Softshell nadrág

Unuo kisgyermek softshell nadrág gyapjúval SLIM, 92/ 98, fekete
8x

Unuo kisgyermek softshell nadrág gyapjúval SLIM

7 190 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Kisgyermek softshell nadrág keskeny slim szabással az Unuo márkától, újrahasznosított PET palackokból. A magas elasztikus kötés igazodik az alakodhoz, és biztosítja, hogy ne fázz meg. Lezserebb szabás, amely nem korlátozza a mozgást. Az anyaga kellemesen meleg, ugyanakkor a membránnak köszönhetően biztosítja, hogy a gyerekek ne izzadjanak.

Forgalmazó: MALL
Unuo Street lány softshell nadrág gyapjúval, 98-104, antracit
23x

Unuo Lány softshell nadrág gyapjúval Virágok

9 290 Ft

Lány nadrág puha és meleg gyapjúból. Magas elasztikus kötött alkalmazkodik az alakhoz, és biztosítja, hogy a hátsó rész se legyen hideg. Az Unuo lány softshell nadrágja gyapjúval nemcsak a városi dzsungelben, hanem a természetben is használható.

Forgalmazó: MALL
Unuo kisgyermek softshell nadrág gyapjúval REGULAR, 98/ 104, fekete
1x

Unuo kisgyermek softshell nadrág gyapjúval REGULAR

9 290 Ft

Kisgyermek softshell nadrág normál regular szabással az Unuo márkától, újrahasznosított PET palackokból. A magas elasztikus kötés igazodik az alakodhoz, és biztosítja, hogy ne fázz meg. Lezserebb szabás, amely nem korlátozza a mozgást. Az anyaga kellemesen meleg, ugyanakkor a membránnak köszönhetően biztosítja, hogy a gyerekek ne izzadjanak.

Forgalmazó: MALL
Unuo fiú softshell melegítőnadrág gyapjúval - Metricon 110/ 116, fekete
1x

Unuo Fiú softshell melegítőnadrág gyapjúval - Metricon

14 290 Ft

Az Unuo márkájú fiúk softshell melegítői, amelyek ellenállnak a víznek és a hónak, még a legvadabb téli mulatságok során is megvédik gyermekeidet, és nadrágjukban a tökéletes hógátlónak köszönhetően szárazak maradnak. A magas elasztikus kötés igazodik az alakodhoz, és biztosítja, hogy ne fázz meg. Lezserebb szabás, amely nem korlátozza a mozgást. Az anyag kellemesen meleg, meleg "Double fleece” gyapjúval készült béléssel.

Forgalmazó: MALL
Unuo Gyermek softshell nadrág polárral - Kutyusok 98/104, kék
3x

Unuo Gyermek softshell nadrág polárral - Kutyusok

9 990 Ft

Az Unuo márkájú gyermek softshell nadrág puha és meleg polár anyaggal van ellátva, amely újrahasznosított PET palackokból készült. A magas elasztikus kötés igazodik az alakodhoz, és biztosítja, hogy ne fázz meg. A nadrág nemcsak a városba, de a természetben is ideális.

Forgalmazó: MALL
Unuo Kisgyermek softshell nadrág bélés nélkül Virág, 86/92, rózsaszín
1x

Unuo lánygyermek softshell nadrág szigetelés nélkül, Virágok

7 290 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Az Unuo márkájú lány kisgyermek softshell nadrágja kissé meleg, ugyanakkor szélálló. Tökéletesen véd a beázástól, és a gyermekeddel együtt nől, bővíthető. A szabás vékony, ezért vékony vagy pelenkás gyermekek számára is alkalmas.

Forgalmazó: MALL
-52%
ALPINE PRO gyermek softshell nadrág Platan 4, 104 - 110, sötétszürke

ALPINE PRO gyermek softshell nadrág Platan 4

18 990 Ft
8 990 Ft
Akció

Minden sarkon vár rád egy kaland. Hagyd, hogy a gyermekeid az ALPINE-PRO márkájú, nagyszerű softshell nadrágban éljék át ezeket. Rugalmas, vízhatlan anyagból készült. A nadrág zsebekkel rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Unuo gyermek softshell nadrág gyapjúval - Street 98/ 104, fekete
2x

Unuo gyermek softshell nadrág gyapjúval - Street

11 190 Ft

Az Unuo márkájú gyermek softshell nadrág puha és meleg gyapjúval van ellátva, amely újrahasznosított PET palackokból készül. A magas elasztikus kötés igazodik az alakodhoz, és biztosítja, hogy ne fázz meg. A nadrág nemcsak a városba, de a természetben is ideális

Forgalmazó: MALL
Unuo Gyermek softshell nadrág polárral - Cool, 98/104, fekete
1x

Unuo Gyermek softshell nadrág polárral - Cool

12 890 Ft

Az Unuo márkájú gyermek softshell nadrág puha és meleg polár anyaggal van ellátva, amely újrahasznosított PET palackokból készült. A magas elasztikus kötés igazodik az alakodhoz, és biztosítja, hogy ne fázz meg. A nadrág nemcsak a városba, de a természetben is ideális.

Forgalmazó: MALL
Unuo Lány csecsemő softshell hónadrág derékvédővel Egyszarvúk, 86/92, lila
2x

Unuo Lány csecsemő softshell hónadrág derékvédővel Egyszarvúk

10 790 Ft

A lány csecsemő softshell hónadrág az Unuo márkától ellenáll a víznek és a hónak, még a legvadabb téli mulatságok során is megvédik gyermekeidet, és nadrágjukban a tökéletes hógátlónak köszönhetően szárazak maradnak. A magas elasztikus kötés igazodik az alakhoz, és megakadályozza a megfázást. Lezserebb szabás, amely nem korlátozza a mozgást. Anyaga újrahasznosított PET palackból készült.

Forgalmazó: MALL
Unuo Street fiú softshell nadrág gyapjúval, 98 - 104, antracit
12x

Unuo Street fiú softshell nadrág gyapjúval

9 290 Ft

fiú nadrág puha és meleg gyapjúból készült. Magas elasztikus kötött alkalmazkodik az alakhoz, és biztosítja, hogy a hátsó rész se legyen hideg. Az Unuo fiú softshell nadrág gyapjúval nemcsak a városi dzsungelben, hanem a természetben is használható.

Forgalmazó: MALL
Loap lány softshell sínadrág Lomec, 112/116, rózsaszín

Loap Lány softshell sínadrág Lomec

18 990 Ft
Újdonság

Lány softshell sínadrág a Loap-tól, nadrágtartóval és elasztikus derékpánttal. A vízálló AQUA PRO membrán lehetővé teszi, hogy a nedvesség könnyen és gyorsan elpárologjon, így gyermeked egy egész napos síelés után is jól fogja érezni magát. A külső Softshell anyag ellenáll az esőnek, szélnek, kopásnak és a szennyeződéseknek is. A nadrág ideális síeléshez, téli túrázáshoz és más szabadtéri tevékenységekhez is.

Forgalmazó: MALL