Oakley Fall Line XM Matte Black w/Prizm Rose
58 490 Ft
Ingyen szállítás

A síszemüveg Ridgelock technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a lencsék gyors cseréjét. A Prizm innováció maximális kontrasztot és kiváló láthatóságot biztosít. Cilinderes lencsékkel ellátott. Az Oakley Fall Line XM Matte Black w/Prizm Rose kompatibilis a dioptriás szemüvegekkel.

Relax Síszemüveg Jet Sierra HTG61A
17 990 Ft
Ingyen szállítás

Síszemüveg párásodás elleni párnával és Antifog felületkezeléssel Nagyon ellenálló polikarbonát anyagból készült. Tartozik hozzá egy állítható csúszásgátló pánt. Relax síszemüveg Jet Sierra HTG61A 100%-os védelmet nyújt az UV sugárzás ellen.

Bollé Rocket
11 990 Ft

Síszemüveg gyermekeknek 2-es kategóriájú szűrővel és szabadalmaztatott szellőzőnyílásokkal, amelyek megakadályozzák a túlzott párásodást. 100% UVA és UVB szűrővel rendelkezik, melynek köszönhetően megvédi a szemet a napsugárzástól. Bollé Rocket megfelelő gyermekeknek 6 éves kortól és kompatibilis a legtöbb sísisakkal.

Atomic Count HD fekete, rózsaszín lencse
56 990 Ft
Ingyen szállítás

Gyermek síszemüveg szférikus lencsékkel. A Live Fit Frame technológiának köszönhetően igazodik az arc formájához, így a szemüveg viselete rendkívüli kényelmes. Az Atomic Count HD fekete, rózsaszín lencse felülete karcolás és párásodás elleni védelemmel rendelkezik. A szemüveg kialakítása széles látómezőt tesz lehetővé.

Atomic Savor Stereo, piros, rózsaszín lencse
32 490 Ft
Ingyen szállítás

Síszemüveg cilindrikus dupla lencsékkel. A Live Fit Frame technológiának köszönhetően igazodik az arc formájához, így a szemüveg viselete rendkívüli kényelmes. Az Atomic Savor Stereo vonzó kialakításával, vörös keretekkel és rózsaszín-sárga lencsékkel fog lenyűgözni.

Bollé Freeze-29%

Bollé Freeze

Értékelés: 5
13 490 Ft 9 490 Ft

Síszemüveg Double Lens üveggel, amely 100% védelmet biztosít ***az UVA és az UVB sugárzás** ellen. Felhős és napos időjáráshoz alkalmasak. A speciális P80 Plus Anti-Fog felületkezelés csökkenti a karcolások lehetőségét és a látómező bepárásodását. Bollé Freeze rendelkezik a csomagolásban egy tisztításra alkalmas törtőkendővel.

Bollé FREEZE PLUS fekete, rózsaszín szilikonmező-20%
21 390 Ft 16 990 Ft
Ingyen szállítás

Síszemüveg P80 Plus/Carbo Glass technológiával a ködösödés és a karcolás ellen a Bollé márkától. 100% UVA és UVB szűrő 3. sz. kategória Kétrétegű hab külső fleece felülettel az extra kényelem érdekében. Double Lens technológia a tökéletes kinézetért. FREEZE PLUS modell, fekete, rózsaszín látómező, olasz dupla üveg szellőzéssel.

Bollé ROCKET kék, rózsaszín lencsével-15%
14 190 Ft 11 990 Ft

Síszemüveg a Bollé márkától P80 Plus/Carbo Glass technológiával, a lencsék karcolódása és bepárásodása ellen. Gyerek modell, 6 éves kortól ajánlott. 2. kategóriás 100% UVA és UVB szűrő Double Lens technológia a tökéletes kilátásért. A ROCKET kék modell, rózsaszín lencsével, olasz dupla üveggel és szellőzéssel rendelkezik.