Medel DERMO Peel Arc mikrodermabráziós eszköz

Medel DERMO Peel Arc mikrodermabráziós eszköz

Száma: 100041472003
Közvetlenül partnerünktől
MEDEL DERMO Peel A MEDEL Dermo Peel mikrodermabráziós eszköz modern módszer az arc hatékony kezelésére és a bőr fiatalabb megjelenésére. További információ
15 450 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2022.8.24 - 2022.8.26 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100041472003

Leírás

A MEDEL Dermo Peel az arc és a bőr fiatalabb megjelenésének hatékony kezelésének modern módja. A MEDEL Dermo Peel tippeket úgy tervezték, hogy lehetővé tegyék a nagyon pontos kezelést nagyobb bőrfelületen, valamint az arc nehezen elérhető területein, például az orrnál. A 3 tipp mindegyike zafír fűrészporral van borítva, ami használat közben csökkenti a bőr allergia kockázatát. Tipp típusok: A kis gyűrűvel ellátott hegyet olyan helyekre szánják, mint például a bőrhajlítások és azok a helyek, ahol a masszázsnak különösen pontosnak kell lennie. A nagy gyűrűvel ellátott hegyet nagyobb bőrfelületre, például homlokra, arcra tervezték. Tipp egy nagy gyűrűvel és vastagabb szemcsével az intenzív hámozáshoz és masszázshoz olyan helyeken, ahol a kezelés speciális igénye van. Alkalmazási helyek: (lásd a képeket a képi függelékben) a) Homlok: Lassan és nyugodtan mozgassa az eszközt kifelé kifelé

  1. A szem területe: Vigye a készüléket a hajvonal felé. Ismételje meg ugyanazt a mozgást a bal és a jobb oldalon.
  2. Orr: Mozgassa az eszközt fentről az orr mentén. Ismételje meg a bal és a jobb oldalt
  3. Arcok: Mozgassa a készüléket arccal lefelé
  4. A száj körül: Mozgassa az eszközt kifelé a felső ajak középpontjától. Ügyeljen arra, hogy ne érintse meg a száját. Vákuummasszázs gyűrűkkel zafír fűrészporral lehetővé teszi az epidermisz külső rétegének meghámozását és megújítását. A mikrodermabrázió serkenti a bőrt a kollagén előállítására, ezáltal növeli a bőr feszültségét, amely egészségesebb és fiatalabb. A regenerálódásra stimulált sejtek nem tartalmaznak komedoneket, az arc pedig jobb és egészségesebb lesz. A bőr sokkal fiatalabbnak tűnik.

A mikrodermabrázió különböző mértékben lehetséges: 1 fokon (finom) 2 fokon (intenzív) A fény jelzi az eszköz működésének intenzitását. Az eszközt a hámlás revitalizálására (finoman eltávolítja a felesleges bőrfelületet) és a vákuummasszázs aktiválását (javítja a vérkeringést és serkenti a sejtek megújulását). Javasoljuk, hogy hetente egyszer végezzen mikrodermabráziát. Egy otthoni kezelés időtartama körülbelül 5 perc. Területek: homlok, szem terület, arc, orr, száj terület. Az eljárás előtti napon érdemes feladni a szaunát, napozást és a szolárium látogatását – a bőr nem lesz száraz. Zafírhegyekkel végzett mikrodermabrázió után az arcbőr kissé irritálható. 3 év garancia.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.