CARRERA A Beatch Air síszemüveg Hyper brown szűrővel-49%
21 590 Ft 10 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A női síszemüveg puha párnával rendelkezik a kényelmes illesztés érdekében. A kettős lencse köd elleni kezeléssel rendelkezik, és még a rossz láthatóság mellett is kontrasztot húz. A Carrera síszemüveget a Beatch Air Hyper brown szűrővel minden síelő ki tudja használni.

Bollé Schuss
12 790 Ft 12 590 Ft

Síszemüveg szabadalmaztatott 3-as kategóriájú szűrőlencsével és párásodás elleni Antifog védelemmel rendelkezik. A párásodásmentes dupla lencsék jobban szigetelnek és megvédenek a napsugaraktól. A Bollé Schuss kompatibilis minden sísisakkal.

Atomic Savor Black
20 890 Ft
+ ingyen szállítás

Síszemüveg lencsékkel Cylindrical Double Lens, amely alkalmazkodik a közvetlen fényhez és a sötétséghez. Live Fit Frame az arc tökéletes tapadásához. A legfontosabb Supreme Anti-scrach karcolásgátló bevonat. Az Atomic Savor Black állítható hevederrel van felszerelve.

Atomic Savor S White
20 890 Ft
+ ingyen szállítás

Síszemüveg tükörlencsével. A Cylindrical Double Lens lencsék alkalmazkodnak a közvetlen fényhez és a tompított fényhez. Live Fit Frame keret, amely tökéletesen passzol az arcformához. Supreme Anti-scratch karcolásgátló bevonat. Az Atomic Savor S White beállítható szíjjal és Flash Lens technológiával bír.

CARRERA A Siren síszemüveg Super gold szűrővel
21 390 Ft
+ ingyen szállítás

A női síszemüveg puha párnával rendelkezik a kényelmes illesztés érdekében. A kettős lencse köd elleni kezeléssel rendelkezik, és ábrázolja a terep profilját még rossz látási viszonyok között is. A Carrera Siren síszemüveget a Super gold szűrővel minden síelő ki tudja használni.

Giro Chico
10 790 Ft

Gyermek síszemüveg Giro Chico cilinderes üveggel ellátva. Az üveg Anti-fog réteggel van kezelve, amely garantálja a minimális párásodást. A kényelem a dupla habbetéttel biztosított.

Giro Cruz
16 190 Ft

síszemüveg Antifog felületkezeléssel rendelkezik, aminek köszönhetően az üvegek nem fognak annyira párásodni. A kényelmes viselés érdekében kétrétegű párnázással van ellátva microfleeccel. Giro Gaze kompatibilis a dioptriás szemüvegekkel és a márka összes sisakjával.

Giro Method
49 690 Ft

Síszemüveg cilinderes üveggel rendelkezik Vivid technológiával, amelyek csökkentik a szem fáradtságát és fokozzák a kontrasztokat. A speciális Antifog bevonat megakadályozza a túlzott párásodást Giro Method csomagolásában 2 üveg található, amely másodpercek alatt kicserélhető.

Giro Semi
30 890 Ft

síszemüveg Antifog felületkezeléssel rendelkezik, aminek köszönhetően az üvegek nem fognak annyira párásodni. A kényelmes viselés érdekében háromrétegű párnázással van ellátva microfleeccel. Giro Semi kompatibilis a dioptriás szemüvegekkel és a márka összes sisakjával.

CARRERA A Beatch Air síszemüveg Super rosa szűrővel
21 390 Ft
+ ingyen szállítás

A női síszemüveg puha párnával rendelkezik a kényelmes illesztés érdekében. A kettős lencse köd elleni kezeléssel rendelkezik, és ábrázolja a terep profilját még rossz látási viszonyok között is. A Carrera síszemüveget a Beatch Air Hyper Super rosa minden síelő ki tudja használni.