és fényvisszaverő elemekkel a jobb láthatóság érdekében.

Forgalmazó: MALL