Atomic Ski Sleeve

Atomic Ski Sleeve

Értékelés: 5
12 290 Ft 10 990 Ft

Praktikus takaró a klasszikus síléchez. Atomic Ski Sleeve elég hosszú, hogy 1 pár sílécet, és a fényvisszaverő botokat elhelyezhesd benne. Redőnyzárral igény szerint lerövidíthető. Vízálló anyagból készül. Vállpánt a jobb hordozhatóság érdekében.

Atomic Boot & Helmet Bag

Atomic Boot & Helmet Bag

Értékelés: 5
14 190 Ft 13 990 Ft

Praktikus táska csizmához és sisakhoz. Kétirányú cipzárral zárható. Belső terek. Az Atomic Boot & Helmet Bag tartós 600D poliészterből készül.
Az állítható vállpántnak köszönhetően a táska kényelmes viselet, és mosható belsővel rendelkezik.

Atomic Boot Bag 2.0

Atomic Boot Bag 2.0

Értékelés: 5
8 790 Ft

Sícipőre való táska speciális víztaszító anyagból. A kényelmes vállszíj szükség szerint beállítható. Kiváló elülső hozzáférés két cipzárral. Az Atomic Boot Bag 2.0 megkönnyíti a lesikló csizma megragadását, mert egyébként nehéz.

Atomic Double Ski Bag Black/White
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Rugalmas szétnyitható tok hagyományos sítalpakra. Az Atomic Double Ski Bag Black/White elég hosszú 2 pár sítalp és síbotjaik elhelyezésére. Rögtön 2 helyről is elérhetők a sítalpak, ráadásul spiccen is nyitható. Vízálló anyagból készült. Vállpánttal is el van látva a kellemesebb hordozás érdekében.

Atomic Ski Bag

Atomic Ski Bag

Értékelés: 5
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Rugalmas fedél a klasszikus síléchez szétnyitással. Atomic Ski Bag elég hosszú, hogy 1 pár sílécet, és a fényvisszaverő botokat elhelyezhesd benne. Kisegítő lehetőségek 2 területről, eltávolítható heggyel. Vízálló anyagból készül. Vállpánt a jobb hordozhatóság érdekében.

Nitro Cargo Snowboardtáska, Fragments
35 990 Ft
+ ingyen szállítás

Nitro Cargo egy unisex snowboard táska, mely a deszka vagy a deszkák biztonságos szállítására szolgál. A táska jó minőségű tartós anyagból készült, széles vállpánttal rendelkezik.

Nitro Sub Snowboardtáska, Fragments
58 990 Ft
+ ingyen szállítás

Nitro Sub Board Bag Fragments snowboard táska teljes hosszúságában cipzárral nyitható és egy hordozó füllel ellátott. A deszkán kívül a kötés is elhelyezhető a táskában.

Sulov Tasak 3 pár sícipőre FAMILY
9 690 Ft

Tágas tasak sícipőre. Sulov Tasak 3 pár sícipőre FAMILY minőséges poliészterből készült. A tasak 6 különálló részből áll, amelyeket egymástól függetlenül össze lehet cipzározni. A táska fel van szerelve 6 szellőzőnyílással és állítható vállpánttal a könnyű szállításhoz.

Sulov Tasak 1 pár sícipőre
3 890 Ft

Sícipő táska. Sulov Tasak sícipőre 1 párra tartós poliészterből készült, állítható vállpánttal, 2 szellőzőnyílással és fényvisszaverő elemekkel a jobb láthatóság érdekében.

Sulov Zsák 1pár lesikló síléchez
6 290 Ft

Zsák egy pár lesikló, vagy két pár sífutó léchez. Az egy pár síléchez alkalmas Sulov zsák minőségi PVC bevonattal ellátott poliészterből készült. A tok a megfelelő szellőzés érdekében 4 szellőzőnyílással ellátott, a kényelmes szállítás érdekében 2 vállpánttal rendelkezik.

FISCHER ALPINE RACE huzat - 1 pár 190 cm
16 290 Ft
+ ingyen szállítás

Huzat 1 pár sílécre. Fischer ALPINE RACE huzat – 1 pár 190 cm, állítható hosszal 175–190 cm és az ügyesen elhelyezett kézi hevedereknek köszönhetően, mindig kényelmesen hordozhatod a síléceidet. Nem hiányoznak az összehúzó pántok sem.

FISCHER ALPINE RACE csomag + kerék, 2 pár 195 cm
30 490 Ft
+ ingyen szállítás

Csomagolás két pár sítalpra hosszuk 195 cm Fischer csomagolás ALPINE RACE + kerekek, 2 pár 195 cm bélelt belsővel és kerekekkel felszerelt a maximális kényelem elérése érdekében szállításkor