Sodastream Grey Duo pack palack
3 290 Ft

SODASTREAM Grey Duo pack palack különleges nyomásálló műanyag palack csomag Sodastream szódagéphez. A palack űrtartalma 0,9 liter. A csomag 2 palackot tartalmaz.


Sodastream TriPack 1l Black&White Szódás palackok
4 990 Ft

4 090 Ft

A Sodastream TriPack 1l Black&White Szódás palackok csomag 3 db 1 l-es szódás palackot tartalmaz modern, fekete/fehér dizájnnal. **BPA mentes, nem mérgező műanyagból készült az Ön egészsége érdekében. Az Ön háztartásából sem hiányozhat!


Sodastream Patron

Sodastream Patron

Értékelés: 4,5
9 990 Ft

7 990 Ft

SodaStream CO2 Patron szódagéphez


Sodastream Tri-Pack szett

Sodastream Tri-Pack szett

Értékelés: 5
4 490 Ft

4 190 Ft

Sodastream Tri-Pack szénsavasító palackok minőségi és az egészségre ártalmatlan anyagokból készülnek. Hermetikusan zárnak, így segítik megőrizni az elkészített szóda szénsavasságát. A műanyag palackok a megerősített talprésznek köszönhetően még stabilabbak. A Tri-Pack szett palackjai a Penguin és a Crystal modelleken kívül minden SodaStream készülékhez alkalmasak.


Sodastream Palack Fuse Black Metal
4 161 Ft
3 990 Ft

Dizájnos palack a Sodastreamedhez Fuse Black Metal. Tartós műanyagból készült. Csak a Sodastream POWER, SOURCE és PLAY – hoz használható.


Sodastream TriPack RETRO KOLA Palack, 1 l
4 690 Ft

4 090 Ft

A Sodastream TriPack RETRO KOLA palack 3 darab 1 literes hermetikusan záródó palackot tartalmaz. A palackok nem engedik a szénsavat szivárogni, így sokáig tárolhatja bennük frissítőjét. Ellenállnak a magas nyomásnak és rendkívül tartós műanyagból készültek.


Sodastream Női szódás palack, 2 db, 0,5 l
3 190 Ft

A SodaStream Női szódás palack divatos dizájnjának köszönhetően kitűnő választás bármelyik nő számára! A csomag 2 db palackot tartalmaz, melyek mindegyike 0,5 liter folyadék tárolására alkalmas. Nincs többé szükség unalmas PET palackokra! Csak tegye bele a táskájába, és bárhová magával viheti. Vegye meg most!


Sodastream Kids Duo Pack Kék/Piros
4 090 Ft

3 290 Ft

Sodastream Kids Duo Pack Piros/Kék tartalék palack szett, Kifejezetten gyerekek számára, 0,5 literes űrtartalom, különleges nyomásálló palack, 2 db egy csomagban.


Sodastream SODA STREAM palack fertőtlenítő
2 490 Ft

SodaStream palackok fertőtlenítésére szolgáló SodaStream tabletták. Hatékonyan pusztítja el a palackban esetlegesen megtelepedett baktériumokat.


Sodastream Duo fekete kupak

Sodastream Duo fekete kupak

Értékelés: 4,5
790 Ft

Sodastram Duo fekete kupak a Sodastream műanyag palackokkal kompatibilis. A csomagolás 2 darab kupakot tartalmaz.


Sodastream Lahev 1l Szódás palack, Lila, Fém
3 990 Ft

SodaStream Szódás palack minőségi anyagokból, hosszú élettartammal. Űrtartalom: 0,9 liter, színe: lila, nyomásálló. Hermeneutikus tömítésének hála, megőrzi a víz szénsavasságát.


Sodastream Pohárkészlet 4db SodaStream változat
4 890 Ft

4 darabos pohárkészlet 330 ml-es űrtartalommal karakterisztikus hullámos dizájnnal, melyet a SodaStream üvegekről már ismerhetünk. Kóstold meg az otthoni szódavizet kényelmesen és stílusosan.


Sodastream SOURCE/PLAY Palack, 3 × 1 l, Fekete
4 690 Ft

4 090 Ft

A Sodastream SOURCE/PLAY palack a Sodastream Play és Source szódagépekkel kompatibilis. Tartós műanyagból készül, hogy minél hosszabb ideig használhassa, magas nyomásnak is ellenáll, kupakja pedig nem engedi a széndioxidot elszivárogni. A csomag 3 darab 1 literes palackot tartalmaz.


Sodastream SOURCE/PLAY Palack, 3 × 1 l, Fehér
4 090 Ft

A Sodastream SOURCE/PLAY palack a Sodastream Play és Source szódagépekkel kompatibilis. Tartós műanyagból készül, hogy minél hosszabb ideig használhassa, magas nyomásnak is ellenáll, kupakja pedig nem engedi a széndioxidot elszivárogni. A csomag 3 darab 1 literes palackot tartalmaz.


Sodastream Tisztító tabletta
2 490 Ft

1 890 Ft

SODASTREAM Tisztító tabletta kifejezetten SodaStream nyomásálló üvegekhez. 1 csomag 10 db-ot tartalmaz. Használata egyszerű és biztonságos. A tabletták használatával hatékonyan tisztíthatja az üvegeket.


Sodastream Tisztitó Tabletta
3 490 Ft

SodaStream tisztító tablettákat SodaStream palackok tisztítására tervezték. Hatékonyan pusztítja el a palackban esetlegesen megtelepedett baktériumokat. A csomag 10 darab tablettát tartalmaz.


Sodastream Tisztító tabletták 10 db
2 390 Ft

Sodastream tablettákat a Sodastream palackokhoz fejlesztették ki. A tabletták gyorsan és hatékonyan tiszítják meg a palackot az esetlegesen megtelepedett baktériumoktól. 10 db tabletta található a csomagban.


Sodastream Tisztító tabletták, 10 darab
2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sodastream Tisztító tablettákat a Sodastream palackok tisztítására fejlesztették ki. Hatékonyan és gyorsan pusztítja el a palackban esetlegesen megtelepedett baktériumokat. 10 darab tabletta található a kiszerelésebn.


Sodastream Tisztító tabletta 10 db
3 090 Ft

Sodastream tisztító tablettát a Sodastream palackokhoz tervezték. Hatékonyan pusztítja el a palackban esetlegesen megtelepedett baktériumokat. 10 db tablettát tartalmaz a csomag.