LINDR Tisztítóadapter S

Értékelés: 5 21 értékelés Márka: LINDR Katalógus száma: 661260
LINDR Tisztítóadapter S

LINDR Tisztítóadapter S

Lindr tisztítóadapter S beépítésével a sörcsap megfelelő részét tisztíthatjuk. Az eszköz a közegészségügyi előírásoknak megfelelő, víznyomásos öblítést tesz lehetővé. Csapvízzel használható. További információ

4990
5 21

4 990 Ft ÁFA-val

1 vásárlói visszajelzés

Értékelés: 5
  • A szerző szeretne anonim maradni

A termék megfelelően ellátja funkcióját!

Leírás

Termékleírás

A Lindr tisztítóadapter S jellemzői:

  • A közegészségügyi előírásoknak megfelel
  • Víznyomással történő öblítéshez
  • Csapvízzel használható
  • S típus

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei


Hasonló termékek

LINDR Tisztítóadapter A

LINDR Tisztítóadapter A

Értékelés: 5
5 490 Ft

Lindr tisztítóadapter A beépítésével a sörcsap megfelelő részét tisztíthatjuk. Az eszköz a közegészségügyi előírásoknak megfelelő, víznyomásos öblítést tesz lehetővé. Csapvízzel használható.


LINDR Belső menetes csatlakozó szett (2 ital)
4 590 Ft
4 390 Ft

Lindr belső menetes csatlakozó szett az italcsap csatlakloztatására szolgál. Masszív, erős anyagból készült, így hosszú élettartamot biztosít. A szett tartalmazza a levegőhöz és a folyadékhoz való tömlőt és csatlakozót, valamint Y alakú elosztót két hordóhoz.


LINDR Tisztítóadapter M

LINDR Tisztítóadapter M

Értékelés: 5
5 490 Ft

Lindr tisztítóadapter M beépítésével a sörcsap megfelelő részét tisztíthatjuk. Az eszköz a közegészségügyi előírásoknak megfelelő, víznyomásos öblítést tesz lehetővé. Csapvízzel használható.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.