Beauty Relax Galvanizált bőrvasaló Multicare BR-1280

Márka: Beauty Relax Katalógus száma: 100010928790

Közvetlenül partnerünktől

Beauty Relax Galvanizált bőrvasaló Multicare BR-1280

A professzionális kozmetikai bőrkezelő készülék olyan modern technológiákat kínál, amelyeket a dermatológiai és a kozmetikai ágban a leggyakrabban használnak. Kezdjen el bőrével professzionális szinten dolgozni. Mire számíthat: A bőr rugalmasságának fokozatos javulása. A bőr üdébb benyomást kelt. További információ

56150

56 150 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100010928790

Leírás

Termékleírás

A professzionális kozmetikai bőrkezelő készülék olyan modern technológiákat kínál, amelyeket a dermatológiai és a kozmetikai ágban a leggyakrabban használnak. Kezdjen el bőrével professzionális szinten dolgozni.

Mire számíthat:

A bőr rugalmasságának fokozatos javulása. A bőr üdébb benyomást kelt. A mély és finom mimikai ráncok kiküszöbölése. Az arc jellegzetes kontúrjának kiemelése. Az arcizmok stimulálása. A bőr alatti szövet vérrel és oxigénnel való ellátása. Finom limfatikus masszázs az arc duzzanatának csökkentésére. A sejtmetabolizmus és a tápanyagok felszívódásának hatékony segítése. Fő előnyei: Non invazív kezelés (a készülék nem hatol át a bőrön). Bőrápolás bármiféle kellemetlen érzés nélkül. A bőrpigmentáció nemkívánatos állandósult változásai nélkül. A kozmetikai termékek közvetlenül a procedúra után használhatók. Korlátozás nélkül lehet folytatni bármilyen tevékenységet (pl. társasági program előtt).

 

Öt automata, előre beállított Multicare bőrápoló program

Rádiófrekvencia A felvivőfej specifikus teljesítménnyel és frekvenciával generálja az energiát rádiófrekvenciás hullámokon keresztül. A rádiófrekvenciás hullámokat úgy optimalizálja, hogy azok termikus grádienst okozzanak, amely jelentősen befolyásolja a dermis réteg folyamatait. A leadott energia aktiválja a megújító kollagén és elasztin rostokat. A lehető legnagyobb célzott energia jut a jelentősebb zsírréteget borító területekre is, majd az ezt követő metabolikus folyamatok gerjesztésének komoly hatással van a megereszkedett és deformált kontúr kisimításában.

Galvánáram A felvivő fej felületén változtatható töltésű áramot képes létrehozni. A készülék vezérlőegysége ezután lehetővé teszi a galvánáram olyan mértékű szabályozását, hogy az pozitív vagy negatív töltésűvé váljon. A pozitív és a negatív ionizációnak eltérő hatásai vannak a bőrre. Pozitív ionizáció – alapos bőrtisztítás: a pozitív ionizációs a mágneshez hasonlóan kiszedi a negatív töltésű szennyeződéseket. Olyan tiszta lesz a bőre, mint előtte soha. Csak a tiszta bőr az egészséges bőr! Negatív ionizáció – mélyen táplálja a bőrt: a galvánáram segít mélyen a bőrbe juttatni a kozmetikai szérumok tápanyagait. Meggátolja a bőrfelszín kiszáradását. Abszolút turbóeffektus a kozmetikumainak!

EMS Arcunk szerkezete izmokkal átszőtt. Az arcizmok felelősek az arckifejezésekért és a mimikáért. Idővel az izmok elveszítik a természetes rugalmasságukat. A bőr unalmas és fáradt megjelenésűvé válik. A BeautyRelax Multicare a bőrrel érintkezve finom elektromos mikroimpulzusokat továbbít, amelyek a bőr felső részén áthatolva egyenesen az arcizmokig hatolnak. Az elektromos impulzusok teljesítménye és frekvenciája speciálisan úgy lett kialakítva, hogy az lehetővé tehesse az arc kezelését. Az arcizmok így összehúzódnak, ezzel erősödnek. A kollagén és az elasztikus rostok mechanikusan kerülnek stimulálódásra. Az arc területén így a bőr szerkezetének, a bőrtónus és a rugalmasság növelését érheti el. A bőr megfiatalodott és ragyogó kinézetűvé válik. Mindez nem invazív módin történik, bármiféle kellemetlen érzés nélkül.

Vibráció A limfatikus rendszer megfelelő működése nem csak a végtagokra érvényes, hanem az arcra is. Amennyiben a limfatikus rendszerünk és a vérkeringésünk rendben van, a szennyeződések elvezetése többszörösen jobb. a vérkeringés javítása = a limfatikus rendszer stimulálása = jobb szennyeződés és káros anyag elvezetés = szép és egészséges bőr. Egyszerű egyenlet, amely nem csak az arcra, hanem az egész testünkre igaz. A finom vibráló masszázs technológiailag a legegyszerűbb, bár nagyon hatékony bőrápoló technika.

Foton terápia Leegyszerűsítve a fény az elektromágneses és különböző frekvenciák sugárzásának látható része. A különböző hullámhosszok a 390–760 nanométert (nm) érik el. Az emberi szem a 400–800 nm-es hullámhosszú fényt látja. Fotonterápia esetén a fény fotonenergia áramlás formájában hatol a testbe. Tudományosan bizonyított, hogy a különböző fényhullámhosszoknak specifikus bőrápoló hatásuk van. A vizsgálatok reális pozitív terápiás előnyt igazoltak az élő szövetekre és a sejt szintén lévő organizmusokra.

Egyéb terápiák:

Hőterápia (piros és kék fény) – Az előre beállított, megfelelő hőmérsékletű felvivőfejjel elvégzett bőrkezelés jelentősen befolyásolja az arc limfatikus rendszerét és annak anyagcseréjét. A 15°C-os hőmérséklettel általában befejeződik a bőrápolás. A bőr megnyugszik és a bőrpórusok összehúzódnak.

 

Műszaki paraméterek:

 • Üzemi feszültség: 3,6V,
 • Működési teljesítmény: 7,2W,
 • Termoterápia hőmérséklete: 15°C,
 • Töltés: Li-ion akkumulátor 750mAh.
 • Akkumulátor töltése: USB kábellel (a csomagolás tartalmazza)
 • Hozzávetőleges töltési idő: 2,5 óra.
 • Üzemidő: 60 perc,
 • Méretek: 18,5 × 4,5 × 6 cm,
 • Tömege: 175g.

Tulajdonságai:

 • 5 automata, előre beállított, bőrápoló program
 • alkalmas üzletszerű és magán jellegű használatra is.
 • a felvivő fej minden bőrtípusra alkalmas.
 • ergonomikus design – kényelmes a fogása.
 • a beépített Li-ion akkumulátornak köszönhetően vezeték nélkül használható.
 • akkumulátor töltése: USB kábelen keresztül (a csomagolás tartalmazza).
 • non invazív kezelés (a készülék nem hatol át a bőrön).
 • bőrápolás bármiféle kellemetlen érzés nélkül.
 • a bőrpigmentáció nemkívánatos állandósult változásai nélkül.
 • a kozmetikai termékek közvetlenül a procedúra után használhatók.
 • korlátozás nélkül lehet folytatni bármilyen tevékenységet (pl. társasági program előtt).
Hogyan kell használni:

A mellékelt használati utasítás alapján használja.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.