Alpina Sports JSP 3.0 Női hátvédő
37 890 Ft
+ ingyen szállítás

Az Alpina JSP 3.0 Women Vest A8862 női hátvédő magasfokú védelmet biztosít, könnyű, rugalmas és jó légáteresztő képességekkel rendelkező anyagból készült, oldalain hálóval ellátott. Maximális kényelmet és biztonságot nyújt.


Alpina Sports Alpina soft jr. hátvédő
25 190 Ft

16 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rugalmas gyerek hátvédő. Az Alpina soft jr. hátvédő főleg azért különleges, mert könnyű és kényelmes. Oldalt hálós résszel ellátott a verejték ideális elvezetéséért. Az alsó részében praktikus tépőzáras csúszásmentes sávok vannak a hátvédő jó rögzítéséhez a testre. A belső hab párnázás kivehető és mosható.


Alpina Sports Jacket Soft Protector Hátvédő mellény
26 890 Ft

23 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Alpina Jacket Soft Protector Hátvédő mellény tökéletes biztonságot nyújt bármilyen extrémsport űzése közben. Kényelmes kialakításának és a biztonsági lemeznek köszönhetően kiválóan illeszkedik a testhez a különböző mozgásformák végzésekor, biztosítva a maximális kényelmet és védelmet.


Alpina Sports JSP 3.0 Férfi hátvédő
36 990 Ft

22 990 Ft

Az Alpina JSP 3.0 Women Vest A8862 férfi hátvédő magasfokú védelmet biztosít, könnyű, rugalmas és jó légáteresztő képességekkel rendelkező anyagból készült, oldalain hálóval ellátott. Maximális kényelmet és biztonságot nyújt.