Beauty Relax Otthoni ultrahangos kavitáció 3 az 1-ben BR-720

Beauty Relax Otthoni ultrahangos kavitáció 3 az 1-ben BR-720

Száma: 100010920054
Közvetlenül partnerünktől
A 3 az 1-ben otthoni kavitációs eszköz egy hiteles forradalmi eszköz, amellyel otthonának kényelmében formálhatja alakját, mint egy szépségszalonban. A 3 funkció kombinációjának köszönhetően hatékony eszközt kap a zsírfelesleg, a narancsbőr és a megereszkedett bőr elleni küzdelemben. További információ
30 780 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
27 860 Ft
-9%
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.10.27 - 2021.10.28 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100010920054

Leírás

A 3 az 1-ben otthoni kavitációs eszköz egy hiteles forradalmi eszköz, amellyel otthonának kényelmében formálhatja alakját, mint egy szépségszalonban. A 3 funkció kombinációjának köszönhetően hatékony eszközt kap a zsírfelesleg, a narancsbőr és a megereszkedett bőr elleni küzdelemben. Az ultrahangos kavitációt a zsírsejtek fájdalommentes, hatékony és tartós feloldására, majd a kezelt területek későbbi csökkentésére, a narancsbőr csökkentésére és a bőr kisimítására használják. Az ultrahangos kavitáció alkalmas az áll, a kéz, a dekoltázs, a has, a fenék, a comb és a lábszár kezelésére.

A zsírsejtek biztonságos megsemmisítése

A készülék alkalmazási feje ultrahangos hullámokat generál, amelyek behatolnak, és amelyet elnyelnek a szövetek. Ezek a hullámok hatékonyan megzavarják a zsírsejt integritását, és a felszabadult zsír glicerinné bomlik, amely energiaforrásként szolgál, és szabad zsírsavakká, amelyek ezután kiválasztódnak a testből.

Egy másik jellemző az infravörös fényterápia és az elektromos izomstimuláció (EMS). Tíz-ezereket fizet a szalonokban végzett kezelésekért. Most megvásárolhatja a szakemberek által alkalmazott technológiákat az ár töredékéért! 

Legfeljebb 5 intenzitásszint közül lehet választani. Öt különböző masszázsfunkció: paskolás, masszázs, gyúrás, nyújtás, formázás.

 

Elektromos izomstimuláció (EMS) – A testmozgás alapja az izmok összehúzódása, amelyek az agyból érkező impulzusokon keresztül kapnak utasítást az aktivációra. Az izmok a mozgás által természetes módon erősödnek. Az izmok pontosan azokon a helyeken dolgoznak, ahová a gél elektródákat felhelyezi. Az impulzusok számát egyszerűen beállíthatja, amelyek így az elektródáktól a bőrön keresztül egészen az izmokig továbbítódnak. Az erősebb impulzusok az aktív izomerősítésre szolgálnak. A finomabbak pedig az izmok lazítására fizikai megterhelés után. Így két elektródát alkalmazhat egyszerre.

Tulajdonságai:

 • állandó módszer a zsírszövet eltávolítására, a narancsbőr csökkentésére és a bőr kisimítására,
 • Kedvezően stimulálja a metabolizmust.
 • Hozzájárul a test általános regenerálódásához.
 • Tanúsítvánnyal rendelkező eszköz.
 • biztonságos és kíméletes kezelés az otthoni kényelemben
 • könnyen kezelhető,
 • 2 szint ultrahang intenzitás,
 • a kezelés nem eredményez zúzódásokat és hegeket
 • 4 infravörös sugárzó a fej körül,
 • elektromos izomstimuláció (EMS)
 • 5 intenzitás beállítás,
 • 5 stimulációs mód,
 • 2 gél elektróda.
Hogyan kell használni:

A mellékelt használati utasítás alapján használja.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.