Head 4.50 Kid Gyerek snowboard csizma
17 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Head 4.50 Kid Gyerek snowboard csizma biztosítja, hogy snowboardozás közben a megfelelő pozícióban legyen a gyermek növésben lévő lába. Szárazon és melegen tartja a lábakat egy egész napos csúszkálás után is. Minőségi anyagokból készült, a melegen tartás mellett a kényelemről és a biztonságról is gondoskodik.


Head 550 Kid RC Boa (Coiler) Gyerek snowboard cipő
68 397 Ft

25 620 Ft

Head 550 Kid RC Boa Gyerek snowboard cipő egy stílusos tervezésű, kiváló minőségű sportruha. Tökéletes választás az ifjú snowboardosok számára. A BOA fűzők kiemelkedően biztonságossá teszik, ThermoFit R belseje pedig melegen tartja a lábakat.


Westige Big Boots Férfi snowboard cipő
11 490 Ft

Westige Big Boots férfi snowboard csizma nem csak nagy méretű lábakra alkalmas. A cipő belső megerősítése biztosítja a kellő rögzítést a lejtőn való siklásnál, a műbőrnek és a különleges anyagnak köszönhetően nem ázik át könnyedén.


Westige Bufo Snowboard cipő
19 990 Ft

Westige Bufo gyermek snowboard cipő kifejezetten fiatalok és kis snowboardosok számára készült. Formájának és mérsékelt hajlításának köszönhetően tökéletes rögzíti a lábat, melegséget és kényelmet biztosít az egész nap folyamán. A cipő kiváló minőségű anyagokból készült.


Westige Ema Női snowboardcipő
29 990 Ft

Westige Ema női snowboard cipő nagyszerű minimalista design-nal rendelkezik. A cipő belseje, valamint a nyelve anatómiai kialakítású. A cipő klasszikus, időtálló cipőfűzővel ellátott.


Westige Jor Girls Snowboard cipő
10 990 Ft

Westige Junior Girls lányok számára készült snowboard cipő minden snowboardozó hercegnőnek jól fog állni. Függetlenül attól, hogy a kislányod a lejtőn szeretne siklani, vagy mélyebb hóra is merészkedik, ez a cipő lesz a tökéletes választás.


Westige Max Férfi snowboardcipő
25 990 Ft

Westige Max snowboard cipő maximális kapcsolatot biztosít a deszkával, kényelmes kialakításának köszönhetően nem okoz gondot az egész napos viselés sem. A belső cipő megerősítései biztosítják a siklás közbeni szükséges rögzítést.