Bliz Flow
37 590 Ft 35 490 Ft
+ ingyen szállítás

MALL.HU kupon napok  – 20% kuponkedvezmény válogatott Bliz termékekre a MDH3HU6 kuponkóddal (az ajánlat 2020. február 10–16. között, vagy az akciós készlet erejéig érvényes)!
Modern síszemüveg megkülönböztető dizájnnal. A Bliz Flow kiváló minőségű dupla üvegezéssel rendelkeznek, amelyek páramentesítéssel vannak ellátva A szemüveg 100 % -ban védelmet nyújt az UVA és az UVB káros sugárzás ellen. A kényelmet a három puha szivacsréteg biztosítja, amelynek az oldala kifinomult OTG nyílásokkal rendelkezik a dioptriás szemüvegek szárához.
Giro Balance Adult Medium-36%

Giro Balance Adult Medium

Értékelés: 5
48 490 Ft 30 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Giro Balance síszemüveg klasszikus rámás szemüvegeken alapszik, de hozzá van adva a legújabb optikai technológia, mint például a nagyított látómező az EXV technológiának köszönhetően, és a megfelelő gömb alakú üvegek a ZEISS vállalattól. A klasszikus megjelenés és a legmodernebb technológia tökéletes kapcsolata.

Westige Airbrake

Westige Airbrake

Értékelés: 4,5
8 290 Ft 7 490 Ft

Akció

Az Airbrake snowboard és síszemüveg védi a szemet a napsugaraktól, hótól és széltől, a visszafogott keret nem zavar a kilátásban, a szemüveg pedig nem csúszik el a helyéről. A háromrétegű habszivacs kényelmet biztosít az egész napos használat során.

Salomon Aksium-25%
17 390 Ft 12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A síszemüveg 100% -ban UVA és UVB védett. A hengeres lencsék széles látómezővel rendelkeznek. OTG kompatibilis a vényköteles szemüvegekkel. A Salomon Aksium szilikon hevederrel van felszerelve, hogy a helyén maradjon.

Alpina Sports Granby HM síszemüveg-34%
39 690 Ft 25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Női síszemüveg Thermoblock hőszigetelő réteggel ellátva, amely véd a fagy ellen és 20 %-kal növeli a láthatóságot a ködben. Csúszásgátló szalaggal ellátott, amely mindig a helyén tartja a szemüveget Az Alpina Sport Granby HM tükrös üveggel rendelkezik. A csomagolás része egy vászon szemüvegtartó.

Uvex ATHLETIC FM szemüveg-30%

Uvex ATHLETIC FM szemüveg

Értékelés: 5
20 190 Ft 13 990 Ft

Akció

A 80-as évek által inspirált stílusos síszemüveg. Az Uvex ATHLETIC FM már első ránézésre kiemelkedik szögletes designjával, amelynek hála extra széles látószöget biztosít. A szemüveg dupla hengeres lencsével és sugárzásszűrővel ellátott, amely Supravision technológiával kezeld a párásodás ellen. A kényelmet a velúr párnázás és a nedvességet át nem engedő Climate Membrane biztosítják. A szemüveg kialakításának hála dioptriás szemüveggel is kényelmesen viselhető.

Alpina Sports Big Horn HM black matt-25%
40 290 Ft 29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

** Síszemüveg Multi Mirror rendszerű** tükrös hatással még jobbvédelmet biztosít az erős napsugarak ellen. Az Alpina Sports Big Horn HM minimalista keret, amelynek hála maximális látómezőhöz juthatsz, valamint még jól is néz ki. A** szférikus lencséknek** köszönhetően világos panoramatikus kilátást biztosít.

Alpina Sports Scarabeo JR DH-23%
11 590 Ft 8 890 Ft

Akció

Minőségi és stílusos síszemüveg. Az Alpina Scarabeo JR DH narancssárga Hicon üveggel rendelkezik a kontraszt és a speciális szellőző rendszer kihangsúlyozása érdekében, ami csökkenti az üveg párásodását. A maximális kényelem érdekében a szemüveg párnázott és csúszásgátló szalaggal van ellátva. A Doublefex és Thermoblock technológia javítja az izolációs tulajdonságait és véd a fagytól. A szemüveg tökéletesen illeszkedik a bukósisakba és a szerkezetének köszönhetően dioptriás szemüveggel is hordható.

Atomic Count-29%
34 890 Ft 24 490 Ft

Akció

Síszemüveg 100 % -os védelmet nyújt a káros UVA és UVB sugárzás ellen. Gömb alakú lencsével, széles látómezővel és párásodás elleni Antifog kezeléssel rendelkezik. Az OTG technológiának köszönhetően kompatibilis a dioptriás szemüvegekkel. A Salomon Count szilikon csíkkal van felszerelve, hogy pontosan a helyén tartja.

Atomic Count Jr sisak-29%
10 390 Ft 7 290 Ft

Akció

Gyermek síszemüveg 100 % -os védelmet nyújt a káros UVA és UVB sugárzás ellen. Cilinderes lencsével, széles látómezővel és párásodás elleni Antifog kezeléssel rendelkezik. Az OTG technológiának köszönhetően kompatibilis a dioptriás szemüvegekkel. A Salomon Count szilikon csíkkal van felszerelve, hogy pontosan a helyén tartja.

Atomic Count Stereo-19%

Atomic Count Stereo

Értékelés: 5
37 190 Ft 29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ez a rendkívül minőségi síszemüveg ideális az All-mountain síeléshez. Atomic Count Stereo kettős, homorú üveggel és tükrös lencsével. Nagy előnye az OTG nyílás, mely lehetővé teszi a dioptriás szemüveg kényelmes viselését.

Alpina Sports Pheos QMM Black Matt-20%
56 490 Ft 44 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Síszemüveg MultiMirror technológiával, mely a tükörhatásnak köszönhetően jobb védelmet nyújt a napsugarak elől. Az Alpina Pheos QMM Black Matt a polarizációs üvegének köszönhetően képes szűrni a fényvisszaverődéseket, vízről és hóról ezáltal mindig magas kontrasztú tiszta kilátást biztosítva. A szemüveg keskeny kerete nem csak tökéletesen illeszkedik, de segít széles látómezőt biztosítani.

Salomon Cosmic Sigma Blk/Uni PoppyR-27%
41 590 Ft 29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Síszemüveg 100% UVA és UVB sugárzás elleni védelemmel. Szférikus üveg Max Vision-nel, ami jobb látószöget biztosít. Emellett Anti-Scratch karcolás ellenes réteggel is el van látva. A Salomon Cosmic Sigma Blk/Uni PoppyR széles szilikon hevederrel van felszerelve.

Salomon XT One Neon Yellow/Solar Blue-27%
48 390 Ft 34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Síszemüveg 100% UVA és UVB sugárzás elleni védelemmel. Szférikus üveg Max Vision-nel, ami jobb látószöget biztosít. A Salomon XT One Neon Yellow/Solar Blue habbal vannak ellátva, ami hatékonyan vezeti el a nedvességet az arctól. Széles szilikon hevederrel van felszerelve.

Atomic Revent Black-28%
34 890 Ft 24 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Síszemüveg jobb látómezővel, köszönhetően a Fusion Double Lens -nek. Live Fit Frame keret és Adaptive LF Tri-Layer hab a tökéletes tapadáshoz. Flash Lens üvegkezelés a láthatóság érdekében, vakító fény nélkül. Az Atomic Revent Black állítható hevederrel van felszerelve.

Salomon Juke-21%
13 390 Ft 10 490 Ft

Akció

Gyermek síszemüveg 100 % UVA és UVB sugárzás elleni védelemmel rendelkezik. Széles látómezőjű cilinderes üvegekkel rendelkeznek. Az OTG technológiának köszönhetően kompatibilis a dioptriás szemüvegekkel. Salomon Juke szilikon szalaggal van felszerelve, hogy pontosan a helyén maradjon.

Giro Chico-33%

Giro Chico

Értékelés: 5
10 990 Ft 7 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek síszemüveg Giro Chico cilinderes üveggel ellátva. Az üveg Anti-fog réteggel van kezelve, amely garantálja a minimális párásodást. A kényelem a dupla habbetéttel biztosított.

Giro Cruz-31%

Giro Cruz

Értékelés: 5
15 990 Ft 10 990 Ft

Akció

síszemüveg Antifog felületkezeléssel rendelkezik, aminek köszönhetően az üvegek nem fognak annyira párásodni. A kényelmes viselés érdekében kétrétegű párnázással van ellátva microfleeccel. Giro Gaze kompatibilis a dioptriás szemüvegekkel és a márka összes sisakjával.

Alpina Sports Granby QVMM Black Matt
67 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Síszemüveg a Quattroflex és Varioflex rendszerrel a maximális védelemért és kényelemért a síeléskor. Az Alpina Granby QVMM Black Matt a minimalista kereténekköszönhetően nem csak optimális látószöget biztosít, hanem modern megjelenést is. A szalag belső oldalának csúszásmentes állításának köszönhetően megbízhatóan tart a sisakon.

Bollé Nevada
36 490 Ft
+ ingyen szállítás

MALL.HU kupon napok  – 20% kuponkedvezmény válogatott Bollé termékekre a MDH3HU5 kuponkóddal (az ajánlat 2020. február 10–16. között, vagy az akciós készlet erejéig érvényes)!
Modern síszemüveg. A Bollé Nevada dupla szellőzésű üveggel rendelkezik, amelyek tökéletesen izolálnak és kiváló optikai minőséget biztosítanak. A Wide Field of View technológia gondoskodik arról, hogy a lejtőn soha nem veszíted el az áttekintést arról, hogy mi történik körülötted. A szemüveg kifejezetten a párásodás minimalizálására lett tervezve.
Alpina Sports Challenge 2.0-31%

Alpina Sports Challenge 2.0

Értékelés: 2
32 129 Ft 21 990 Ft

Akció

Síszemüveg Thermoblock hőszigetelő réteggel, amely véd a faggyal szemben és 20 %-kal javítja a látási viszonyokat ködben. A csúszásmentes szalag biztosítja, hogy a szemüveg mindig a helyén maradjon. Alpina Sport Challenge 2.0 DH szövet borítóval vannak forgalmazva.

Giro Grade-31%
15 990 Ft 10 990 Ft

Akció

Kiváló gyerek szemüveg Giro Grade szellőző üveggel Anti-fog felületkezeléssel, amely kiküszöböli a párásodást. A kényelmes illeszkedést az arcon a kétrétegű, mikrofleesszel ellátott hab biztosítja. Alkalmas fiataloknak vagy kisebb arcú felnőtteknek.

Bollé Schuss
14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MALL.HU kupon napok  – 20% kuponkedvezmény válogatott Bollé termékekre a MDH3HU5 kuponkóddal (az ajánlat 2020. február 10–16. között, vagy az akciós készlet erejéig érvényes)!
Síszemüveg szabadalmaztatott 3-as kategóriájú szűrőlencsével és párásodás elleni Antifog védelemmel rendelkezik. A párásodásmentes dupla lencsék jobban szigetelnek és megvédenek a napsugaraktól. A Bollé Schuss kompatibilis minden sísisakkal.
Alpina Sports Big Horn MM Black white-20%
37 600 Ft 29 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

** Síszemüveg Multi Mirror rendszerű** tükrös hatással még jobbvédelmet biztosít az erős napsugarak ellen. Alpina Big Horn MM Black white minimalisztikus szemüvegkeretű kivitelének köszönhetően nagyszerűen néz ki és optimális kilátást biztosít. A szférikus lencséknek köszönhetően világos panoramatikus kilátást biztosít.

Bliz Carver SR
21 290 Ft 19 490 Ft
+ ingyen szállítás

MALL.HU kupon napok  – 20% kuponkedvezmény válogatott Bliz termékekre a MDH3HU6 kuponkóddal (az ajánlat 2020. február 10–16. között, vagy az akciós készlet erejéig érvényes)!
Homorú síszemüveg széles látómezővel, a keret oldalán rejtett nyílásokkal rendelkezik és lehetővé teszi a dioptriás szemüveg használatát. Dupla szellőző lencsékkel rendelkezik, amelyek megakadályozzák a párásodást. Bliz Carver SR dupla pántnak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a sisak formájához.
Alpina Sports Scarabeo MM-27%

Alpina Sports Scarabeo MM

Értékelés: 1
36 062 Ft 25 990 Ft

Akció

Az **Alpina Scarabeo MM ** stílusos síszemüvegek egyszerű formán és a ** Multi Mirror ** technológiával készült tükörüvegen alapulnak **. Speciális szellőzőrendszer az üveg bepárásodásának minimalizálása érdekében.

Atomic Revel S Síszemüveg
20 990 Ft

Letisztult kialakítású síszemüveg cserélhető lencsével. Tökéletes kiegészítője egy minőségi elemekből álló sífelszerelésnek. TOVÁBB OLVASOM ->

Bliz Nova
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

MALL.HU kupon napok  – 20% kuponkedvezmény válogatott Bliz termékekre a MDH3HU6 kuponkóddal (az ajánlat 2020. február 10–16. között, vagy az akciós készlet erejéig érvényes)!
Minőségi síszemüveg. A Bliz Nova kettős tükörüvegekkel rendelkezik, amelyek pára képződés elleni felületkezeléssel vannak ellátva. A kényelmet minden arc számára a háromrétegű szivacs biztosítja OTG kivágásokkal a dioptriás szemüveged szárának. A szemüveg biztonságos rögzítését a rugalmas, 40 mm-es pántok biztosítsák.
Giro Rev-37%

Giro Rev

Értékelés: 5
13 590 Ft 8 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi gyermek síszemüveg. Giro Rev stílusos dizájnt kínálnak a kicsi síelőknek, akik teljes mértékben szeretnék élvezni a hóban való tartózkodásukat. A szemüveg kényelmes kétrétegű habbal rendelkezik, ami biztosítsa a kényelmet és az arcra való illeszkedést. A párásodás ellen itt az Anti-fog üveg felületkezelés.

Oakley O Frame 2.0 XM Prizmatic Coral w/Persimmon&Dark Grey
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Síszemüveg ikonikus Oakley dizájnban, melynek kialakítása során nagy hangsúly lett fektetve a lehető legnagyobb kényelemre és optikai teljesítményre. Az Oakley O Frame 2.0 XM Prizmatic Coral w/Persimmon & Dark Grey széles lencsékkel rendelkezik, melyeknek köszönhetően lehetővé teszi a több, mint kielégítő oldalnézetet, és amely anti-fog coating technológiával rendelkezik, ami megakadályozza a ködképzést a belső oldalon.

Giro Semi-29%

Giro Semi

Értékelés: 5
30 990 Ft 21 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

síszemüveg Antifog felületkezeléssel rendelkezik, aminek köszönhetően az üvegek nem fognak annyira párásodni. A kényelmes viselés érdekében háromrétegű párnázással van ellátva microfleeccel. Giro Semi kompatibilis a dioptriás szemüvegekkel és a márka összes sisakjával.

Relax Síszemüveg Jet Sierra HTG61A-38%
20 190 Ft 12 490 Ft

Akció

Síszemüveg párásodás elleni párnával és Antifog felületkezeléssel Nagyon ellenálló polikarbonát anyagból készült. Tartozik hozzá egy állítható csúszásgátló pánt. Relax síszemüveg Jet Sierra HTG61A 100%-os védelmet nyújt az UV sugárzás ellen.

Relax Síszemüveg Jet Strike
162 000 Ft 16 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi síszemüveg ideális sípályára. A Relax Strike HTG62 DURAMAX tartós polikarbonát lencsével és 100% UV-védelmi szűrővel rendelkezik. Az OTG szerkezetnek köszönhetően dioptriás szemüveggel is hordható.

Bliz Nova Matt Pink Brown w Blue Multi Cat.2 - 39168-FH
35 090 Ft 32 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

MALL.HU kupon napok  – 20% kuponkedvezmény válogatott Bliz termékekre a MDH3HU6 kuponkóddal (az ajánlat 2020. február 10–16. között, vagy az akciós készlet erejéig érvényes)!
Síszemüveg nyílásokkal rendelkezik, melyek kompatibilitást biztosítanak a dioptriás szemüveggel. Párásodás elleni dupla üveggel ellátva, amely véd az UVA és az UVB sugarak ellen. Bliz Nova Matt Pink Brown w Blue Multi Cat.2 – 39168-FH dupla szilikonszalaggal a sisakra való még biztosabb felfogatásra.
Bliz Nova Shiny White Brown w Red Multi Cat.3 - 39129-04
35 090 Ft 32 490 Ft
+ ingyen szállítás

MALL.HU kupon napok  – 20% kuponkedvezmény válogatott Bliz termékekre a MDH3HU6 kuponkóddal (az ajánlat 2020. február 10–16. között, vagy az akciós készlet erejéig érvényes)!
síszemüveg nyílásokkal rendelkezik, melyek kompatibilitást biztosítanak a dioptriás szemüveggel. Párásodás elleni dupla üveggel ellátva, amely véd az UVA és az UVB sugarak ellen. Bliz Nova Shiny White Brown w Red Multi Cat.3 – 39129–04 dupla szilikonszalaggal a sisakra való még biztosabb felfogatásra.