Walser Szorító pánt racsnival és horgokkal 8 m/50 mm

Márka: Walser Katalógus száma: 1042001
Walser Szorító pánt racsnival és horgokkal 8 m/50 mm

Walser Szorító pánt racsnival és horgokkal 8 m/50 mm

Kiváló minőségű szorító pánt a legnagyobb terhelése 4000kg, hossza 8m, 2 horoggal. Alkalmas a rakomány, és a nagy méretű tárgyak rögzítéséhez. Professzionális használatra is alkalmas. További információ

10490

10 490 Ft ÁFA-val

Leírás

Termékleírás

Műszaki paraméterek
  • Maximális terhelés: 4000 kg
  • Hosszúság: 8 m-2 horoggal
Általános tulajdonságok
  • Magas-minőségi feszítő szíj.

Alkalmas a rakomány, és a nagy méretű tárgyak rögzítéséhez.

  • Alkalmas professzionális felhasználásra.

Paraméterek

%2% paraméterei

Autós kiegészítő típusa tartozékok rögzítéshez

Hasonló termékek

Master Lock Spanifer, J horog
10 090 Ft

Master Lock spanifer ideális választás rakományszállításkor. Narancssárga színű, nagy teherbírású anyagból készült. A 4,9 m hosszú, 5 cm széles heveder könnyen rögzíthető a racsnis feszítő segítségével.


Master Lock Spanifer, 6 m
9 390 Ft

Master Lock spanifer ideális választás rakományszállításkor. Kék színű, nagy teherbírású anyagból készült. A 6 m hosszú, 3,5 cm széles heveder könnyen rögzíthető a racsnis feszítő segítségével.


Master Lock Spanifer, J horog, 6 m
12 890 Ft

Master Lock spanifer ideális választás rakományszállításkor. Kék színű, nagy teherbírású anyagból készült. A 6 m hosszú, 5 cm széles heveder könnyen rögzíthető a PVC burkolatú racsnis feszítő segítségével.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.