Beauty Relax Esztétikus multifunkcionális arckészülék Bodyface Ultimate

Beauty Relax Esztétikus multifunkcionális arckészülék Bodyface Ultimate

Száma: 100054113979
Közvetlenül partnerünktől
A Bodyface Ultimate egy multifunkcionális eszköz az egész test kezelésére. A készülék az esztétikai tanulmányokban leggyakrabban alkalmazott technológiákat használja. Vákuum nyirokelvezetés vákuumszívással, multipoláris rádiófrekvenciával, ultrahangos kavitációval. További információ
183 210 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.9.30 - 2021.10.01 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100054113979

Leírás

A Bodyface Ultimate egy multifunkcionális eszköz az egész test kezelésére. A készülék az esztétikai tanulmányokban leggyakrabban alkalmazott technológiákat használja. Vákuum nyirokelvezetés vákuumszívással, multipoláris rádiófrekvenciával, ultrahangos kavitációval. Nem invazív bőremelés, vákuumelvezetés a narancsbőr tüneteinek elnyomására és ultrahangos kavitáció a testformáláshoz. Az összes alkatrész minőségi feldolgozása. Magas haszonérték. Rendkívül hosszú az eszköz élettartama. Az egyes technológiák teljesítményének adagolásának lehetősége. Asztali kivitelezés.

Alkalmazási területek
Arc, dekoltázs, karok, has, csípő, külső és belső comb, fenék, lábszár

3 alkalmazásfej egyedi technológiával
Vákuum nyirokelvezetés vákuum szívással
Többpólusú rádiófrekvencia
Ultrahangos kavitáció

Applikátor vákuumszívással és kiegészítő rádiófrekvenciás funkcióval
A nyirokmasszázs az egyik leghatékonyabb módszer a narancsbőr tüneteinek csökkentésére. A ritmikus izomgyúrás biztosítja a megfelelő nyirokáramlást a testben. Segít eltávolítani a szennyeződéseket a vérből. A vákuumterápia révén a test megszabadulhat a nem kívánt duzzanattól és a narancsbőrtől.
A masszázs ciklikusan zajlik három szakaszban:

1. A szubkután szövet aspirációja
2. Az applikátor kézi mozgatása a test kiválasztott részein
3. A létrehozott vákuum fokozatos felszabadítása

A vákuum és az applikátor mozgásának kombinációja, amely mechanikusan stimulálja a bőrt a felhordó fej szélén, intenzív kompressziós nyirokmasszázst eredményez. Könnyedén kezelheti az összes problémás területet. A lehető legjobban alkalmazkodik az alak formájához.

Applikátor multipoláris rádiófrekvenciával
A felvivőfej specifikus teljesítménnyel és frekvenciával generálja az energiát rádiófrekvenciás hullámokon keresztül. A rádiófrekvenciás hullámokat úgy optimalizálja, hogy azok termikus grádienst okozzanak, amely jelentősen befolyásolja a dermis réteg folyamatait. A leadott energia aktiválja a megújító kollagén és elasztin rostokat. A lehető legnagyobb célzott energia jut a jelentősebb zsírréteget borító területekre is, majd az ezt követő metabolikus folyamatok gerjesztésének komoly hatással van a megereszkedett és deformált kontúr kisimításában.

Applikátor ultrahangos kavitációval
A nagy érintkezési felületű alkalmazási fej ultrahangos hullámokat generál, amelyek aktívan stimulálják a zsírszövetet. A zsírsejt integritása megszakad, és a zsír felszabadul. Az így felszabadult zsír glicerolra és szabad zsírsavakra hasad. A glicerol energiaforrásként szolgál, míg a zsírsavak a májba kerülve közönséges zsírsavként feldolgozásra kerülnek, majd a testből természetes úton kiválasztódnak. Az eltávolított zsír a sejtbe már nem tér vissza. Az ultrahangos kavitáció fájdalommentes, non invazív, kíméletes, hatékony és főleg tartós megoldás a zsírszövet eltávolítására, a narancsbőr csökkentésére és a bőr kisimítására.

Műszaki paraméterei:

Méretek: 40 × 20 × 30 cm
Tömege: 6 kg

Tulajdonságai:

 • esztétikus multifunkcionális arckészülék,
 • csökkenti a finom mimikai ráncokat,
 • növeli az arc kontúrjának rugalmasságát,
 • táplálja és pihenteti a bőrt,
 • Enyhíti a narancsbőrt.
 • serkenti a végtagok nyirokrendszerét,
 • csökkenti a kiválasztott testrészek zsírszövetét,
 • teljesen non-invazív jellegű bőrápolás.
 • biztonságos és fájdalommentes használat. 
 • 3 alkalmazásfej,
 • az összes alkatrész minőségien feldolgozva, 
 • alkalmas otthoni és kereskedelmi használatra.
Jak používat:

Használja a használati utasítás alapján.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.