Beauty Relax Celluform Lite BR-1220L esztétikai készülék a problémás területek formálására

Értékelés: 3 1 értékelés Márka: Beauty Relax Katalógus száma: 100010896609

Közvetlenül partnerünktől

Beauty Relax Celluform Lite BR-1220L esztétikai készülék a problémás területek formálására

Testformáló masszázskészülék otthoni használatra. A készülék eltávolítja a zsírt a női és a férfi test problémás részeiről. Formálja a kéz, a láb és a test kontúrjait.  BeautyRelax Celluform Lite a szakmai esztétikai tanulmányok valós eredményei és tapasztalatai alapján tervezték. További információ

45050
3 1

45 050 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100010896609

Leírás

Termékleírás

Testformáló masszázskészülék otthoni használatra. A készülék eltávolítja a zsírt a női és a férfi test problémás részeiről. Formálja a kéz, a láb és a test kontúrjait. BeautyRelax Celluform Lite a szakmai esztétikai tanulmányok valós eredményei és tapasztalatai alapján tervezték. Elérhető és látható eredmények még azokban az esetekben is, amikor a zsír az izomrétegen túlnő (különösen férfiaknál vagy sport kedvelő nőknél). Otthon használhatja, közvetlenül a problémás területekre koncentrálva. A készülék megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak. Használata teljesen biztonságos, fájdalommentes és nem invazív. Az ultrahangos kavitáció, a rádiófrekvencia és a vörös fény a testformálás leggyakrabban alkalmazott technológiái közé tartozik. A Celluform Lite lépésről lépésre segít elérni a kívánt eredményeket. 

Ultrahangos kavitáció - a fej nagy frekvenciájú ultrahangos hullámokat generál, amelyek másodpercenként 300 000 rezgő frekvenciával hatolnak a bőr alatti szövetbe. A zsírszövet ezután elnyeli az így keletkezett energiát. A zsírsejt integritása megszakad, és a zsír felszabadul. Az így felszabadult zsír glicerolra és szabad zsírsavakra hasad. A glicerol energiaforrásként szolgál, míg a zsírsavak a májba kerülve közönséges zsírsavként feldolgozásra kerülnek, majd a testből természetes úton kiválasztódnak. Az eltávolított zsír a sejtbe már nem tér vissza. Az ultrahangos kavitáció fájdalommentes, nem invazív, kíméletes, hatékony és ami a legfontosabb állandó módszer a zsír csökkentésére a legproblematikusabb területeken.

Rádiófrekvencia - az applikátor a kezelt területen alkalmazva egész specifikus teljesítményt és energiát szabadít fel. A rádiófrekvenciás hullámokat úgy optimalizálja, hogy azok termikus grádienst okozzanak, amely jelentősen befolyásolja a dermis réteg folyamatait. A leadott energia aktiválja a megújító kollagén és elasztin rostokat. A lehető legnagyobb célzott energia jut a jelentősebb zsírréteget borító területekre is, majd az ezt követő metabolikus folyamatok gerjesztésének komoly hatással van a megereszkedett és deformált kontúr kisimításában.

625nm-es piros fénx – Támogatja a természetes kollagéntermelést. Növeli a kozmetikai készítmények hatóanyagainak felszívódását. A bőr alatti szövet vérkeringésének javítása. Gátolja a pigmentek létrejöttét. 4 mód áll rendelkezésre: amelyek egymással kombinálják a technológiákat 1. Rádiófrekvencia + 625 nm-es piros fény 2. Rádiófrekvencia + ultrahangos kavitáció 3. Ultrahangos kavitáció + 625nm-es piros fény 4.

Műszaki paraméterek:

 • Az ultrahang frekvenciája: 300 000 rezgés/másodperc,
 • 625 nm-es hullámhosszú piros fény,
 • Időzítő,
 • Üzemi áramerősség: 0,4A,
 • Töltőfeszültség: 10,5V,
 • Teljesítménye: 4,2W,
 • Méretek: 11,4 × 10 × 9 cm,
 • Tömege: 259 g.
 • Energiaforrás: akkumulátor.
 • Töltés: 220 V-os hálózati adapter (tartozék).

Tulajdonságai:

 • innovatív technológiával készült,
 • megkönnyíti a test minden problémás részének kezelését,
 • időtálló ergonomikus kialakítás,
 • teljesen non-invazív jellegű bőrápolás.
 • nem okoz kellemetlen érzést,
 • fájdalommentes és teljesen biztonságos használat,
 • időspórolás,
Hogyan kell használni:

A mellékelt használati utasítás alapján használja.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.