Salomon Aksium Access
13 390 Ft

A síszemüveg 100% -ban UVA és UVB védett. A hengeres lencsék széles látómezővel rendelkeznek. OTG kompatibilis a vényköteles szemüvegekkel. A Salomon Aksium Access Anti-Scratch kezeléssel rendelkezik, amely védi a karcolásoktól.

Salomon Aksium
17 390 Ft
+ ingyen szállítás

A síszemüveg 100% -ban UVA és UVB védett. A hengeres lencsék széles látómezővel rendelkeznek. OTG kompatibilis a vényköteles szemüvegekkel. A Salomon Aksium szilikon hevederrel van felszerelve, hogy a helyén maradjon.

Salomon Juke
13 390 Ft

Gyermek síszemüveg 100 % UVA és UVB sugárzás elleni védelemmel rendelkezik. Széles látómezőjű cilinderes üvegekkel rendelkeznek. Az OTG technológiának köszönhetően kompatibilis a dioptriás szemüvegekkel. Salomon Juke szilikon szalaggal van felszerelve, hogy pontosan a helyén maradjon.

Salomon Cosmic Sigma Blk/Uni PoppyR
41 490 Ft
+ ingyen szállítás

Síszemüveg 100% UVA és UVB sugárzás elleni védelemmel. Szférikus üveg Max Vision-nel, ami jobb látószöget biztosít. Emellett Anti-Scratch karcolás ellenes réteggel is el van látva. A Salomon Cosmic Sigma Blk/Uni PoppyR széles szilikon hevederrel van felszerelve.

Salomon Sense Access White/Uni Tonic O
21 390 Ft
+ ingyen szállítás

A női síszemüvegek 100% -ban UVA és UVB védettek. A hengeres lencsék széles látóteret biztosítanak. A Salomon Sense Access White / Uni Tonic O hipoalergén habbal van ellátva, amely hatékonyan eltávolítja a nedvességet az arctól. Széles szilikon heveder mellékelve.

Salomon XT One Access Blk/Uni Tonic Or
41 490 Ft
+ ingyen szállítás

Síszemüveg 100% UVA és UVB sugárzás elleni védelemmel. Szférikus üveg Max Vision-nel, ami jobb látószöget biztosít. A Salomon XT One Access Blk/Uni Tonic Or habbal vannak ellátva, ami hatékonyan vezeti el a nedvességet az arctól. Széles szilikon szíj is tartozik hozzá

Salomon XT One Neon Yellow/Solar Blue
48 290 Ft
+ ingyen szállítás

Síszemüveg 100% UVA és UVB sugárzás elleni védelemmel. Szférikus üveg Max Vision-nel, ami jobb látószöget biztosít. A Salomon XT One Neon Yellow/Solar Blue habbal vannak ellátva, ami hatékonyan vezeti el a nedvességet az arctól. Széles szilikon hevederrel van felszerelve.

Salomon Xview Photo Black/AW Red
34 790 Ft
+ ingyen szállítás

A síszemüveg 100% -ban UVA és UVB védett. A hengeres lencsék széles látóteret biztosítanak. A OTG technológiának köszönhetően kompatibilisek a vényköteles szemüvegekkel. A Salomon Xview Photo Black / AW Red széles szilikon hevederrel rendelkezik.