Unuo Gyerek softshell nadrág bélés nélkül, Egyszarvúak
9 490 Ft

Újdonság

Az Unuo márkájú gyermekek softshell nadrágja jól illeszkedik, így tökéletesen látja el hőszigetelő funkcióját. A nadrágnak van egy praktikus gumiszalagja, amelynek köszönhetően "fel lehet emelni” ha vízen halad át, de alkalmazkodik a gyorsan növekvő gyermekekhez is.

Unuo Gyermek softshell nadrág bélés nélkül Kutyák
9 490 Ft

Újdonság

Gyermek softshell nadrág az Unuo márkától, amely tökéletesen követi a test vonalát, így kiváló hőszigetelő. A nadrágban egy praktikus gumi található, melynek köszönhetően „felhúzható” vízzel érintkezés esetén, vagy állítható a gyermek növekedése során.

Unuo Lány softshell nadrág bélés nélkül Virágok
9 490 Ft

Újdonság

Lány softshell nadrág az Unuo márkától, amely tökéletesen követi a test vonalát, így kiváló hőszigetelő. A nadrág felhúzható és a rendkívül rugalmas kötött anyagnak hála könnyen alkalmazkodik. A nadrág regular szabású.

Unuo Lány softshell nadrág bélés nélkül Sporty
6 390 Ft

Újdonság

Egyszínű softshell nadrág lányoknak bélés nélkül, rugalmas kivitelben, az Unuo márkától. A nadrág könnyen felmelegít, nem fújja át a szél és nem engedi át az első esőcseppeket sem. Az oldalán fényvisszaverő elemmel.

Unuo Sporty gyermek softshell nadrág bélés nélkül
6 390 Ft

Újdonság

Rugalmas kialakítású, egyszínű, bélés nélküli softshell nadrág gyerekeknek az Unuo márkától. A nadrág könnyen felmelegít, nem fújja át a szél és az első zsebei vízhatlanok. Az oldalán egy fényvisszaverő elemmel van ellátva.