Alpina Sports Pheos QVMM Black Matt
63 018 Ft

58 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Síszemüveg MultiMirror technológiával, mely a tükörhatásnak köszönhetően jobb védelmet nyújt a napsugarak elől. Az Alpina Pheos QVMM Black Matt a polarizációs üvegének köszönhetően képes szűrni a fényvisszaverődéseket, vízről és hóról ezáltal mindig magas kontrasztú tiszta kilátást biztosítva. A szemüveg keskeny kerete nem csak tökéletesen illeszkedik, de segít széles látómezőt biztosítani.


Alpina Sports Pheos JR MM
17 554 Ft

12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi síszemüveg Multi Mirror rendszerrel, ami jobb napsütés elleni védelmet biztosít. Az Alpina Pheos JR MM világos panoramatikus kilátást biztosít a szférikus lencséknek, és a maximális kényelem a szemüveg puha párnázásnak és a csúszásgátló csíknak köszönhetően. A szemüveg a minimalista kialakítású keretének köszönhetően jól mutat.


Alpina Sports Granby QVMM Black Matt
67 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Síszemüveg a Quattroflex és Varioflex rendszerrel a maximális védelemért és kényelemért a síeléskor. Az Alpina Granby QVMM Black Matt a minimalista kereténekköszönhetően nem csak optimális látószöget biztosít, hanem modern megjelenést is. A szalag belső oldalának csúszásmentes állításának köszönhetően megbízhatóan tart a sisakon.


Alpina Sports Scarabeo JR DH
11 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi és stílusos síszemüveg. Az Alpina Scarabeo JR DH narancssárga Hicon üveggel rendelkezik a kontraszt és a speciális szellőző rendszer kihangsúlyozása érdekében, ami csökkenti az üveg párásodását. A maximális kényelem érdekében a szemüveg párnázott és csúszásgátló szalaggal van ellátva. A Doublefex és Thermoblock technológia javítja az izolációs tulajdonságait és véd a fagytól. A szemüveg tökéletesen illeszkedik a bukósisakba és a szerkezetének köszönhetően dioptriás szemüveggel is hordható.


Alpina Sports Big Horn QVMM Black Matt
62 564 Ft

42 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Síszemüveg a Quattroflex és Varioflex rendszerrel a maximális védelemért és kényelemért a síeléskor. Az Alpina Big Horn QVMM Black Matt a minimalista kereténekköszönhetően nem csak optimális látószöget biztosít, hanem modern megjelenést is. A szalag belső oldalának csúszásmentes állításának köszönhetően megbízhatóan tart a sisakon.


Alpina Sports Scarabeo MM

Alpina Sports Scarabeo MM

Értékelés: 1
36 990 Ft

25 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az **Alpina Scarabeo MM ** stílusos síszemüvegek egyszerű formán és a ** Multi Mirror ** technológiával készült tükörüvegen alapulnak **. Speciális szellőzőrendszer az üveg bepárásodásának minimalizálása érdekében.


Alpina Sports Scarabeo MM sph. (CC) Translucent blue
31 446 Ft

21 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Modern síszemüveg, mely tökéletesen illeszkedik a sisakba és dioptriás szemüveggel is hordható. Alpina Scarabeo MM sph. (CC) A Translucent blue Multi Mirror technológiával rendelkezik, amely fokozott védelmet nyújt a káros napsugarak elől. A kényelem puha párnázással és praktikus csúszásgátló szalaggal van biztosítva. A szemüveg a jobb szellőzést biztosító rendszerrel és Doubleflex és Thermoblock technológiákkal van ellátva, melyek a fokozott izolációt biztosítják és védenek a fagytól.