Art Deco Szemöldökformázó ecset - ferde (Eye Brow Brush Slanted)

Art Deco Szemöldökformázó ecset - ferde (Eye Brow Brush Slanted)

Száma: 100002586572
Közvetlenül partnerünktől
Az irányított kefe készült kemény nylon szálak és ideális precíz alkalmazást szemöldök por . Alkalmas húzza, töltő és árnyékolás. Méret alkalmas mágneses mezőben. További információ
910 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
810 Ft
-10%
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.6.29 - 2021.6.30 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100002586572

Leírás

Az irányított kefe készült kemény nylon szálak és ideális precíz alkalmazást szemöldök por . Alkalmas húzza, töltő és árnyékolás. Méret alkalmas mágneses mezőben .

A legfontosabb része a smink Artdeco nevezzük mozaik rendszer , amely lehetővé teszi összecsukható paletta szerint a saját kívánságait és igényeit. Szemhéjfesték, elpirul és rejtegető külön vásárolják meg, és helyezzük egy speciális mágneses doboz . Keverjük össze a kedvenc színei, cserélje ki a régi szállítási rendszerek, új divat színek – minden, köszönhetően a mozaik Artdeco!Hogyan kell használni:

Scoop por ecset és gyengéd mozdulatokkal alkalmazza azt a homlokát.

spotlámpák:Elsőrendű sor egyedi kozmetikai kiegészítőkSefiros tartozékok .
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.