Tim Sistem ALMA MONS Sparhelt, Balos
197 990 Ft

183 790 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Tim Sistem Alma Mons Sparhelt tökéletes mértékben átadja a régmúlt konyhai sütés-főzés élményét. A sparhelt 89 %-os hatásfokának köszönhetően nincs olyan étel, amit ne tudnánk elkészíteni. Modern üvegterének köszönhetően a sparhelt sütő részének kinyitása nélkül tudjuk nyomon követni az elkészítendő étel állapotát, ezáltal a Tim Sistem sparhelt energiavesztés nélkül készíti el az ételt számunkra.


Kovoplast REKREANT N 3-97 Sparhelt
180 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kovoplast REKREANT N R3–97jobbos tűzhely egy szilárd tüzelésű sparhelt, amely elsősorban konyhai használatra, tehát ételkészítésre, főzésre és sütésre lett tervezve. A helyiség fűtése, amelyben a sparhelt el van helyezve, csak másodlagos funkció..


Tim Sistem Alma Mons Sparhelt, jobbos
208 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tim Sistem ALMA MONS Sparhelt tökéletes mértékben átadja a régmúlt konyhai sütés-főzés élményét. A sparhelt 89 %-os hatásfokának köszönhetően nincs olyan étel, amit nem tudnánk elkészíteni. Modern üvegterének köszönhetően a Sparhelt sütő részének kinyitása nélkül tudjuk nyomon követni az elkészítendő ételt. Ezáltal a Tim Sistem Sparhelt energiavesztés nélkül készíti el az ételt számunkra.


Kovoplast REKREANT N R2-91 Sparhelt
122 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Kovoplast REKREANT N R2–91 tűzhely egy szilárd tüzelésű sparhelt, amely elsősorban konyhai használatra, tehát ételkészítésre, főzésre és sütésre lett tervezve. A helyiség fűtése, amelyben a sparhelt el van helyezve, csak másodlagos funkció..


Kovoplast REKREANT N R3-97 Sparhelt
169 990 Ft

159 090 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Kovoplast REKREANT N R3–97 balos tűzhely egy szilárd tüzelésű sparhelt, amely elsősorban konyhai használatra, tehát ételkészítésre, főzésre és sütésre lett tervezve. A helyiség fűtése, amelyben a sparhelt el van helyezve, csak másodlagos funkció..


Alfa Plam Alfa 55 Sparhelt, Balos
109 990 Ft

99 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Alfa Plam Alfa 55 Sparhelt maximális teljesítménye 5 kW. A füstcső átmérője 120 mm. Alkalmas fűtésre, főzéshez és sütéshez is. Balos sparhelt, tehát a füstgáz elvezető nyílás a bal oldalon található.


Alfa Plam Regular 46 CE, Bal
144 590 Ft

131 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Az Alfa Plam Regular 46 CE baloldali elszívócsatornával és 120 mm-es füstcsővel remdelkezik. Ezt a tűzhelyet térfűtésre és sütér-főzésre tervezték. Teljesítménye 5 kW.


Alfa Plam Plam Regular 46 CE, Jobb
144 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Alfa Plam Regular 46 CE jobboldali elszívócsatornával és 120 mm-es füstcsővel remdelkezik. Ezt a tűzhelyet térfűtésre és sütér-főzésre tervezték. Teljesítménye 5 kW.


Guča GULIVER Sparhelt, balos, bézs
409 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Guča Guliver balos bézs színű kíváló rozsdamentes öntött sparhelt, biztonságos üvegezett tűztérrel. Magas teljesítménye miatt tökéletes kemence és sütő lehet hosszú éveken keresztül a konyhában. Miközben spórolásból egyre többen térnek át a fafűtésre, még mindig keveseknek jut eszébe egy olcsó, egyszerű, kis helyet igénylő, több funkciós háztartási eszköz, melynek fő erénye, hogy takarékos: ez a sparhelt, vagy más néven takarékkályha. TOVÁBB OLVASOM->


Guča GULIVER Sparhelt, Balos, Piros
409 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

GUCA GULIVER sparhelt balos kimenetellel és piros színben. Szilárd tüzelőanyaggal működik, kitűnő kemence és sütő. Magas 10.5 kW-os teljesítményre képes az égés hatásfoka eléri a 87%-ot. Edzdett biztonsági üvegnek köszönhetően rendkívül elegáns és eredeti.


Guča Guliver Sparhelt, Bézs
399 900 Ft

390 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kiváló minőségű Guca Guliver sparhelt öntött fémből készült, retro kivitelezésű tűzhely. A sütő része rozsdamentes acélból készült. Égési hatékonysága 87%. Jobb oldali kivezetőcső.


Guča GULIVER Tűzhely
377 590 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Guca Guliver egy kiváló minőségű öntött fémből készült, retro kivitelezésű tűzhely. A sütő része rozsdamentes acélból készült. Égési hatékonysága 87%. Jobb oldali kivezetőcső. TOVÁBB OLVASOM->


Kovoplast REKREANT N R2-91 Bal, Sparhelt
131 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kovoplast REKREANT N R2–91 balos sparhelt szilárd tüzelőanyaggal működik, kialakításának köszönhetően elsősorban mindennapi konyhai használatra alkalmas, tehát ételek főzésére és sütésére. A helyiség fűtése, amelyben a sparhelt el van helyezve, csak másodlagos funkció..


Tim Sistem North sparhelt
299 999 Ft

272 390 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Tim Sistem North sparhelt modern dizájnnal rendelkezik, megjelenése elegáns és esztétikus. A sütő maximális teljesítménye 12 kW. A sütés pontosságát elősegíti a sütő ajtaján lévő hőmérő. A meleg a sütő minden oldaláról érkezik, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen átsüti a kívánt ételt.


Tim Sistem NORTH Sparhelt, Balos
313 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tim Sistem NORTH Sparhelt, Balos kivitelben exkluzív és modern formájú. Fa tüzelésű fűtő és sütő-főző készülék. A sparhelt teljesítménye maximum 12 kW, és a hatásfoka 85 %- os. Az ajtó és a csövek acélból készültek, és a beépített hőmérő segítségével, a megfelelő hőmérsékleten süthetünk.


Alfa Plam Alfa 55 Sparhelt, Jobbos
109 990 Ft

Az Alfa Plam Alfa 55 Sparhelt maximális teljesítménye 5 kW. A füstcső átmérője 120 mm. Alkalmas fűtésre, főzéshez és sütéshez is. Jobbos sparhelt, tehát a füstgáz elvezető nyílás a jobb oldalon található.