MULTIPA Síléc- és snowboard szállító, MULTIPA

Márka: MULTIPA Katalógus száma: 100041471257

Közvetlenül partnerünktől

MULTIPA Síléc- és snowboard szállító, MULTIPA

Szett ára (2 db), akár 6 pár síléchez vagy 3 snowboardhoz. További információ

22000

24 990 Ft Piaci ár ÁFA-val
22 000 Ft
-11%

Katalógus száma: 100041471257

Leírás

Termékleírás

Telepítési, biztonsági, használati és karbantartási utasítások.
Használat előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót. Ismerkedjen meg a szerelési eljárással. Csak a csomagban lévő alkatrészeket használja. A mellékelt alkatrészeket és a tartót semmilyen módon ne módosítsa. Szereléskor kövesse a jármű gyártója általános utasításait a tetőcsomagtartó felszerelésére. Vegye figyelembe a megadott meghúzási nyomatékokat. A szállítót mindig az utasításoknak megfelelően használja és csak az arra alkalmas tárgyakat szállítsa. Ne terhelje túl, mindig ügyeljen a jármű tetőjének maximális teherbírására. Ne terhelje a teljes tetőszerkezetet a terhelési határ felett. Kövesse az előírásokat a jármű maximális sebessége nem haladhatja meg a 120 km/h-t. Mindig az útviszonyoknak és az út állapotának megfelelően válassza meg a sebességet. Ne hagyja el a szilárd útburkolatot.
A szállítót a kézikönyvben szereplő képek szerint rögzítse, ügyeljen arra, hogy a szállított tárgyak egyes részei ne réjenek a tetőhöz. A tetőn lévő kereszttartók közötti távolságnak legalább 700 mm-nek kell lennie. Minden szabadon mozgó alkatrészt távolítson el a szállított tárgyakról. Ne feledje, hogy a jármű teljes magassága megnő. A felszerelt tartókkal ne menjen automata autómosóba. A tartókat mindig vegye szerelje le, ha nem használja azokat. A szállított tárgyak rögzítését ellenőrizze az utazás során többször is. A tetőcsomagtartókat szállítás közben zárni kell.
Kezelés és tárolás:
Kezelje a mozgó alkatrészeket és a reteszeket megfelelő kenőanyaggal. A szállítót száraz és árnyékos helyen tárolja. Télen használat után tisztítsa meg a sótól, ami az alkatrészek túlzott korrózióját és nem kívánt oxidációját okozhatja.
Műszaki adatok:
  • 2 db-os készlet
  • A tartó hossza: 78 cm
  • A tartó szélessége: 6 cm
  • A tartó magassága: 15 cm
  • Max. teherbírás: 35 kg
  • 6 pár síléchez / 3 snowboardhoz
  • Használt sí / snowboard rögzítési felület: 60 cm
  • Zárható: igen
  • T-nyílás: 18–20 mm, kiegészítő készlettel (DAASC01KIT) négyszögletes rudakra is (max. 85 mm) nem tartozék

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Rakodási terület 60 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.