Alpina Sports Grap 2.0

Alpina Sports Grap 2.0

Értékelés: 4,8
35 490 Ft
+ ingyen szállítás

snowboard és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Egy bélelt nyakvédő és egy levehető fülvédő is a részét képezi. Alpina Sports Grap 2.0 szellőzőnyílásokkal van ellátva az optimális szellőzés biztosítása érdekében, valamint kivehető és mosható béléssel is rendelkezik.

Etape Rider Pro

Etape Rider Pro

Értékelés: 5
23 990 Ft

Sí- és snowboard gyerek sisak Az S2 kategóriába integrált védősisakkal. Az In-Mold szerkezet könnyű, ellenálló és biztonságos sisakot biztosít 12 szellőző ponttal rendelkezik, a jó szellőztetés biztosításához. Az Etape Rider Pro puha fülvédővel rendelkezik.

Alpina Sports Carat set Disney
30 490 Ft
+ ingyen szállítás

A gyerek snowboard- és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Fogstop felületkezelt szemüveg is a sisak része, amely megakadályozza a lencsék bepárásodását. Az Alpina Sports Carat set Disney kivehető és mosható betéttel is el van látva.

Alpina Sports Alpina Spice
43 490 Ft
+ ingyen szállítás

Modern, stílusos sísisak. Az Alpina Spice a legbiztonságosabb sísisak ettől a gyártótól. Ezt a HI-EPS béléses ütésálló héjnak köszönhetően éri el, amely hatékonyan tompítja az ütés erejét. A sísisak levehető fültakarókkal és zárható szelepekkel ellátott az ideális szellőzésért. A belső párnázás kivehető és kézzel mosható. A Run System Ergo Snow rendszerrel állítható, amelyet kesztyűben is könnyedén vezérelhet.

Alpina Sports Cheos

Alpina Sports Cheos

Értékelés: 5
44 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Alpina Cheos ** stílusos darabja ez az unisex sísisak, amelyben társítva van egy nagyon erős kéregszerkezet és **egy nagyon hatékony légáteresztő rendszer. Alkalmas mind freeride-re, mind sípályákra.

Alpina Sports Grap 2.0 LE

Alpina Sports Grap 2.0 LE

Értékelés: 3
44 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Alpina Grap 2.0 LEunisex sísisak a Grap 2.0 modell limitált kiadásamég kellemesebb tapintású bélésseleredeti kivitelben. Kiváló tulajdonságok és egyedi forma, amely minden fejformához kényelmesen illeszkedik.

Alpina Sports Grap Visor HM

Alpina Sports Grap Visor HM

Értékelés: 5
59 490 Ft
+ ingyen szállítás

Uniszex sí bukósisak Grap Visor HM a legjobban értékesített Alpina Grap 2.0 sisak modell újonnan beépített visorral. A sisakok mérete állítható a minél jobb alkalmazkodás érdekében, a fej mérete és alakja szerint.

Alpina Sports Spice Sísisak
51 490 Ft

Az Alpina Spice női sisak a merev héjszerkezet és a hatékony szellőztetőrendszer kombinációját képezi. Freeride-hoz és sípályán való sikláshoz egyaránt alkalmas. Az Alpina gyártó által gyártott stílusos sisak.

Alpina Sports Alpina Albona, fekete
38 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Alacsony súlyú sí sisak kiváló ellenállású Inmold konstrukcióval. Szellőzőnyílásokkal az optimális szellőzés érdekében. A belső része kivehető és mosható. Levehető fülvédők. Ergomatic rögzítőrendszer állítható szíjjal. Y-clip technológia a jobb méretbeállítás érdekében. Edge Protect a teljes kerülete mentén való védelem érdekében.

Alpina Sports Arber Visor
62 090 Ft

Alacsony súlyú sí sisak kiváló ellenállású Hard Shell konstrukcióval. Beépített Hybrid Mirror napellenző a 180°-os kilátásért. Szellőzőrendszer az optimális szellőzés érdekében. A belső része kivehető és mosható. Levehető fülvédők. Run rögzítőrendszer állítható szíjjal. Y-clip technológia a jobb méretbeállítás érdekében.

Alpina Sports Biom-18%

Alpina Sports Biom

Értékelés: 4,5
32 990 Ft 26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

snowboard és sísisak Hard shell szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Stratégiailag elhelyezett szellőzőnyílásokkal rendelkezik az optimális szellőzés érdekében. Alpina Sports Biom belső kivehető és mosható béléssel rendelkezik.

Alpina Sports Biom,A9059.1.80 51-54 cm
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A snowboard és sísisak Hard shell szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Stratégiailag elhelyezett szellőzőnyílásokkal rendelkezik az optimális szellőzés érdekében. Alpina Sports Biom,A9059.1.80 belső kivehető és mosható béléssel rendelkezik.

Alpina Sports Carat
23 490 Ft

Masszív szerkezetű, könnyű és fokozottan ellenálló gyermek sí sisak. Szellőzőrendszer az optimális szellőzés érdekében. Belső kivehető része mosható. Kivehető fülpárnák. Run rögzítőrendszer állítható kerékkel. Bélelt tarkóvédelem a sisak hátuljában.

Alpina Sports Carat,A9035.1.30 48-52 cm
24 390 Ft 23 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek snowboard és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Egy bélelt nyakvédő és fülvédő is a részét képezi. A szellőztető rendszer biztosítja az optimális szellőzést. Az Alpina Sports Carat, A9035.1.30 kivehető és mosható betéttel is el van látva.

Alpina Sports Carat LX-17%
22 990 Ft 18 990 Ft

Akció

Gyerek snowboard és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Egy bélelt nyakvédő és egy levehető fülvédő is a részét képezi. A szellőztető rendszer biztosítja az optimális szellőzést. Az Alpina Sports Carat LX kivehető és mosható betéttel is el van látva.

Alpina Sports Carat szett Disney Mickey Mouse,
30 490 Ft
+ ingyen szállítás

Gyerek snowboard és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Fogstop felületkezelt szemüveg is a sisak része, amely megakadályozza a lencsék bepárásodását. Az Alpina Sports Carat Disney Mickey Mouse szett kivehető és mosható betéttel is el van látva.

Alpina Sports Grand
38 690 Ft

Ceramic Shell és Inmold masszív szerkezetű, könnyű és fokozottan ellenálló sí sisak. Állítható levegő szelepek az optimális szellőzés érdekében. Belső kivehető része mosható. Kivehető fülpárnák. Run rögzítőrendszer állítható kerékkel. Bélelt tarkóvédő a sisak hátuljában. Y-klip technológia a pontos beállításhoz.

Alpina Sports Zupo
23 590 Ft

Gyerek sí bukósisak kivehető béléssel. Hard Shell szerkezet és Hi-Eps technológia. Run System Ergo Snow állító görgő. Szellőzőnyílások a szükséges szellőzéshez. Ergomatic bekapcsolási rendszer állítható szalaggal. Alpina Sports Zupo puha párnázott béléssel, az egész napos kényelmes lesikláshoz.

Alpina Sports Zupo készlet Disney
34 690 Ft

Gyerek sisak és síszemüveg szett. A sisak eltávolítható fülvédővel rendelkezik. Hard Shell szerkezet és Hi-Eps technológia. Run System Ergo Snow beállító kerék. Szellőzőnyílások a szükséges szellőzéshez. A belső bélés teljesen eltávolítható. Szemüveg Singleflex és HICON rendszerrel. UV-A, UV-B és UV-C védelem. Fogstop technológia.

Alpina Sports Zupo Visor
54 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek sí sisak eltávolítható fülvédővel. Hard Shell építés és Hi-Eps technológiával. Szabályozó kerék Run System Ergo Snow. Szellőzőnyílások a szükséges szellőzéshez. A belső bélés teljesen leszerelhető. A hibrid tükörrel felszerelt beépített szemüveg növeli a kontrasztot és megvéd az UV sugárzástól.

Atomic Count

Atomic Count

Értékelés: 5
39 490 Ft

Minőségi sísisak, mely ideális All-Mountain síeléshez. Az Atomic Count az In-Mold tervezésnek köszönhetően a Holo Core maggal együtt rendkívül erős, ugyanakkor könnyű is. A bukósisak védőszemüvegén fényvisszaverő csíkok találhatók. A kényelmet a kivehető bélés biztosítja, melyet lehet mosni.

Atomic Count Jr sisak
29 990 Ft 27 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kiváló minőségű junior sisak ideális síeléshez. Az Atomic Count Jr In-Mold Holo Core szerkezettel rendelkezik, melynek köszönhetően nagy mértékű biztonságot biztosít, mindezt kellemes, könnyű súly mellett. A kis síelők kényelme mosható béléssel és levehető fülvédőkkel van biztosítva.

Atomic Count Xtd

Atomic Count Xtd

Értékelés: 5
54 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi sísisak, mely ideális All-Mountain síeléshez. Az Atomic Count Xtd a Dual In-Mold tervezésnek köszönhetően rendkívül erős, ugyanakkor könnyű is. A bukósisak Recco ütésvédelmi technológiával készült a védőszemüvegen pedig fényvisszaverő csíkok találhatók.

Atomic Mentor Jr

Atomic Mentor Jr

Értékelés: 5
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Biztonsági sisak junioroknak. Az Atomic Mentor Jr In-Mold szerkezettel rendelkezik, melynek köszönhetően nagy mértékű biztonságot biztosít, mindezt kellemes, könnyű súly mellett. A kis síelők biztonságáról a kivehető puha bélés gondoskodik, amely mosható.

Atomic Revent+ Black

Atomic Revent+ Black

Értékelés: 5
41 490 Ft 36 990 Ft

Akció

Extra könnyű férfi sisak. Az Atomic Revent+ magas szintű védelmet nyújt a fejnek az In-Mold kialakításnak köszönhetően. A sisak könnyen beállítható a fej mérethez és a mosható bélés a maximális kényelmet biztosítja. Védelem és stílus egyben.

Atomic Revent Nightshade
31 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Atomic Revent Nightshade ultra-könnyű sísisak magas szintű védelmet nyújt a fejnek az In-Mold kialakításnak köszönhetően. A sisak könnyen beállítható a fej mérethez és a mosható bélés a maximális kényelmet biztosítja. Védelem és stílus egyben. Minimális súlyú modell, mindössze 350 g-os.

Atomic Savor Visor Stereo Black
59 490 Ft

Sísisak beépített állítható napellenzővel. A Holo Core továbbfejlesztett ütéselnyelési zónával van felszerelve. Active Aircon szellőzés a kellemesebb síelés érdekében. A Stereo Lens technológia hozzájárul a jobb látáshoz és csökkenti a szemfáradást. Az Atomic Savor Visor Stereo Black mindössze 550 g súlyú.

Atomic sí bukósisak Count XTD
47 990 Ft

Holo-Core technológiával kialakított sí bukósisak, amely akár 30 %-al jobb védelmet biztosít az általános sztenderd szerint kialakított sisakokkal szemben. Lehetővé teszi a sisak formájának flexibilis változtatását a fej formájához igazítva. Atomic sí bukósisak Count XTD megkönnyíti a sízők sportaktivitását, az Air Pads kompatibilitásnak és kivehető bélésnek köszönhetően. A csomagolás része egy könnyű tároló zsák.

Atomic sí bukósisak MENTOR JR
19 990 Ft

Sí bukósisak a legkisebbeknek. Lnmold szerkezettel rendelkezik, amely könnyedségével és ellenálló képességével emelkedik ki. Lehetővé teszi a passzív szellőzést, a sisakon található nyílásoknak köszönhetően. A Atomic MENTOR JR sí bukósisak lehetővé teszi a flexibilis méret beállítást, és a kivehető belső bélést, aminek köszönhetően a bukósisak higiéniailag egyszerűbben tisztítható.

Atomic sí bukósisak Revent
28 990 Ft

Holo-Core technológiával kialakított sí bukósisak, amely akár 30 %-al jobb védelmet biztosít az általános sztenderd szerint kialakított sisakokkal szemben. Állítható fit rendszer is részét képezi. Atomic Revent sí bukósisak fekete színben, nem csak a kivitelezésével, hanem a kényelmes bélésével és attraktív fekete dizájnjával, illetve unisex nagyságával is elnyeri majd tetszésed.

Bliz Head Cover Mips

Bliz Head Cover Mips

Értékelés: 1
39 490 Ft
+ ingyen szállítás

Sísisak 26 szellőzőnyílással az In-Mold héjnak és a Mips betétnek köszönehetően fokozottan védi a fejet. Hipoallergén és lélegző anyagokból készül, amelyek kényelmesen viseletet garantálnak. Bliz Head Cover Mips kivehető és mosható belső párnázásal rendelkezik.

Bollé B-Rent
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi sísisak 12 szellőzőlyukkal. Az ABS tervezésnek köszönhetően magas védelmet biztosít a fej számára. Hipoallergén és szellőző anyagokból készült, mely garantálja a kényelmes viseletet. A Bollé B-Rent mérete állítható és a síszemüveg rögzítésére csíptetővel rendelkezik.

Bollé Backline Visor
75 990 Ft 74 490 Ft
+ ingyen szállítás

Sísisak 10 szellőzőnyílással beépített pajzzsal. Kompatibilis dioptriás szemüveggel is. Hipoallergén és lélegző anyagokból készül, amelyek kényelmesen viseletet garantálnak. Bollé Backline Visor a csomagolásban anyag tokot és tartalék pajzsot tartalmaz.

Bollé MIGHT VISOR MATTE
69 390 Ft 59 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Uniszex kivitelű sisak pajzzsal. OTG technológia a dioptriás szemüveg kompatibilitására. AIR FLOW szellőzőrendszer. CHIN STRAP cserélhető állszíj párnázással. Levehető fülvédők. A sisak mérete a CLICK TO FIT tulajdonságnak hála szabályozható. A Bollé MIGHT VISOR megfelle a ASTM F2040/CE EN1077 szabványnak. Súlya 590 g.

Bollé Millenium Matte Black Flash
44 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Elsőosztályú sísisak 8 szellőzőnyílással. A hibrid kialakítás az In-Mold és Hardshell technológiát ötvözve, könnyű súlya ellenére magas védelmet nyújt a fej számára. Bollé Millenium Matte Black Flash kivehető és mosható béléssel illetve fülpárnával rendelkezik.

Bollé Quickster
28 490 Ft

Gyermek sísisak 20 szellőzőnyílással, mely az ABS konstrukciónak köszönhetően tökéletesen védi a fejet. Hipoallergén és szellőző anyagokból készült, mely garantálja a kényelmes viseletet. A Bollé Quickster mérete állítható, ezáltal minden gyerekhez illik.

Etape Comp Pro
26 990 Ft

Sí- és snowboard sisak Az S2 kategóriába integrált védősisakkal. Az In-Mold szerkezet könnyű, ellenálló és biztonságos sisakot biztosít 12 szellőző ponttal rendelkezik, a jó szellőztetés biztosításához. Az Etape Comp Pro puha fülvédővel rendelkezik.

Etape Cortina Pro
24 490 Ft

Sí- és snowboard női sisak Az S2 kategóriába integrált védősisakkal és Soft Touch felületkezeléssel. Az In-Mold szerkezet könnyű, ellenálló és biztonságos sisakot biztosít 10 szellőző ponttal rendelkezik, a jó szellőztetés biztosításához. Az Etape Cortina Pro puha fülvédővel rendelkezik.

Etape Grace Pro

Etape Grace Pro

Értékelés: 5
26 990 Ft

Sí- és snowboard női sisak Az S2 kategóriába integrált védősisakkal. Az In-Mold szerkezet könnyű, ellenálló és biztonságos sisakot biztosít 12 szellőző ponttal rendelkezik, a jó szellőztetés biztosításához. Az Etape Grace Pro puha fülvédővel rendelkezik.

Etape Phoenix Pro
24 490 Ft

Sí- és snowboard sisak Az S2 kategóriába integrált védősisakkal és Soft Touch felületkezeléssel. Az In-Mold szerkezet könnyű, ellenálló és biztonságos sisakot biztosít 10 szellőző ponttal rendelkezik, a jó szellőztetés biztosításához. Az Etape Phoenix Pro puha fülvédővel rendelkezik.

Giro Era női sisak

Giro Era női sisak

Értékelés: 4,8
32 990 Ft 30 490 Ft
+ ingyen szállítás

Giro Era női sisak alacsony profilú, In-Mold kialakítása egy erős, polikarbon külső rétegből és egy becsapódásokat elnyelő belső habrétegből áll. Az ebben a kialakításban elhelyezett Super Cool ventilációs rések kiváló szellőzést biztosítanak a fejnek viselés közben. A szellőzést és a hőmérsékletet a sisakon lehelyezett Thermostat Control gomb segítségével változtatni is lehet.

Giro Launch Gyerek Bukósisak, Kék
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Giro Launch Gyerek Bukósisak tökéletes választás mindenki számára. Rendelkezik In-Mold technológiával, könnyen illeszkedik viselője méreteihez, és Super Cool szellőzőrendszere biztosítja a megfelelő légáramlást. Sima, könnyen felvehető gyerek sisak, amit megnyerő külsője mellett számos más tulajdonság teszi az egyik legjobb sisakká

Giro Ratio sisak

Giro Ratio sisak

Értékelés: 5
20 490 Ft

Giro Ratio felveszi a versenyt minőségben és funnkciókban a prémium sisakokkal is, ám sokkal megfizethetőbb áron. A sisak a MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) konstrukciónak köszönhetően még több védelmet nyújt és képes bizonyos ütések energiáját elvezetni, ezáltal csökkenteni az erősséget. Az *In Form Fit rendszer** miatt a sisak kényelmes és szorosan követi a fej vonalát. A Thermostat Control állítható szellőzőrendszer gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről és szellőzésről.

Giro Slingshot Gyerek bukósisak, Kék
18 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Giro Slingshot Gyerek Bukósisak kialakításához a legfejlettebb és legjobb technológiák járultak hozzá, hogy a Giro tökélyre fejleszthesse. A maximális védelmet az In-mold technológia biztosítja, a Super Cool a megfelelő szellőztetésért felelős, a Super Fit pedig a kényelmes illeszkedést szolgálja.

Giro Slingshot Gyermek Bukósisak
19 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Giro Slingshot Gyerek Bukósisak kiváló választás gyermeke számára. A maximális védelmet az In-mold technológia biztosítja, a Super Cool rendszer pedig a megfelelő szellőztetésért felelős. Super Fit rendszere pedig segíti a kényelmes illeszkedést, így az órákon át tartó használat sem okoz gondot.

Mango Rocky

Mango Rocky

Értékelés: 3
17 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mango Rocky egy kényelmes gyerek sisak síeléshez és snowboardozáshoz, ami megfelelő biztonságot, és egyszerű bekapcsolást biztosít.

Mango Sisak Cusna Pro
54 990 Ft
+ ingyen szállítás

Sí bukósisak napellenzővel és 12 szellőzőnyílással. A Mango Cusna Pro bukósisak puha fülvédővel rendelkezik, melyek levehetőek, melyet főleg melegebb időben fogsz értékelni. Az univerzális RUN SYSTEM rögzítőrendszernek köszönhetően a szabályozó kerékkel könnyedén hozzáigazíthatod a sisak nagyságát a fejed méretéhez.