Minetan Alkalmazás kesztyűk Bronze On (Applicator Mitt)

Minetan Alkalmazás kesztyűk Bronze On (Applicator Mitt)

Száma: 100004466137
Közvetlenül partnerünktől
Bemutatjuk a Bronze Application Minetan Mitt-et – a legjobb segítséget a Minetan . Speciálisan tökéletesen egységes eredményt hoztak létre, nem kívánt foltok nélkül. További információ
4 700 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.12.02 - 2021.12.03 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100004466137

Leírás

Bemutatjuk a Bronze Application Minetan Mitt-et – a legjobb segítséget a Minetan . Speciálisan tökéletesen egységes eredményt hoztak létre, nem kívánt foltok nélkül. Ez a bársony kesztyű megvédi a kezét a termékben lévő önbarcoló összetevők ellen, ugyanakkor segít a következetes és hibátlan eredmény elérésében.

Jellemzők:

  • bársony felület,
  • a termék egységes alkalmazása,
  • nemkívánatos foltok nélkül,
  • védelmet nyújt a készítmény nemkívánatos összetevőivel szemben,
  • a hibátlan eredmények érdekében.
Hogyan kell használni: Alkalmazzon kis mennyiségű önbarcolást a kesztyűn, szorítsa meg többször a tenyerét, hogy a terméket a kesztyűre eloszthatja, és körkörös mozdulatokkal vigye a bőrre. Alkalmazás után javasoljuk, hogy öblítse le a kesztyűt és hagyja teljesen megszáradni. Mosógép nélkül mosható. Ne tartsa a szárítógépben.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.