Beauty Relax Esztétikus multifunkcionális arckészülék Bodyface Deluxe

Beauty Relax Esztétikus multifunkcionális arckészülék Bodyface Deluxe

Száma: 100054113982
Közvetlenül partnerünktől
A BeautyRelax BodyFace Deluxe egy professzionális eszköz, amelyet a test esztétikus kezelésére terveztek nem invazívan, fájdalom nélkül és kényelmetlenség nélkül. A készülék a szakmai tanulmányok során leggyakrabban alkalmazott technológiákat használja. További információ
200 900 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.10.27 - 2021.10.28 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100054113982

Leírás

A BeautyRelax BodyFace Deluxe egy professzionális eszköz, amelyet a test esztétikus kezelésére terveztek nem invazívan, fájdalom nélkül és kényelmetlenség nélkül. A készülék a szakmai tanulmányok során leggyakrabban alkalmazott technológiákat használja. Multipoláris rádiófrekvencia az arc és a test kezelésére, ultrahangos kavitáció. Nem invazív bőremelés és alakformálás. Az összes alkatrész minőségi feldolgozása. Magas haszonérték. Rendkívül hosszú az eszköz élettartama. Az egyes technológiák teljesítményének adagolásának lehetősége. Fedezze fel a szépség valódi világát.

A BeautyRelax BodyFace Deluxe mind otthoni, mind kereskedelmi használatra készült. Könnyen tárolható, különösen azok a felhasználók fogják értékelni, akik folyamatosan úton vannak, hogy meglátogassák ügyfeleiket az eszközzel. Minden alkatrész nagyon tartós fém tokban van tárolva. A készülék magas használati értéke még a logisztikai gyakori mozgások mellett is karcolás és sérülés nélkül marad.

Applikátor ultrahangos kavitációval
A nagy érintkezési felületű alkalmazási fej ultrahangos hullámokat generál, amelyek aktívan stimulálják a zsírszövetet. A zsírsejt integritása megszakad, és a zsír felszabadul. Az így felszabadult zsír glicerolra és szabad zsírsavakra hasad. A glicerol energiaforrásként szolgál, míg a zsírsavak a májba kerülve közönséges zsírsavként feldolgozásra kerülnek, majd a testből természetes úton kiválasztódnak. Az eltávolított zsír a sejtbe már nem tér vissza. Az ultrahangos kavitáció fájdalommentes, non invazív, kíméletes, hatékony és főleg tartós megoldás a zsírszövet eltávolítására, a narancsbőr csökkentésére és a bőr kisimítására.

Az alkalmazási fej meghatározott frekvencián generál ultrahangos hullámokat. A technológia a zsírsejtek közvetlen könnyen behatol a bőr felszínére. Az ultrahang semmilyen módon nem befolyásolja hátrányosan a bőr minden rétegét, a vérkapillárisokat, a finom ereket vagy az izomtömeget. Az esztétikai eljárás nagy hatékonysága érdekében az ultrahang maximális pontossággal célozza meg közvetlenül a zsírszövetet.

A zsírszövet mennyisége nem azonos a test minden részén. A testzsír különböző tárolásának egyik fő oka genetikai felépítésünk. A problémás területek ultrahanggal történő esztétikai kezelésében az ultrahang teljesítményének adagolásának lehetősége kulcsfontosságú funkció a kívánt eredmények eléréséhez. A BeautyRelax BodyFace Deluxe lehetővé teszi az ultrahang teljesítmény nagyon finom adagolását 10 szinten. Érintse meg a képernyőt az ultrahang teljesítményének egyszerű növeléséhez vagy csökkentéséhez.

A BeautyRelax BodyFace Deluxe ultrahanggal rendelkezik az alkalmazás fejének optimális méretével. Nagyon könnyű kezelni a különösen nagy testfelületeket, ahol a zsírszövet gyakran benőtt izomrostokkal. A BodyFace Deluxe ultrahangos fej az egyik legnagyobb, amelyet hasonló típusú eszközökön talál. Az alkalmazófej nagy területe az erőadagolás lehetőségével együtt a BodyFace Deluxe modellt páratlan esztétikai eszközzé teszi, nagy hatékonysággal.

A zsírszövet ultrahanggal történő stimulálásával olyan folyamatokat indít el a szervezetben, amelyek feldolgozzák a zsírsejtekből felszabaduló energiát. A testnek időre van szüksége a készülék minden egyes használata között, tekintet nélkül a kezelt testrészre. Az ajánlottnál gyakrabban nem fogja felgyorsítani a testformálást. A készülék lehető leghatékonyabb használata érdekében szabadnapokra van szükség. A test alakításakor összpontosíthat (1) a fenekére, (2) a karjaira, (3) a vádlira, (4) a combjára vagy (5) a pocakjára. A készülék helyes használatával kapcsolatos minden szükséges információ megtalálható a csomagban található részletes használati utasításban.

A BeautyRelax BodyFace Deluxe fő jellemzője a sokoldalúság. A technológiai fejlődés lehetővé tette az eszköz optimális tervezését a test és az arc kezeléséhez minden arányban. Az applikátorok méretét úgy alakították ki, hogy még kevésbé hozzáférhető helyeken is használható legyen. Nem számít a magassága, a súlya, a dereka vagy a csípője mérete. A BodyFace Deluxe segítségével könnyedén megcélozhatja a problémás területeket. Szerezzen be egy szabó mérőszalagot, és nézze meg, milyen eredmények érhetők el rendszeres használatával. Nincsenek üres reklámmondatok. Az eredmények szemmel láthatóak.

A BeautyRelax BodyFace Deluxe használata minden karaktertípusra alkalmas. Férfiak és nők számára egyaránt. A test bármely részén alkalmazható, ahol a legjobban lerakódik a zsír. Nem alkalmas azoknak, akikre az ellenjavallatok listájában felsorolt állapotok bármelyike vonatkozik – rák, epilepszia, cukorbetegség, vírusos betegségek. Magas láz esetén. Súlyos vese- vagy májbetegség. Magas koleszterin. Bőrbetegség. Fáradtság szindróma. Szívbetegség, pacemaker, magas vérnyomás. Fém implantátumok a testben. Érrendszeri rendellenességek vagy érelmeszesedés. Terhesség. Menstruáció. Véralvadásgátlókat szedők. Transzplantált műtéten átesett betegek. Azok a személyek, akik állandó felügyeletet igényelnek, csak orvoshoz fordulást követően használhatják a készüléket.

Megengedett alkatrészek műszeres kezeléshez
Az applikátort szinte az egész testen ultrahangos kavitációval használhatja. A következő területekre összpontosíthat: karok, alkarok, has, derék, fenék, külső és belső comb vagy lábszár.

Applikátor tripoláris / multipoláris rádiófrekvenciával
A felvivőfej specifikus teljesítménnyel és frekvenciával generálja az energiát rádiófrekvenciás hullámokon keresztül. A rádiófrekvenciás hullámokat úgy optimalizálja, hogy azok termikus grádienst okozzanak, amely jelentősen befolyásolja a dermis réteg folyamatait. A leadott energia aktiválja a megújító kollagén és elasztin rostokat. A lehető legnagyobb célzott energia jut a jelentősebb zsírréteget borító területekre is, majd az ezt követő metabolikus folyamatok gerjesztésének komoly hatással van a megereszkedett és deformált kontúr kisimításában. Az alkalmazás fejei infravörös hővel vannak ellátva. Az arcra szolgáló applikátor 3 érintkezési ponttal rendelkezik. A test (vagy az arc nagyobb részei) applikátorának 4 érintkezési pontja van.

Nincs műtét. Nincs vágás. Nincs injekció. A modern esztétikai műtétet már nem kíséri fájdalomérzet. A tripoláris / multipoláris rádiófrekvenciát alkalmazó bőrkezelés valóban funkcionális megoldás a nem invazív bőremeléshez. A speciálisan módosított alkalmazási fej lehetővé teszi, hogy közvetlenül a mély vagy finom ráncokra koncentráljon. A csökkent bőrrugalmasságú területek közvetlen megcélzása. Három tűs applikátor segítségével milliméteres pontossággal koncentrálhat a szem körüli területre, a száj sarkaira, az arc kontúrjaira.

Nagyon könnyen használhatja az otthoni kényelemben a rádiófrekvenciás alkalmazásfejet. Hosszan tartó hatásokat érhet el a bőr rendszeres stimulálásával. Energia formájában a rádiófrekvenciás hullámok közvetlenül a kollagénre és az elasztikus hullámokra összpontosítanak, amelyek felelősek a ráncok nélkül bőrért. A bőr kezelése az úgynevezett „bélyegzés“ technikával történik. Vigyen fel vékony réteg sonogélt a bőrre. Az alkalmazási részek segítségével apránként „bélyegzi“ a bőrt. Pontos használat ott, ahol szüksége van rá.

Férfiak számára is alkalmas. A rádiófrekvenciás teljesítmény finom adagolása nagyon egyedi megközelítést tesz lehetővé. Különösen az arc mögött vannak különböző érzékenységű és különböző vastagságú bőr alatti zsírterületek.

A négy nagy hosszabb részekkel ellátott applikátort úgy tervezték, hogy a test nagyobb területén rádiófrekvenciákat stimuláljon. A fej területén főleg az áll területén használhatja. A striákkal vagy narancsbőrrel rendelkező területeken. Bárhol, ahol csökken a bőr rugalmassága.

Különösen értékelni fogja a test négy kiválasztott részén található négy nagy kiálló részt. A hosszú kábelnek köszönhetően elérheti a legkevésbé is elérhető helyeket. Akárcsak az arcon, ugyanúgy a testen is a testen is legmegfelelőbb módszer a „bélyegzés“. Lépésről lépésre fokozatosan lefedi a problémás terület teljes területét.

Az érintőképernyőn egyszerűen beállíthatja a rádiófrekvencia teljesítményét. A nagyon vékony és érzékeny bőrű területeknek kevesebb rádiófrekvenciás kimenetre van szükségük, mint azoknak a területeknek, ahol a bőr alatti zsírréteg vastagabb és érzékenységük kisebb. Könnyedén pontosan az igényeinek megfelelően adagolhatja a teljesítményt.

A BeautyRelax BodyFace Deluxe esztétikai eszköz olyan technológiákat kínál, amelyek meghatározott körülmények között történő használatukkal segítenek csökkenteni a bőr alatti zsírokat, elnyomják a narancsbőrt és növelik a bőr rugalmasságát. A BeautyRelax esztétikai eszköz nem invazív kezelést nyújt. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a felhordó fej egyetlen része sem fizikailag hatol be a bőr alá. A nem invazív használat alapvető előfeltétele annak, hogy a készüléket normál felhasználó otthon használja. A készülék vezérlése nem igényel művelt, szakképzett munkavállaló felügyeletét az egészségügyi vagy a kozmetikai esztétika területén. A tapasztalt BeautyRelax csapat mindig elérhető telefonon vagy elektronikus úton.

A felhasználás mindig tiszta vezetőképes gélhez kapcsolódik. Bármely orvosi áruházban vásárolhat kontakt gélt, úgynevezett SONOGEL-t (gyógyszertárban is megvásárolható). A gél nagyon fontos a készülék használatához. Ez létrehozza a szükséges kötőréteget az applikátor és a bőr között. Víz alapon készül. Nem károsíthatja az alkalmazás fejét. A kontakt gél használata elengedhetetlen. Az ultrahangos hullámok és a rádiófrekvenciák így jobban rögzíthetők a bőrön. Ne használja más kozmetikumokkal. Mindhárom BeautyRelax BodyFace Deluxe applikátor használatához Sonogél alkalmazásra van szükség.

Amikor ultrahangos hullámokkal formálja testét, nem kell megváltoztatnia étrendjét. Szükséges azonban a tiszta víz formájában történő folyadékellátás növelése. Dobja el az édes italokat. Kerülnie kell a zsíros nehéz ételeket is. Maga az ultrahangos kezelés megterheli a testet, különösen a májat és a nyirokrendszert. Rendszeres ivás, étrend és BeautyRelax BodyFace Deluxe. Hármas kombináció, amelyekkel elérheti álmai alakját!

A BeautyRelax BodyFace Deluxe használata teljesen (1) biztonságos és fájdalommentes. Ha a készüléket otthonában kényelmesen használja, akkor látható eredményekkel (2) magas hatékonyságot ér el. A készülék rendkívül hosszú élettartammal rendelkezik, és (3) újrafelhasználható. Az asztali kialakításának köszönhetően mindig kéznél lesz a készülék. A készülék csak (4) esztétikai szalonokban használt modern technológiát kínál. (5) Színes érintőképernyő az összes funkció egyszerű egyéni beállításához.

Nincsenek bonyolult beállításokkal rendelkező gombok. Beleszeret a nagy színes érintőképernyőbe. Intuitív beállítások minden funkcióhoz és teljesítményszinthez. A készülék menüjét csak néhány használat során ismerheti meg.

A készülék használatának fő előnyei:

 • a finom mimikai ráncok kiküszöbölése.
 • növeli az arc kontúrjának rugalmasságát,
 • Feszesít és kikapcsolja a bőrt
 • A kollagén rostok átalakítása
 • A narancsőr enyhítése
 • Striák és finom hegek elnyomása
 • csökkenti a kiválasztott testrészek zsírszövetét,
 • teljesen non-invazív jellegű bőrápolás.
 • biztonságos és fájdalommentes használat.
 • Bármiféle kellemetlen érzés nélkül.

Az eszköz jellemzői:

 • Asztali kivitelezés.
 • az összes alkatrész minőségien feldolgozva,
 • Magas haszonérték.
 • a készülék rendkívül hosszú élettartama,
 • Az egyes technológiák teljesítményének adagolásának lehetősége.
 • színes érintőképernyő,
 • alkalmas otthoni és kereskedelmi használatra.

Műszaki paraméterek:

 • Méretei: 40 × 20 × 30 cm
 • Tömege: 5 kg
Jak používat:

Használja a használati utasítás alapján.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.