Softshell dzseki

Loap Lány softshell kabát Lomesi, 112/116, többszínű

Loap Lány softshell kabát Lomesi

13 890 Ft
Újdonság

Lány softshell kabát a Loap márkától, praktikus kapucnival. A vízálló AQUA PRO membrán lehetővé teszi, hogy a nedvesség könnyen és gyorsan elpárologjon . A kabát klasszikus szabású, hátul meghosszabbított. A külső Softshell anyag ellenáll az esőnek és az erős szélnek, a kopásnak és a szennyeződéseknek is. A kabát fényvisszaverő elemekkel van ellátva.

Forgalmazó: MALL
PIDILIDI Lány softshell kabát, 68 - 74, rózsaszín
2x

PIDILIDI Lány softshell kabát

12 590 Ft

Lány softshell kabát a PIDILIDI márkától. Minőségi kivitel szegéllyel a kapucni, az ujjai és a középső rész körül. Az anyag összetétele 100 % poliészter. Rendhagyó színű, őszre és télre. Két zárható zseb elöl.

Forgalmazó: MALL
Loap fiú softshell kabát Lomesi, 112/116, sötétkék
1x

Loap fiú softshell kabát Lomesi

13 890 Ft
Újdonság

Fiú softshell kabát a Loap márkától, praktikus kapucnival. A vízálló AQUA PRO membrán lehetővé teszi, hogy a nedvesség könnyen és gyorsan elpárologjon . A kabát klasszikus szabású, hátul meghosszabbított. A külső Softshell anyag ellenáll az esőnek és az erős szélnek, a kopásnak és a szennyeződéseknek is. A kabát fényvisszaverő elemekkel van ellátva.

Forgalmazó: MALL
PIDILIDI Fiú softshell kabát, 68 - 74, zöld

PIDILIDI Fiú softshell kabát

12 590 Ft

Fiú softshell kabát a PIDILIDI márkától. Minőségi kivitel szegéllyel a kapucni, az ujjai és a középső rész körül. Az anyag összetétele 100 % poliészter. Rendhagyó színű, őszre és télre. Két zárható zseb elöl.

Forgalmazó: MALL
Unuo Bélés nélküli softshell kabát fiúknak, Autók, 74/80, kék
1x

Unuo Bélés nélküli softshell kabát fiúknak, Autók

13 090 Ft

A cseh Unuo márka fiú softshell kabátja funkcionális TPU membránnal van ellátva, amely az anyag hosszú élettartama mellett szélállóságot és vízállóságot is biztosít. A kabát autós motívummal van díszítve.

Forgalmazó: MALL
Unuo fiú softshell kabát polárral, Levelek, 98/104, kék

Unuo Lány softshell kabát polárral, Levelek

14 290 Ft

A cseh Unuo márka lány softshell kabátja funkcionális TPU membránnal van ellátva, amely az anyag hosszú élettartama mellett szélállóságot és vízállóságot is biztosít. A nagyobb biztonság érdekében a kabátot fényvisszaverő elemek díszítik. Újrahasznosított PET palackból gyártva

Forgalmazó: MALL
Unuo fiú softshell kabát kötött bambusszal Street, 74/ 80, kék
1x

Unuo fiú softshell kabát kötött bambusszal Street

14 490 Ft

Az Unuo márkájú, bambuszkötésű fiú softshell kabátok még hidegebb időben is felmelegítenek. A kabát véd az átázással szemben és fényvisszaverő elemekkel van felszerelve.

Forgalmazó: MALL
Unuo fiú softshell kabát polárral, Varázslatos fa, 80/86, kék

Unuo Gyermek softshell kabát polárral, Varázslatos fa

14 290 Ft

A cseh Unuo márka fiú softshell kabátja funkcionális TPU membránnal van ellátva, amely az anyag hosszú élettartama mellett szélállóságot és vízállóságot is biztosít. A nagyobb biztonság érdekében a kabátot fényvisszaverő elemek díszítik. Újrahasznosított PET palackból gyártva

Forgalmazó: MALL