Relax Feelin síszemüveg

Relax Feelin síszemüveg

Értékelés: 5
17 490 Ft 15 990 Ft

Ez a síszemüveg Antifog homályosodás-gátló és befagyást gátló felületkezeléssel ellátott látómezővel rendelkezik. Egy állítható, szilikon csúszásgátló elemekkel kiegészített pánt is a szemüveg részét képezi. A Relax Feelin síszemüveg 100 %-os UV védelmet biztosít.

Atomic Count Jr sisak
11 490 Ft

Gyermek síszemüveg 100 % -os védelmet nyújt a káros UVA és UVB sugárzás ellen. Cilinderes lencsével, széles látómezővel és párásodás elleni Antifog kezeléssel rendelkezik. Az OTG technológiának köszönhetően kompatibilis a dioptriás szemüvegekkel. A Salomon Count szilikon csíkkal van felszerelve, hogy pontosan a helyén tartja.

Bliz Nova Shiny White Brown w Red Multi Cat.3 - 39129-04
36 990 Ft
Ingyen szállítás

síszemüveg nyílásokkal rendelkezik, melyek kompatibilitást biztosítanak a dioptriás szemüveggel. Párásodás elleni dupla üveggel ellátva, amely véd az UVA és az UVB sugarak ellen. Bliz Nova Shiny White Brown w Red Multi Cat.3 – 39129–04 dupla szilikonszalaggal a sisakra való még biztosabb felfogatásra.

Relax Síszemüveg Jet Sierra HTG61A
17 990 Ft
Ingyen szállítás

Síszemüveg párásodás elleni párnával és Antifog felületkezeléssel Nagyon ellenálló polikarbonát anyagból készült. Tartozik hozzá egy állítható csúszásgátló pánt. Relax síszemüveg Jet Sierra HTG61A 100%-os védelmet nyújt az UV sugárzás ellen.

Bliz Carver SR
23 990 Ft

Homorú síszemüveg széles látómezővel, a keret oldalán rejtett nyílásokkal rendelkezik és lehetővé teszi a dioptriás szemüveg használatát. Dupla szellőző lencsékkel rendelkezik, amelyek megakadályozzák a párásodást. Bliz Carver SR dupla pántnak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a sisak formájához.

Bollé Rocket
11 990 Ft

Síszemüveg gyermekeknek 2-es kategóriájú szűrővel és szabadalmaztatott szellőzőnyílásokkal, amelyek megakadályozzák a túlzott párásodást. 100% UVA és UVB szűrővel rendelkezik, melynek köszönhetően megvédi a szemet a napsugárzástól. Bollé Rocket megfelelő gyermekeknek 6 éves kortól és kompatibilis a legtöbb sísisakkal.

Alpina Sports síszemüveg Nakiska DH
19 890 Ft 18 990 Ft

Síszemüveg saját Thermoblock hőszigetelő réteggel, ami véd a fagy ellen, és növeli a ködben való látás viszonyokat akár 20 %-al. Puhán párnázott a kényelmes viseletért. Az Alpina Sports Nakiska DH síszemüveg csomagolásának részét képezi a textil tartó.

Alpina Sports síszemüveg Nakiska HM
31 190 Ft 29 990 Ft

Síszemüveg saját Thermoblock hőszigetelő réteggel és tükrös üveggel, ami véd a fagy ellen, és növeli a ködben való látás viszonyokat akár 20 %-al. Puhán párnázott a kényelmes viseletért. Az Alpina Sports Nakiska HM síszemüveg csomagolásának részét képezi a textil tartó.

Alpina Sports síszemüveg Scarabeo S HM, fehér, A7261.8.12
26 890 Ft 25 490 Ft
Ingyen szállítás

síszemüveg Thermoblock szigetelő réteggel ellátott, amely véd a fagytól és 20% -kal növeli a láthatóságot a ködben. Csúszásgátló szalaggal felszerelt, amely mindig a megfelelő helyen tartja a szemüveget. Az Alpina Sports Síszemüveg Scarabeo S HM, fehér, A7261.8.12 egyedi szellőzőrendszerrel ellátott.

Atomic Count Photo
48 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Síszemüveg, amelyek az Atomic márka kínálatának legjobb terméke. Vékony keretekkel és széles látószöggel rendelkező kialakításukkal imponálnak. A Count Photo előnye az önsötétedő funkcióval rendelkező ívelt üveg, amelynek köszönhetően kényelmesen síelhetsz mindenféle fényviszony között.

Atomic Count S Stereo
41 490 Ft

Szférikus lencsékkel ellátott síszemüveg, amely különleges felület kezelése által rendkívül kényelmes, és ellenálló a párásodással és karcolással szemben, Az XS és S méretű sisakokhoz női illeszkedést tartalmaz. Az Atomic Count S Stereo ötletes kialakításával lefog nyűgözni, amely széles látómezőt és nagy biztonságot nyújt leereszkedés közben.

Atomic Savor Photo
40 990 Ft

Minőségi lencsékkel ellátott síszemüveg, amely rendkívül jól alkalmazkodik a változó fényviszonyokhoz. Az Atomic Savor Photo, fekete, kék lencse különleges karcolás és párásodás elleni védőréteggel rendelkezik. Vonzó dizájnja széles látómezőt biztosít.

Atomic Síszemüveg Savor
24 990 Ft

Síszemüveg cilindrikus dupla lencsékkel. A Live Fit Frame technológiának köszönhetően igazodik az arc formájához, így a szemüveg viselete rendkívüli kényelmes. A Savor az Atomic síszemüvegek alapmodellje. Vonzó kialakítás a magas fokú biztonság és a széles látómező érdekében.

Bliz RAVE
36 990 Ft

Szellőztetett kerettel ellátott síszemüveg páramentes kezeléssel a BLIZ márkától. 100% UVA és UVB szűrő kategória, 3. sz. Háromrétegű hab egy külső gyapjúréteggel az extra kényelem érdekében. Dupla-es heveder szilikonnal. Védőtáska mellékelve. Vényköteles, dioptriás szemüveg viselésének lehetősége. A RAVE modell dupla tükörüvegekkel rendelkezik.

Bollé Freeze-29%

Bollé Freeze

Értékelés: 5
13 490 Ft 9 490 Ft

Síszemüveg Double Lens üveggel, amely 100% védelmet biztosít ***az UVA és az UVB sugárzás** ellen. Felhős és napos időjáráshoz alkalmasak. A speciális P80 Plus Anti-Fog felületkezelés csökkenti a karcolások lehetőségét és a látómező bepárásodását. Bollé Freeze rendelkezik a csomagolásban egy tisztításra alkalmas törtőkendővel.

Bollé NEVADA SMALL fehér, kék lencsével
42 690 Ft 36 490 Ft
Ingyen szállítás

Síszemüveg a Bollé márkától P80 Plus/Carbo Glass technológiával, ami csökkenti a lencsék karcolódását és bepárásodását. 2. kategóriás 100 % UVA és UVB szűrő Háromrétegű hab külső fleece felülettel az extra kényelem érdekében. Double Lens technológia a tökéletes kilátásért. A kisebb méretű NEVADA SMALL fehér modell, kék lencsével, olasz dupla üveggel és szellőzéssel rendelkezik.

Bollé REEZE PLUS-15%
22 590 Ft 18 990 Ft

Síszemüveg P80 Plus / Carbo Glass technológiával a ködösödés és a karcolás ellen a Bollé márkától. 100% UVA és UVB szűrő kategória, 3. sz. Háromrétegű hab egy külső gyapjúréteggel az extra kényelem érdekében. Double Lens technológia a tökéletes látásért. Model FREEZE PLUS modell, olasz dupla üvegezéssel rendelkezik, szellőzéssel.