Nitro Cargo Snowboardtáska, Fragments
34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Nitro Cargo egy unisex snowboard táska, mely a deszka vagy a deszkák biztonságos szállítására szolgál. A táska jó minőségű tartós anyagból készült, széles vállpánttal rendelkezik.


Nitro Sub Snowboardtáska, Fragments
58 990 Ft
+ ingyen szállítás

Nitro Sub Board Bag Fragments snowboard táska teljes hosszúságában cipzárral nyitható és egy hordozó füllel ellátott. A deszkán kívül a kötés is elhelyezhető a táskában.


Sulov Tasak 1 pár sícipőre
4 390 Ft

3 790 Ft

Sícipő táska. Sulov Tasak sícipőre 1 párra tartós poliészterből készült, állítható vállpánttal, 2 szellőzőnyílással és fényvisszaverő elemekkel a jobb láthatóság érdekében.


Sulov Tasak 3 pár sícipőre FAMILY
8 690 Ft
8 290 Ft

Tágas tasak sícipőre. Sulov Tasak 3 pár sícipőre FAMILY minőséges poliészterből készült. A tasak 6 különálló részből áll, amelyeket egymástól függetlenül össze lehet cipzározni. A táska fel van szerelve 6 szellőzőnyílással és állítható vállpánttal a könnyű szállításhoz.


Sulov Zsák 1pár lesikló síléchez
5 590 Ft

5 290 Ft

Zsák egy pár lesikló, vagy két pár sífutó léchez. Az egy pár síléchez alkalmas Sulov zsák minőségi PVC bevonattal ellátott poliészterből készült. A tok a megfelelő szellőzés érdekében 4 szellőzőnyílással ellátott, a kényelmes szállítás érdekében 2 vállpánttal rendelkezik.