Védőfelszerelés

-21%
Westige Gerincvédő DEFENDER fehér XL
50x

Westige Gerincvédő DEFENDER

15 190 Ft
11 990 Ft
Akció

A Westige DEFENDER gerincvédő úgy lett kifejlesztve, hogy tökéletes kényelmet és védelmet biztosítson bármilyen kihívás teljesítése közben a sílécen vagy a snowboardon.

Forgalmazó: MALL
-5%
Westige Hátgerinc-védő Vest fekete M
19x

Westige Hátgerinc-védő Vest

18 990 Ft
17 990 Ft
Akció

A WESTIGE Vest hátvédő, ami flexibilisebb, mint a klasszikus védők, viszont ugyan olyan védelmet biztosít. A konstrukcióját puha, hab alapú anyag alkotja, ami az egyedi rácsos szerkezetének köszönhetően légáteresztő, rugalmas és elvezeti az izzadtságot.

Forgalmazó: MALL
Alpina Sports JSP Men Vest Soft Black L

Alpina Sports JSP Men Vest

50 790 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Férfi hátvédő Alpina JSP 3.0 Men Vest a legmagasabb szintű védelmet nyújtva könnyű, rugalmas és nagyon jól lélegző anyagból készült, oldalsó hálóval. Maximális kényelmet és biztonságot nyújt.

Forgalmazó: MALL
Alpina Sports JSP Women Vest Soft White/Berry, M

Alpina Sports JSP Women Vest

50 590 Ft
Ingyen szállítás

Női hátvédő Alpina JSP 3.0 Men Vest a legmagasabb szintű védelmet nyújtva könnyű, rugalmas és nagyon jól lélegző anyagból készült, oldalsó hálóval. Maximális kényelmet és biztonságot nyújt.

Forgalmazó: MALL
Etape Pure, fekete S
1x

Etape Pure, fekete

18 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Női gerincvédő, ami esés közben elnyeli az ütközés energiáit. Forradalmi ErgoFlex habból készült, amely szendvicsszerkezettel rendelkezik. Az Etape Pure anatómiai formázás alapján van varrva, ezért nagyon kényelmes a viselése. A síelők értékelni fogják az alacsony, 400 g-os súlyát. A ČSN EN 1621–2 1. osztályú szabványa alá tartozik.

Forgalmazó: MALL
Alpina Sports Proshield junior hátvédő, fekete, 116

Alpina Sports Proshield junior hátvédő, fekete

31 990 Ft
Ingyen szállítás

Az Alpina Sports junior hátvédő sí és snowboard használatra. Tartós és egyidejűleg könnyű anyag, kiváló izzadást gátló képességgel és a háló oldalsó rétegének köszönhetően. Csúszásgátló szalagok az alsó szegélyen. A habbélés eltávolítható és mosható. A Proshield junior, fekete – hatékonyan véd és kellemesebbé teszi a magashegyi sípályákon való síelést.

Forgalmazó: MALL
Etape Backbone, mintás, rózsaszín, 116-134

Etape Backbone, mintás

14 990 Ft

Gyerek gerincvédő mintával, forradalmi ErgoFlex habból, amely szendvicsszerkezettel van elrendezve. Szellőző 3D réteg. Állítható pántokkal. Könnyű konstrukció, kis súllyal (csak 300 g). Attraktív kialakítás. Velcro Safe tépőzár. A ČSN EN 1621–2 szabvány 1. osztályának megfelelően. A mintás Etape Backbone-t az anatómiára való figyelemmel varrják.

Forgalmazó: MALL
Etape Backbone, rózsaszín, 116-134
1x

Etape Backbone

14 490 Ft

Gyerek gerincvédő, forradalmi ErgoFlex habból, amely szendvicsszerkezettel van elrendezve. Szellőző 3D réteg. Állítható pántokkal. Könnyű konstrukció, kis súllyal (csak 300 g). Attraktív kialakítás. Velcro Safe tépőzár. A ČSN EN 1621–2 szabvány 1. osztályának megfelelően. Az Etape Backbone-t az anatómiára való figyelemmel varrják.

Forgalmazó: MALL
-21%
Scott Jacket Soft Protector Női védőfelszerelés, Szürke / kék, XL
5x

Scott Jacket Soft Protector Női védőfelszerelés

45 990 Ft
35 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Scott Jacket Soft Protector női védőfelszerelés-aláöltözet, melyben biztonságban érezheti magát sízés és egyéb téli sportok gyakorlása közben. Beépített D3O technológiájú protektorlemeze eltávolítható, nélküle egyszerű aláöltözőként használható, ám ebben a formában is remek teljesítményt nyújt kivételes hőtartóképességének köszönhetően.

Forgalmazó: MALL
Alpina Sports Proshield férfi hátvédő, fekete, M

Alpina Sports Proshield férfi hátvédő, fekete

28 890 Ft
Ingyen szállítás

Az Alpina Sports férfi hátvédő sí és snowboard használatra. Tartós és egyidejűleg könnyű anyag, kiváló izzadást gátló képességgel és a háló oldalsó rétegének köszönhetően. Csúszásgátló szalagok az alsó szegélyen. A habbélés eltávolítható és mosható. A Proshield men, fekete – hatékonyan véd és kellemesebbé teszi a magashegyi sípályákon való síelést.

Forgalmazó: MALL
Alpina Sports Proshield női hátvédő, fekete, XS

Alpina Sports Proshield női hátvédő, fekete

30 690 Ft
Ingyen szállítás

Az Alpina Sports női hátvédő sí és snowboard használatra. Tartós és egyidejűleg könnyű anyag, kiváló izzadást gátló képességgel és a háló oldalsó rétegének köszönhetően. Csúszásgátló szalagok az alsó szegélyen. A habbélés eltávolítható és mosható. A Proshield women, fekete – hatékonyan véd és kellemesebbé teszi a magashegyi sípályákon való síelést.

Forgalmazó: MALL
Dainese Kid Vest Hátvédő gyerekeknek, Narancs / Szürke, L

Dainese Kid Vest Hátvédő gyerekeknek

25 140 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Ha tökéletes védelemre vágyik síelés közben, válassza a Dainese hát- és gerincvédőjét gyerekeknek. Maximális kényelmet és mozgásszabadságot biztonsít. Rezgéselnyelő anyagának és felépítésének köszönhetően kiválóan alkalmazkodik a testhez.

Forgalmazó: MALL