Alpina Sports Scarabeo JR DH
12 490 Ft

Minőségi és stílusos síszemüveg. Az Alpina Scarabeo JR DH narancssárga Hicon üveggel rendelkezik a kontraszt és a speciális szellőző rendszer kihangsúlyozása érdekében, ami csökkenti az üveg párásodását. A maximális kényelem érdekében a szemüveg párnázott és csúszásgátló szalaggal van ellátva. A Doublefex és Thermoblock technológia javítja az izolációs tulajdonságait és véd a fagytól. A szemüveg tökéletesen illeszkedik a bukósisakba és a szerkezetének köszönhetően dioptriás szemüveggel is hordható.

Relax Gyerek síszemüveg Slider
7 790 Ft

A gyerek síszemüveg kettős napellenzővel ellátott, amelyet párásodás ellenes Antifog kezeléssel rendelkezik. Egy állítható, szilikon csúszásgátló elemekkel kiegészített pánt is a szemüveg részét képezi. A Relax Slider gyerek síszemüveg 100 %-os UV védelmet biztosít.

Atomic Count JR Cylindrical
18 990 Ft

Gyermek síszemüveg cilinderes lencsékkel. A Live Fit Frame technológiának köszönhetően igazodik az arc formájához, így a szemüveg viselete rendkívüli kényelmes. Az Atomic Count JR Cylindrical különleges párásodás és karcolás elleni kezeléssel rendelkezik. Y-alakú kivágással ellátott keret. Vonzó kék dizájn.

Bliz FLOW
36 990 Ft

Szellőztetett kerettel ellátott síszemüveg páramentes kezeléssel a BLIZ márkától. Háromrétegű hab egy külső gyapjúréteggel az extra kényelem érdekében. Dupla 40 mm-es heveder szilikonnal. Védőtáska mellékelve. Vényköteles, dioptriás szemüveg viselésének lehetősége. A FLOW modell dupla tükörüvegekkel rendelkezik.

Bollé REEZE PLUS-15%
22 590 Ft 18 990 Ft

Síszemüveg P80 Plus / Carbo Glass technológiával a ködösödés és a karcolás ellen a Bollé márkától. 100% UVA és UVB szűrő kategória, 3. sz. Háromrétegű hab egy külső gyapjúréteggel az extra kényelem érdekében. Double Lens technológia a tökéletes látásért. Model FREEZE PLUS modell, olasz dupla üvegezéssel rendelkezik, szellőzéssel.

Bollé ROCKET kék, rózsaszín lencsével-15%
14 190 Ft 11 990 Ft

Síszemüveg a Bollé márkától P80 Plus/Carbo Glass technológiával, a lencsék karcolódása és bepárásodása ellen. Gyerek modell, 6 éves kortól ajánlott. 2. kategóriás 100% UVA és UVB szűrő Double Lens technológia a tökéletes kilátásért. A ROCKET kék modell, rózsaszín lencsével, olasz dupla üveggel és szellőzéssel rendelkezik.