Talált termékek száma: 7

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Hannah Lemuza Jr Gyerek kabát, Rózsaszín-46%
17 014 Ft

9 070 Ft

Akció

Hannah Lemuza jr II egy softshell kabát gyerekeknek, melyet túrázás alkalmával vagy mindennapi viseletként is hordhatnak. Állítható kapucnival, zsebekkel és tépőzárral ellátott, anyaga víz- és szélálló. Fényvisszaverő részeinek köszönhetően a gyerekek a sötétben is biztonsággal használhatják.


Hannah Leia Jr kabát
25 082 Ft

Hannah Leia Jr téli gyermek kabát, amely tökéletes a kis síelőknek. Hó elleni gallérral és minőségi bevonattal ellátott, tökéletesen bélelt. A gyermek melegben és szárazon lesz az egész nap folyamán.


Maier Checky Boys
48 390 Ft

Maier Checky Boys fiús téli kabát mindennapi használatra. Alkalmas síeléshez, valamint mint városi szabadidős kabát, és ez mind a divatos kivitelezésnek köszönhetően.


Maier Flap Girls-50%
44 751 Ft

22 050 Ft

Akció

Maier Flap Girls lányos funkcionális télikabát modern kivitelezésben. Függetlenül attól, hogy csak egy hancúrozásra a hóban, síeléshez vagy snowboardozáshoz veszi fel, ez a kabát nem fog csalódást okozni.


PIDILIDI sí kabát
18 327 Ft
17 690 Ft

Sí kabát egy modern színkombinációban jól fog állni a gyermekeidnek és a hideg napokban biztosítja a melegségét és kényelmét. Ebben a kabátban a gyerekek jól láthatók lesznek a lejtőn. A kabát praktikus síövével rendelkezik, és microfleec béléssel van ellátva.