Alpina Sports Pheos QMM Black Matt
52 990 Ft
Ingyen szállítás

Síszemüveg MultiMirror technológiával, mely a tükörhatásnak köszönhetően jobb védelmet nyújt a napsugarak elől. Az Alpina Pheos QMM Black Matt a polarizációs üvegének köszönhetően képes szűrni a fényvisszaverődéseket, vízről és hóról ezáltal mindig magas kontrasztú tiszta kilátást biztosítva. A szemüveg keskeny kerete nem csak tökéletesen illeszkedik, de segít széles látómezőt biztosítani.

Alpina Sports Big Horn HM black matt
39 990 Ft

** Síszemüveg Multi Mirror rendszerű** tükrös hatással még jobbvédelmet biztosít az erős napsugarak ellen. Az Alpina Sports Big Horn HM minimalista keret, amelynek hála maximális látómezőhöz juthatsz, valamint még jól is néz ki. A** szférikus lencséknek** köszönhetően világos panoramatikus kilátást biztosít.

Atomic Count

Atomic Count

Értékelés: 5
38 490 Ft

Síszemüveg 100 % -os védelmet nyújt a káros UVA és UVB sugárzás ellen. Gömb alakú lencsével, széles látómezővel és párásodás elleni Antifog kezeléssel rendelkezik. Az OTG technológiának köszönhetően kompatibilis a dioptriás szemüvegekkel. A Salomon Count szilikon csíkkal van felszerelve, hogy pontosan a helyén tartja.

Atomic Count Jr sisak
11 490 Ft

Gyermek síszemüveg 100 % -os védelmet nyújt a káros UVA és UVB sugárzás ellen. Cilinderes lencsével, széles látómezővel és párásodás elleni Antifog kezeléssel rendelkezik. Az OTG technológiának köszönhetően kompatibilis a dioptriás szemüvegekkel. A Salomon Count szilikon csíkkal van felszerelve, hogy pontosan a helyén tartja.

Atomic Count Stereo

Atomic Count Stereo

Értékelés: 5
48 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a rendkívül minőségi síszemüveg ideális az All-mountain síeléshez. Atomic Count Stereo kettős, homorú üveggel és tükrös lencsével. Nagy előnye az OTG nyílás, mely lehetővé teszi a dioptriás szemüveg kényelmes viselését.

Salomon Juke
14 490 Ft

Gyermek síszemüveg 100 % UVA és UVB sugárzás elleni védelemmel rendelkezik. Széles látómezőjű cilinderes üvegekkel rendelkeznek. Az OTG technológiának köszönhetően kompatibilis a dioptriás szemüvegekkel. Salomon Juke szilikon szalaggal van felszerelve, hogy pontosan a helyén maradjon.

Alpina Sports Challenge 2.0

Alpina Sports Challenge 2.0

Értékelés: 2
30 990 Ft

Síszemüveg Thermoblock hőszigetelő réteggel, amely véd a faggyal szemben és 20 %-kal javítja a látási viszonyokat ködben. A csúszásmentes szalag biztosítja, hogy a szemüveg mindig a helyén maradjon. Alpina Sport Challenge 2.0 DH szövet borítóval vannak forgalmazva.

Alpina Sports Scarabeo MM

Alpina Sports Scarabeo MM

Értékelés: 1
34 490 Ft 31 990 Ft

Az **Alpina Scarabeo MM ** stílusos síszemüvegek egyszerű formán és a ** Multi Mirror ** technológiával készült tükörüvegen alapulnak **. Speciális szellőzőrendszer az üveg bepárásodásának minimalizálása érdekében.

Alpina Sports Big Horn QVM black matt
74 490 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Síszemüveg a Quattroflex és Varioflex rendszerrel a maximális védelemért és kényelemért a síeléskor. Az Alpina Sports Big Horn QVM black matt a minimalista keretének köszönhetően nem csak optimális látószöget biztosít, hanem modern megjelenést is. A szalag belső oldalának csúszásmentes állításának köszönhetően megbízhatóan tart a sisakon.

Atomic Revel S Síszemüveg
36 990 Ft

Letisztult kialakítású síszemüveg cserélhető lencsével. Tökéletes kiegészítője egy minőségi elemekből álló sífelszerelésnek. TOVÁBB OLVASOM ->

Bliz Carver SR
23 990 Ft

Homorú síszemüveg széles látómezővel, a keret oldalán rejtett nyílásokkal rendelkezik és lehetővé teszi a dioptriás szemüveg használatát. Dupla szellőző lencsékkel rendelkezik, amelyek megakadályozzák a párásodást. Bliz Carver SR dupla pántnak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a sisak formájához.

Alpina Sports síszemüveg Nakiska DH
19 890 Ft 18 990 Ft

Síszemüveg saját Thermoblock hőszigetelő réteggel, ami véd a fagy ellen, és növeli a ködben való látás viszonyokat akár 20 %-al. Puhán párnázott a kényelmes viseletért. Az Alpina Sports Nakiska DH síszemüveg csomagolásának részét képezi a textil tartó.

Alpina Sports síszemüveg Nakiska HM
31 190 Ft 29 990 Ft

Síszemüveg saját Thermoblock hőszigetelő réteggel és tükrös üveggel, ami véd a fagy ellen, és növeli a ködben való látás viszonyokat akár 20 %-al. Puhán párnázott a kényelmes viseletért. Az Alpina Sports Nakiska HM síszemüveg csomagolásának részét képezi a textil tartó.

Alpina Sports síszemüveg Scarabeo JR HM, fekete, A7257.8.33
24 090 Ft 22 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

síszemüveg Thermoblock szigetelő réteggel ellátott, amely véd a fagytól és 20% -kal növeli a láthatóságot a ködben. Csúszásgátló szalaggal felszerelt, amely mindig a megfelelő helyen tartja a szemüveget. Az Alpina Sports Síszemüveg Scarabeo JR HM, fekete, A7257.8.33 egyedi szellőzőrendszerrel ellátott.

Atomic Count HD fekete, rózsaszín lencse
56 990 Ft
Ingyen szállítás

Gyermek síszemüveg szférikus lencsékkel. A Live Fit Frame technológiának köszönhetően igazodik az arc formájához, így a szemüveg viselete rendkívüli kényelmes. Az Atomic Count HD fekete, rózsaszín lencse felülete karcolás és párásodás elleni védelemmel rendelkezik. A szemüveg kialakítása széles látómezőt tesz lehetővé.

Atomic Count Photo
48 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Síszemüveg, amelyek az Atomic márka kínálatának legjobb terméke. Vékony keretekkel és széles látószöggel rendelkező kialakításukkal imponálnak. A Count Photo előnye az önsötétedő funkcióval rendelkező ívelt üveg, amelynek köszönhetően kényelmesen síelhetsz mindenféle fényviszony között.

Atomic Count Stereo fekete, fekete lencsével
42 490 Ft
Ingyen szállítás

Síszemüvegek kiváló minőségű szférikus lencsével, amik kitűnően ellenállnak a bepárásodásnak és a karcolásoknak. Védelmet nyújt a síelőknek a nap, a szél és a hó ellen. Az Atomic Count Stereo fekete vonzó dizájnú, fekete színű és tükröződő bevonattal ellátott lencsével rendelkezik.

Atomic Revent OTG Stereo, fekete, kék lencsével
52 990 Ft
Ingyen szállítás

Síszemüveg szélesebb kerettel a maximális kényelmért lesiklás közben. A szemüveg speciális bepárásodásgátló kezeléssel rendelkezik. Az Atomic Revent OTG Stereo, fekete, kék lencsével, kiváló minőségű védelmet nyújt a nap, a szél és a hó ellen, ami alkalmassá teszi bármilyen időjárásban való használatra. Könnyen használható dioptriás szemüvegekkel.

Atomic Savor Photo
40 490 Ft

Minőségi lencsékkel ellátott síszemüveg, amely rendkívül jól alkalmazkodik a változó fényviszonyokhoz. Az Atomic Savor Photo, fekete, kék lencse különleges karcolás és párásodás elleni védőréteggel rendelkezik. Vonzó dizájnja széles látómezőt biztosít.

Atomic Síszemüveg Savor
24 990 Ft

Síszemüveg cilindrikus dupla lencsékkel. A Live Fit Frame technológiának köszönhetően igazodik az arc formájához, így a szemüveg viselete rendkívüli kényelmes. A Savor az Atomic síszemüvegek alapmodellje. Vonzó kialakítás a magas fokú biztonság és a széles látómező érdekében.

Bliz FLOW
36 990 Ft

Szellőztetett kerettel ellátott síszemüveg páramentes kezeléssel a BLIZ márkától. Háromrétegű hab egy külső gyapjúréteggel az extra kényelem érdekében. Dupla 40 mm-es heveder szilikonnal. Védőtáska mellékelve. Vényköteles, dioptriás szemüveg viselésének lehetősége. A FLOW modell dupla tükörüvegekkel rendelkezik.

Bollé Freeze-29%

Bollé Freeze

Értékelés: 5
13 490 Ft 9 490 Ft

Síszemüveg Double Lens üveggel, amely 100% védelmet biztosít ***az UVA és az UVB sugárzás** ellen. Felhős és napos időjáráshoz alkalmasak. A speciális P80 Plus Anti-Fog felületkezelés csökkenti a karcolások lehetőségét és a látómező bepárásodását. Bollé Freeze rendelkezik a csomagolásban egy tisztításra alkalmas törtőkendővel.

Bollé FREEZE PLUS fekete, rózsaszín szilikonmező-20%
21 390 Ft 16 990 Ft
Ingyen szállítás

Síszemüveg P80 Plus/Carbo Glass technológiával a ködösödés és a karcolás ellen a Bollé márkától. 100% UVA és UVB szűrő 3. sz. kategória Kétrétegű hab külső fleece felülettel az extra kényelem érdekében. Double Lens technológia a tökéletes kinézetért. FREEZE PLUS modell, fekete, rózsaszín látómező, olasz dupla üveg szellőzéssel.

Bollé MADDOX fekete, világoskék lencsével-16%
36 990 Ft 30 990 Ft
Ingyen szállítás

Síszemüveg a Bollé márkától P80 Plus/Carbo Glass technológiával, ami csökkenti a lencsék karcolódását és bepárásodását. 1. kategóriás 100 % UVA és UVB szűrő Kétrétegű hab külső fleece felülettel az extra kényelem érdekében. Double Lens technológia a tökéletes kilátásért. A MADDOX fekete modell, világoskék lencsével, olasz dupla üveggel és szellőzéssel rendelkezik.

Bollé NEVADA fekete, kék lencsével-16%
71 090 Ft 59 490 Ft
Ingyen szállítás

Síszemüveg a Bollé márkától LTS technológiával, ami biztosítja lencsék gyorsabb besötétedését és kivilágosodását. 1 – 3. kategóriás 100 % UVA és UVB szűrő Háromrétegű hab külső fleece felülettel az extra kényelem érdekében. Double Lens technológia a tökéletes kilátásért. A NEVADA fekete modell, kék lencsével, olasz dupla üveggel és szellőzéssel rendelkezik.

Giro Method
49 090 Ft 45 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Síszemüveg cilinderes üveggel rendelkezik Vivid technológiával, amelyek csökkentik a szem fáradtságát és fokozzák a kontrasztokat. A speciális Antifog bevonat megakadályozza a túlzott párásodást Giro Method csomagolásában 2 üveg található, amely másodpercek alatt kicserélhető.