Westige Gerincvédő DEFENDER

Westige Gerincvédő DEFENDER

Értékelés: 4,5
13 490 Ft

A Westige DEFENDER gerincvédő úgy lett kifejlesztve, hogy tökéletes kényelmet és védelmet biztosítson bármilyen kihívás teljesítése közben a sílécen vagy a snowboardon.

Westige Gyerek hátvédő SHELL
8 190 Ft

A Westige SHELL egy gyerek hátvédő bevált konstrukcióval, amely technológiája extrém flexibilitást biztosít mozgás közben és védelmet viselés közben.

Etape Backbone
14 490 Ft

Gyerek gerincvédő, forradalmi ErgoFlex habból, amely szendvicsszerkezettel van elrendezve. Szellőző 3D réteg. Állítható pántokkal. Könnyű konstrukció, kis súllyal (csak 300 g). Attraktív kialakítás. Velcro Safe tépőzár. A ČSN EN 1621–2 szabvány 1. osztályának megfelelően. Az Etape Backbone-t az anatómiára való figyelemmel varrják.

Dainese Kid Vest Hátvédő gyerekeknek
24 490 Ft 21 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ha tökéletes védelemre vágyik síelés közben, válassza a Dainese hát- és gerincvédőjét gyerekeknek. Maximális kényelmet és mozgásszabadságot biztonsít. Rezgéselnyelő anyagának és felépítésének köszönhetően kiválóan alkalmazkodik a testhez.

Etape Backbone, mintás
14 490 Ft

Gyerek gerincvédő mintával, forradalmi ErgoFlex habból, amely szendvicsszerkezettel van elrendezve. Szellőző 3D réteg. Állítható pántokkal. Könnyű konstrukció, kis súllyal (csak 300 g). Attraktív kialakítás. Velcro Safe tépőzár. A ČSN EN 1621–2 szabvány 1. osztályának megfelelően. A mintás Etape Backbone-t az anatómiára való figyelemmel varrják.

Etape Pure, fekete
18 490 Ft

Női gerincvédő, ami esés közben elnyeli az ütközés energiáit. Forradalmi ErgoFlex habból készült, amely szendvicsszerkezettel rendelkezik. Az Etape Pure anatómiai formázás alapján van varrva, ezért nagyon kényelmes a viselése. A síelők értékelni fogják az alacsony, 400 g-os súlyát. A ČSN EN 1621–2 1. osztályú szabványa alá tartozik.

Alpina Sports Hátvédő soft JR
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Rugalmas gyerek hátvédő. Az Alpina Sports soft JR hátvédő főleg azért különleges, mert könnyű és kényelmes. Oldalt hálós résszel ellátott a verejték ideális elvezetéséért. Az alsó részében praktikus tépőzáras csúszásmentes sávok vannak a hátvédő jó rögzítéséhez a testre. A belső hab párnázás kivehető és mosható.

Alpina Sports JSP Men Vest
48 490 Ft

Férfi hátvédő Alpina JSP 3.0 Men Vest a legmagasabb szintű védelmet nyújtva könnyű, rugalmas és nagyon jól lélegző anyagból készült, oldalsó hálóval. Maximális kényelmet és biztonságot nyújt.

Alpina Sports JSP Women Vest
48 490 Ft

Női hátvédő Alpina JSP 3.0 Men Vest a legmagasabb szintű védelmet nyújtva könnyű, rugalmas és nagyon jól lélegző anyagból készült, oldalsó hálóval. Maximális kényelmet és biztonságot nyújt.

Alpina Sports Soft hátvédő Férfi
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Férfi hátvédő széles tépőzáras rögzítéssel rendelkezik, amivel szilárdan rögzítheted a testhez. Tartalmaz hab párnázást, amely eltávolítható és mosható. A szellőzést oldalsó háló biztosítja. Alpina Sports hátvédő soft Férfi csúszásgátló szalagokkal rendelkezik az alsó szegélyen.

Alpina Sports Soft hátvédő Női
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Női hátvédő széles tépőzáras rögzítéssel rendelkezik, amivel szilárdan rögzítheted a testhez. Tartalmaz hab párnázást, amely eltávolítható és mosható. A szellőzést oldalsó háló biztosítja. Alpina Sports hátvédő soft Női csúszásgátló szalagokkal rendelkezik az alsó szegélyen.

Atomic Live Shield Vest M
55 990 Ft 52 990 Ft

Akció

Ultrakönnyű férfi hátvédő testhezálló szabással, amely a hátadat biztonságban tartja a széltől vagy az esésektől. Az oldalad beépített védelme EVA anyagból. Mozgásszabadság és kellemes viselet a szövet szerkezet áramlási csatornáinak köszönhetően. Atomic Live Shield Vest M lecsatolható derékrésszel csupán 380 g súllyal.

Atomic Live Shield Vest W

Atomic Live Shield Vest W

Értékelés: 5
60 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ultrakönnyű női hátvédő testhezálló szabással, amely a hátadat biztonságban tartja a széltől vagy az esésektől. Az oldalad beépített védelme EVA anyagból. Mozgásszabadság és kellemes viselet a szövet szerkezet áramlási csatornáinak köszönhetően. Atomic Live Shield Vest W lecsatolható derékrésszel csupán 370 g súllyal.

Etape Spine
19 990 Ft

Gerincvédő síeléshez unisex kivitelben. Leeséskor elnyeli a becsapódás energiáját és védi a hátat. Forradalmi ErgoFlex habból készült, amely szendvicsszerkezettel van elrendezve. Az Etape Spine kényelmes viselete az alacsony 450 g-os súlynak és a mikroventilációt biztosító szerkezetnek köszönhetően.

Relax Gerincvédő gyermekeknek Speedmaster JR
21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermekgerincvédő mellény 3D Shock Protection a lengéscsillapítás érdekében készült. A Pro Belt hozzájárul a jobb tapadáshoz. Air Stream szellőztető rendszer a kényelmesebb illesztés érdekében. Cipzáros rögzítés YKK. Csúszásgátló belső réteg csúszásmentes felülettel. Relax Speedmaster JR EN 1621–2 tanúsítással rendelkező gerincvédő.

Relax Speedmaster gerincvédő ROP01C
30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Női mellény gerincvédővel 3D Shock Protection anyaggal a lengéscsillapításhoz. A Pro Belt hozzájárul a jobb tapadáshoz. Air Stream szellőztető rendszer a kényelmesebb illesztés érdekében. Cipzáros rögzítés YKK. Csúszásgátló belső réteg csúszásmentes felülettel. Relax gerincvédő Speedmaster ROP01C, EN 1621–2 tanúsítvánnyal.

Westige Hátgerinc-védő Vest

Westige Hátgerinc-védő Vest

Értékelés: 4,3
13 490 Ft 12 290 Ft

Akció

A WESTIGE Vest hátvédő, ami flexibilisebb, mint a klasszikus védők, viszont ugyan olyan védelmet biztosít. A konstrukcióját puha, hab alapú anyag alkotja, ami az egyedi rácsos szerkezetének köszönhetően légáteresztő, rugalmas és elvezeti az izzadtságot.