Westige Gerincvédő DEFENDER

Westige Gerincvédő DEFENDER

Értékelés: 4,5
8 290 Ft

A Westige DEFENDER gerincvédő úgy lett kifejlesztve, hogy tökéletes kényelmet és védelmet biztosítson bármilyen kihívás teljesítése közben a sílécen vagy a snowboardon.

Westige Gyerek hátvédő SHELL
8 290 Ft

A Westige SHELL egy gyerek hátvédő bevált konstrukcióval, amely technológiája extrém flexibilitást biztosít mozgás közben és védelmet viselés közben.

Alpina Sports Soft hátvédő Férfi
36 990 Ft 22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Férfi hátvédő széles tépőzáras rögzítéssel rendelkezik, amivel szilárdan rögzítheted a testhez. Tartalmaz hab párnázást, amely eltávolítható és mosható. A szellőzést oldalsó háló biztosítja. Alpina Sports hátvédő soft Férfi csúszásgátló szalagokkal rendelkezik az alsó szegélyen.

Westige Hátgerinc-védő Vest
13 990 Ft

A WESTIGE Vest hátvédő, ami flexibilisebb, mint a klasszikus védők, viszont ugyan olyan védelmet biztosít. A konstrukcióját puha, hab alapú anyag alkotja, ami az egyedi rácsos szerkezetének köszönhetően légáteresztő, rugalmas és elvezeti az izzadtságot.

Alpina Sports JSP Men Vest
36 990 Ft

Férfi hátvédő Alpina JSP 3.0 Men Vest a legmagasabb szintű védelmet nyújtva könnyű, rugalmas és nagyon jól lélegző anyagból készült, oldalsó hálóval. Maximális kényelmet és biztonságot nyújt.

Etape Junior Pro
13 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a gyermek gerincvédő Ergoflex 4XTM habbal rendelkezik, melynek pórusos kialakítása optimális mikroszellőzést biztosít. Hatékonyan elnyeli az ütközési energiát, az anatómiai alakjának köszönhetően pedig illeszkedik a testhez. Az Etape Junior Pro ideális síelési kellék.

Relax Speedmaster gerincvédő ROP01C
33 690 Ft 30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Női mellény gerincvédővel 3D Shock Protection anyaggal a lengéscsillapításhoz. A Pro Belt hozzájárul a jobb tapadáshoz. Air Stream szellőztető rendszer a kényelmesebb illesztés érdekében. Cipzáros rögzítés YKK. Csúszásgátló belső réteg csúszásmentes felülettel. Relax gerincvédő Speedmaster ROP01C, EN 1621–2 tanúsítvánnyal.

Alpina Sports Hátvédő soft JR
24 990 Ft 17 490 Ft

Rugalmas gyerek hátvédő. Az Alpina Sports soft JR hátvédő főleg azért különleges, mert könnyű és kényelmes. Oldalt hálós résszel ellátott a verejték ideális elvezetéséért. Az alsó részében praktikus tépőzáras csúszásmentes sávok vannak a hátvédő jó rögzítéséhez a testre. A belső hab párnázás kivehető és mosható.

Alpina Sports JSP Women Vest
48 990 Ft 40 490 Ft
+ ingyen szállítás

Női hátvédő Alpina JSP 3.0 Men Vest a legmagasabb szintű védelmet nyújtva könnyű, rugalmas és nagyon jól lélegző anyagból készült, oldalsó hálóval. Maximális kényelmet és biztonságot nyújt.

Alpina Sports Soft hátvédő Női
37 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Női hátvédő széles tépőzáras rögzítéssel rendelkezik, amivel szilárdan rögzítheted a testhez. Tartalmaz hab párnázást, amely eltávolítható és mosható. A szellőzést oldalsó háló biztosítja. Alpina Sports hátvédő soft Női csúszásgátló szalagokkal rendelkezik az alsó szegélyen.

Atomic Live Shield Vest W

Atomic Live Shield Vest W

Értékelés: 5
55 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ultrakönnyű női hátvédő testhezálló szabással, amely a hátadat biztonságban tartja a széltől vagy az esésektől. Az oldalad beépített védelme EVA anyagból. Mozgásszabadság és kellemes viselet a szövet szerkezet áramlási csatornáinak köszönhetően. Atomic Live Shield Vest W lecsatolható derékrésszel csupán 370 g súllyal.

Dainese Kid Vest Hátvédő gyerekeknek
19 790 Ft 19 490 Ft

Ha tökéletes védelemre vágyik síelés közben, válassza a Dainese hát- és gerincvédőjét gyerekeknek. Maximális kényelmet és mozgásszabadságot biztonsít. Rezgéselnyelő anyagának és felépítésének köszönhetően kiválóan alkalmazkodik a testhez.

Etape Back Pro

Etape Back Pro

Értékelés: 5
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a gerincvédő Ergoflex 4XTMhabbal rendelkezik, melynek pórusos kialakítása optimális mikroszellőzést biztosít. Hatékonyan elnyeli az ütközési energiát, az anatómiai alakjának köszönhetően pedig illeszkedik a testhez. Az Etape Back Pro ideális síelési kellék.

Etape Soft Pro
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a női gerincvédő Ergoflex 4XTM habbal rendelkezik, melynek pórusos kialakítása optimális mikroszellőzést biztosít. Hatékonyan elnyeli az ütközési energiát, az anatómiai alakjának köszönhetően pedig illeszkedik a testhez. Az Etape Soft Pro ideális síelési kellék.

Relax Gerincvédő gyermekeknek Speedmaster JR
24 290 Ft 21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermekgerincvédő mellény 3D Shock Protection a lengéscsillapítás érdekében készült. A Pro Belt hozzájárul a jobb tapadáshoz. Air Stream szellőztető rendszer a kényelmesebb illesztés érdekében. Cipzáros rögzítés YKK. Csúszásgátló belső réteg csúszásmentes felülettel. Relax Speedmaster JR EN 1621–2 tanúsítással rendelkező gerincvédő.

Atomic Live Shield Vest M
55 990 Ft

Ultrakönnyű férfi hátvédő testhezálló szabással, amely a hátadat biztonságban tartja a széltől vagy az esésektől. Az oldalad beépített védelme EVA anyagból. Mozgásszabadság és kellemes viselet a szövet szerkezet áramlási csatornáinak köszönhetően. Atomic Live Shield Vest M lecsatolható derékrésszel csupán 380 g súllyal.

Atomic Ridgeline BP Vest W
35 990 Ft

Az Atomic Ridgeline Back Protector Vest női gerincvédő rugalmasabb, mint a klasszikus védők, mégis ugyanolyan biztonságot nyújt. Szerkezete puha habból és Thermagrid anyagból készült, mely egyedülálló hálós szerkezetének köszönhetően légáteresztő, rugalmas és jól elvezeti az izzadtságot.