Art Deco Kétoldalú szemhéjfesték applikátor (Eyeshadow Double Brush)

Márka: Art Deco Katalógus száma: 100005769021

Közvetlenül partnerünktől

Art Deco Kétoldalú szemhéjfesték applikátor (Eyeshadow Double Brush)

Professzionális ecsetet kefével és habbevonóval terveztünk mágneses doboz Magnum . Az Artdeco dekoratív kozmetikumok legfontosabb része az úgynevezett mozaikrendszer , amely lehetővé teszi, hogy a raklapot saját kívánságai és igényei szerint hajtsa össze. További információ

570

570 Ft ÁFA-val együtt
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 100005769021

Leírás

Termékleírás

Professzionális ecsetet kefével és habbevonóval terveztünk mágneses doboz Magnum .

Az Artdeco dekoratív kozmetikumok legfontosabb része az úgynevezett mozaikrendszer , amely lehetővé teszi, hogy a raklapot saját kívánságai és igényei szerint hajtsa össze. A szemhéjfestékeket, az elpirulásokat és a rejtegetőket külön-külön vásárolják meg, és speciális mágneses dobozokba helyezik. Kombinálja kedvenc színei, cserélje ki a régi felhordókat, adjon hozzá új divatárnyalatokat – mindezt az Artdeco köszönhetően!

Hosszúság: 5,5 cm.

Előnyök:

  • Ez biztosítja a könnyű és egyenletes alkalmazást.
  • Rostok egy sable Coat.
Hogyan kell használni:

Használja alkalmazni szemhéjfesték.


Paraméterek

%2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.