Talált termékek száma: 11

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

PIDILIDI fiú síkabát
15 804 Ft
15 190 Ft

Fiú síkabát modern színkombinációban. A téli kabát praktikus síövvel tökéletes választás egy nagyszerű síeléshez.


PIDILIDI lány síkabát
15 804 Ft
15 190 Ft

Lány síkabát modern színkombinációban. A téli kabát praktikus síövvel tökéletes választás egy nagyszerű síeléshez.


KAMIK Avalon Solid
31 805 Ft

29 490 Ft

Kamik Avalon egy kapucnis, vízálló gyermek téli kabát, mely síeléshez és téli kültéri tevékenységekhez egyaránt alkalmas.


KAMIK Rufus Peacoat kabát
38 990 Ft

Kamik Rufus egy kapucnis, vízálló gyermek téli kabát, mely síeléshez és téli kültéri tevékenységekhez egyaránt alkalmas.


Maier Checky Boys
48 390 Ft

Maier Checky Boys fiús téli kabát mindennapi használatra. Alkalmas síeléshez, valamint mint városi szabadidős kabát, és ez mind a divatos kivitelezésnek köszönhetően.


Maier Flap Girls-50%
44 751 Ft

22 050 Ft

Akció

Maier Flap Girls lányos funkcionális télikabát modern kivitelezésben. Függetlenül attól, hogy csak egy hancúrozásra a hóban, síeléshez vagy snowboardozáshoz veszi fel, ez a kabát nem fog csalódást okozni.


Maier FlapBoys
44 790 Ft

Maier Flap Boys fiús funkcionális télikabát modern kivitelezésben. Kitűnően szolgál egész télen a játszásnál hideg időben, legyen az hóemberépítés vagy síelés.


PIDILIDI sí kabát
18 327 Ft
17 690 Ft

Sí kabát egy modern színkombinációban jól fog állni a gyermekeidnek és a hideg napokban biztosítja a melegségét és kényelmét. Ebben a kabátban a gyerekek jól láthatók lesznek a lejtőn. A kabát praktikus síövével rendelkezik, és microfleec béléssel van ellátva.


Hannah Leia Jr kabát
25 082 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Hannah Leia Jr téli gyermek kabát, amely tökéletes a kis síelőknek. Hó elleni gallérral és minőségi bevonattal ellátott, tökéletesen bélelt. A gyermek melegben és szárazon lesz az egész nap folyamán.