Beauty Relax Esztétikai eszköz BeautyRelax Celluform Optimal

Beauty Relax Esztétikai eszköz BeautyRelax Celluform Optimal

Száma: 100054111083
Közvetlenül partnerünktől
A BeautyRelax Celluform Optimal egy új generációs esztétikai eszköz. Ez egy optimális eszköz az arc és a test számára. Az alkalmazott konstrukció és technológiák a szakmai esztétikai tanulmányok műszerezésén alapulnak. A készülék két fő kezelési módot kínál – FACE (arc) és BODY (test). További információ
54 830 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Vivantis

Elfogyott

Száma: 100054111083

Leírás

A BeautyRelax Celluform Optimal egy új generációs esztétikai eszköz. Ez egy optimális eszköz az arc és a test számára. Az alkalmazott konstrukció és technológiák a szakmai esztétikai tanulmányok műszerezésén alapulnak. A készülék két fő kezelési módot kínál – FACE (arc) és BODY (test). FACE módban a bőr rugalmasságának növelésére összpontosíthat. A BODY módban a problémás területek, például a karok, a has, a fenék vagy a comb célzott kialakítását hajtja végre. A BeautyRelax Celluform Optimal 4 fejlett technológiát kínál: ultrahang, rádiófrekvencia, EMS és fotonfény. Lehetőség a teljesítmény beállítására minden felhasználó egyéni igényei szerint. Már nem kell kompromisszumot kötnie azzal kapcsolatban, hogy arc- vagy testápolási eszközt vásároljon. A BeautyRelax Celluform Optimal segítségével csak egy eszközért fizet! 
   
A BeautyRelax Celluform Optimal valódi technológiai fejlődést hoz

Eddig az esztétikai eszközöket szigorúan kizárólag az arcon vagy kizárólag a testen való használatra szánták. Ennek oka van. Bár ez ugyanaz a technológia, a különbség az adagolási értékekben van, mint például a teljesítmény, a frekvencia, az intenzitás. Az arc és a test összes paraméteréhez különböző beállításokra van szüksége. Ha az ultrahangos készüléket testkezelésre szánják, akkor nem használható az arcon. Az ultrahangos teljesítmény túl erős az arcra történő alkalmazáshoz. A BeautyRelax Celluform Optimal hatékony megoldást kínál! Minden technológia paraméterei pontosan optimalizáltak. Ennek ellenére a FACE és BODY üzemmódokban továbbra is pontosan az igényeihez igazíthatja a kezelés intenzitását. A készülék így elég gyengéd, hogy támogassa az arc bőrének rugalmasságát, de elég erős ahhoz, hogy stimulálja a zsírszövetet, például a hasban. A BeautyRelax Celluform Optimal a jövő, amellyel kényezteti testét ma!   

A BeautyRelax Celluform Optimal eszköz fő előnyei:

Lehetőség az arcron és testren történő használatára.
4 modern technológia, amelyeket gyakran használnak az esztétikai szalonokban.
Jobban elérhető eredmények a hasonló jellegű eszközökhöz képest
Teljesen non-invazív jellegű bőrápolás.
nem okoz kellemetlen érzést,
fájdalommentes és teljesen biztonságos használat,
időspórolás, 1 eljárás 15 percig tart.
Minden mellékhatás nélkül
   
A készülék fő technológiái:

1. Ultrahangos hullámok.
2. Rádiófrekvencia.
3. Fotonterápia: vörös és kék fény:
4. EMS elektromos impulzusok.

Ultrahangos hullámok
A fej nagy frekvenciájú ultrahangos hullámokat generál, amelyek másodpercenként rezgő frekvenciával hatolnak a bőr alatti szövetbe. A zsírszövet ezután elnyeli az így keletkezett energiát. A zsírsejt integritása megszakad, és a zsír felszabadul. Az így felszabadult zsír glicerolra és szabad zsírsavakra hasad. A glicerol energiaforrásként szolgál, míg a zsírsavak a májba kerülve közönséges zsírsavként feldolgozásra kerülnek, majd a testből természetes úton kiválasztódnak. Az eltávolított zsír a sejtbe már nem tér vissza. Az ultrahangos kavitáció fájdalommentes, nem invazív, kíméletes, hatékony és ami a legfontosabb állandó módszer a zsír csökkentésére a legproblematikusabb területeken. 

Rádiófrekvencia
Az applikátor a kezelt területen alkalmazva egész specifikus teljesítményt és energiát szabadít fel. A rádiófrekvenciás hullámokat úgy optimalizálja, hogy azok termikus grádienst okozzanak, amely jelentősen befolyásolja a dermis réteg folyamatait. A leadott energia aktiválja a megújító kollagén és elasztin rostokat. A lehető legnagyobb célzott energia jut a jelentősebb zsírréteget borító területekre is, majd az ezt követő metabolikus folyamatok gerjesztésének komoly hatással van a megereszkedett és deformált kontúr kisimításában.

VÖRÖS FÉNY
stimulálja a természetes kollagén termelést
a kozmetikai készítmények hatóanyagai felszívódásának növelése
A bőr alatti szövet vérkeringésének javítása
megakadályozza a pigmentek létrejöttét

KÉK FÉNY
aktiválja a porfirint (kémiai reakciót indít el, amely elpusztítja a káros baktériumokat),
• Antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatás.
• Megelőzés a pattanások ellen.
• Biztonságos és hatékony ápolás.

EMS elektromos impulzusok
A BeautyRelax Celluform Optimal modell multifunkcionális alkalmazási feje gyengéd elektromos impulzusokat generál. Az elektromos impulzusok teljesítménye és frekvenciája speciálisan úgy lett kialakítva, hogy az lehetővé tehesse az arc kezelését. Az arcizmok így összehúzódnak, ezzel erősödnek. A kollagén és az elasztikus rostok mechanikusan kerülnek stimulálódásra. A bőr megfiatalodott és ragyogó kinézetűvé válik. Mindez nem invazív módin történik, bármiféle kellemetlen érzés nélkül.

Mire számíthat:

A dermis réteg intenzív stimulálása a kollagén természetes termelésének támogatása érdekében.
Izomfeszültség kiváltása az arcizmokban, hogy erősítse azokat.
Célzott összpontosítás a zsírszövetre az áll területén.
Elérhető és látható eredmények még azokban az esetekben is, amikor a zsír az izomrétegen túlnő (különösen férfiaknál vagy sport kedvelő nőknél).
A zsírszövet aktív stimulálása, a női és férfi testrészekre összpontosítva.
Jelentős kontúrok kialakítása a kezeken, lábakon és a testen.

A készülékkel kezelhető részek:

Arc és áll (FACE mód).
Alkar (BODY mód).
Kar (BODY mód).
Has (BODY mód).
Combok (BODY mód).
Fenék (BODY mód).
Vádli (BODY mód).

A kontakt sonogel használata

A készülék használata mindig átlátszó vezetőképes géllel alkalmazható (nem tartozék). Bármely orvosi áruházban vásárolhat kontakt gélt, úgynevezett SONOGEL-t (gyógyszertárban is megvásárolható). A gél nagyon fontos a készülék használatához. Ez létrehozza a szükséges kötőréteget az applikátor és a bőr között. Víz alapon készül. Nem károsíthatja az alkalmazás fejét. A kontakt gél használata elengedhetetlen. Az ultrahang, a rádiófrekvencia és az EMS impulzusok jobban megkötik a bőrt. Ne használja más kozmetikumokkal.  

Műszaki paraméterek:

Az ultrahang frekvenciája: 1Mhz
625 nm-es hullámhosszú piros fény,
Foton kék 465 nm-es hullámhosszú fény,
LCD kijelző háttérvilágítással.
Időzítő:
az akkumulátor állapotának kijelzése
Üzemi feszültség: 5 V.
Üzemi áramerősség: 1 A.
Méretei: 8,5×8,5×8,5 cm.
Tömege: 250g.

Jak používat:

Használja a használati utasítás alapján. A készülék használata mindig átlátszó vezetőképes géllel alkalmazható (nem tartozék). Bármely orvosi áruházban vásárolhat kontakt gélt, úgynevezett SONOGEL-t (gyógyszertárban is megvásárolható). A gél nagyon fontos a készülék használatához. Ez létrehozza a szükséges kötőréteget az applikátor és a bőr között. Víz alapon készül. Nem károsíthatja az alkalmazás fejét. A kontakt gél használata elengedhetetlen. Az ultrahang, a rádiófrekvencia és az EMS impulzusok jobban megkötik a bőrt. Ne használja más kozmetikumokkal.  

Balení:

BeautyRelax BR-2220 Celluform Optimális esztétikai eszköz.
Töltőkábel
Töltő adapter 220V
Használati útmutató.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.