SodaStream Üveg JET 3 x 1 l 30. évforduló
5 490 Ft 5 190 Ft

Újdonság

Újrahasznosítható üveg friss csapvízhez, SodaStream víz gyártóknak megfelelő. A SodaStream JET 3 × 1 l 30. évfordulója egészségre ártalmatlan műanyagból készült, BPA mentes. A palack térfogata 1 liter. A csomagolás 3 darabot tartalmaz.

SodaStream TriPack 1l Black&White Szódás palackok
4 990 Ft

A Sodastream TriPack 1l Black&White Szódás palackok csomag 3 db 1 l-es szódás palackot tartalmaz modern, fekete/fehér dizájnnal. **BPA mentes, nem mérgező műanyagból készült az Ön egészsége érdekében. Az Ön háztartásából sem hiányozhat!

SodaStream Lahev 1l Szódás palack, Lila, Fém
4 190 Ft 3 990 Ft

SodaStream Szódás palack minőségi anyagokból, hosszú élettartammal. Űrtartalom: 0,9 liter, színe: lila, nyomásálló. Hermeneutikus tömítésének hála, megőrzi a víz szénsavasságát.

SodaStream Patron

SodaStream Patron

Értékelés: 4,5
9 990 Ft 7 990 Ft

2 év garancia

SodaStream CO2 Patron szódagéphez

SodaStream Grey Duo pack palack
3 290 Ft

SODASTREAM Grey Duo pack palack különleges nyomásálló műanyag palack csomag Sodastream szódagéphez. A palack űrtartalma 0,9 liter. A csomag 2 palackot tartalmaz.

SodaStream Tri-Pack szett

SodaStream Tri-Pack szett

Értékelés: 5
4 990 Ft

Sodastream Tri-Pack szénsavasító palackok minőségi és az egészségre ártalmatlan anyagokból készülnek. Hermetikusan zárnak, így segítik megőrizni az elkészített szóda szénsavasságát. A műanyag palackok a megerősített talprésznek köszönhetően még stabilabbak. A Tri-Pack szett palackjai a Penguin és a Crystal modelleken kívül minden SodaStream készülékhez alkalmasak.

SodaStream Tisztító tabletta
2 490 Ft 1 990 Ft

SODASTREAM Tisztító tabletta kifejezetten SodaStream nyomásálló üvegekhez. 1 csomag 10 db-ot tartalmaz. Használata egyszerű és biztonságos. A tabletták használatával hatékonyan tisztíthatja az üvegeket.

SodaStream SOURCE/PLAY Palack, 3 × 1 l, Fehér
4 990 Ft

A Sodastream SOURCE/PLAY palack a Sodastream Play és Source szódagépekkel kompatibilis. Tartós műanyagból készül, hogy minél hosszabb ideig használhassa, magas nyomásnak is ellenáll, kupakja pedig nem engedi a széndioxidot elszivárogni. A csomag 3 darab 1 literes palackot tartalmaz.

SodaStream Női szódás palack, 2 db, 0,5 l
3 190 Ft

A SodaStream Női szódás palack divatos dizájnjának köszönhetően kitűnő választás bármelyik nő számára! A csomag 2 db palackot tartalmaz, melyek mindegyike 0,5 liter folyadék tárolására alkalmas. Nincs többé szükség unalmas PET palackokra! Csak tegye bele a táskájába, és bárhová magával viheti. Vegye meg most!

SodaStream Palack Fuse Black Metal
4 390 Ft 3 990 Ft

2 év garancia

Dizájnos palack a Sodastreamedhez Fuse Black Metal. Tartós műanyagból készült. Csak a Sodastream POWER, SOURCE és PLAY – hoz használható.

SodaStream SOURCE/PLAY Palack, 3 × 1 l, Fekete
4 690 Ft 4 290 Ft

A Sodastream SOURCE/PLAY palack a Sodastream Play és Source szódagépekkel kompatibilis. Tartós műanyagból készül, hogy minél hosszabb ideig használhassa, magas nyomásnak is ellenáll, kupakja pedig nem engedi a széndioxidot elszivárogni. A csomag 3 darab 1 literes palackot tartalmaz.

SodaStream Pohárkészlet 4db SodaStream változat
4 890 Ft

4 darabos pohárkészlet 330 ml-es űrtartalommal karakterisztikus hullámos dizájnnal, melyet a SodaStream üvegekről már ismerhetünk. Kóstold meg az otthoni szódavizet kényelmesen és stílusosan.

SodaStream TriPack RETRO KOLA Palack, 1 l
4 990 Ft

A Sodastream TriPack RETRO KOLA palack 3 darab 1 literes hermetikusan záródó palackot tartalmaz. A palackok nem engedik a szénsavat szivárogni, így sokáig tárolhatja bennük frissítőjét. Ellenállnak a magas nyomásnak és rendkívül tartós műanyagból készültek.

SodaStream Duo fekete kupak

SodaStream Duo fekete kupak

Értékelés: 5
790 Ft

Sodastram Duo fekete kupak a Sodastream műanyag palackokkal kompatibilis. A csomagolás 2 darab kupakot tartalmaz.

SodaStream Tisztító tabletták, 10 darab
2 490 Ft

Sodastream Tisztító tablettákat a Sodastream palackok tisztítására fejlesztették ki. Hatékonyan és gyorsan pusztítja el a palackban esetlegesen megtelepedett baktériumokat. 10 darab tabletta található a kiszerelésebn.

SodaStream Tisztító tabletták 10 db
2 490 Ft

Sodastream tablettákat a Sodastream palackokhoz fejlesztették ki. A tabletták gyorsan és hatékonyan tiszítják meg a palackot az esetlegesen megtelepedett baktériumoktól. 10 db tabletta található a csomagban.

SodaStream Tisztitó Tabletta
3 590 Ft

SodaStream tisztító tablettákat SodaStream palackok tisztítására tervezték. Hatékonyan pusztítja el a palackban esetlegesen megtelepedett baktériumokat. A csomag 10 darab tablettát tartalmaz.