Sneaky Proof Protector Sprey védő spray
3 690 Ft

Újdonság

A Sneaky Proof védő spray egy elsőosztályú nano védő spray, amely véd az eső, a foltok és a víz ellen. Kalapokra, cipőkre, kiegészítőkre és ruhákra alkalmas. A nagyon tartós szerkezet láthatatlan, légáteresztő, gyorsan hat és szuper nanotechnológiát tartalmaz.


Granger´s G20 Trek Insole

Granger´s G20 Trek Insole

Értékelés: 4
4 190 Ft
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Granger's G20 Trek Insole extra könnyű cipőbetét nagyobb kényelmet szolgáltat. Alacsonyabb térfogat és az EVA hab megbízhatóságot szolgáltat, nagyobb alkalmazkodást járás, séta és hegymászás közben.


Granger´s G30 Stability Insole
6 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Granger's G30 Stability Insole cipőbetét támogatást, védelmet és kényelmet szolgáltat egész nap. Kivitelezése és anyaga minden kültéri tevékenységhez alkalmazkodik.


Granger´s G30 Téli talpbetét
6 290 Ft

Akció

Granger's G30 Winter Insole alumínium réteggel ellátott, gyapjú felületű talpbetét támogatást, védelmet és kényelmet biztosít az egész nap folyamán. A design és a felhasznált anyagok minden típusú szabadtéri tevékenységhez alkalmazkodnak.


Granger´s Laces Black/Grey
1 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Granger's Laces Black/Grey cipőfűzők három különböző hosszúságban, tehát megbízhatóan beköthet bármilyen cipőt.


Salto Fresh Sport

Salto Fresh Sport

Értékelés: 4,5
3 090 Ft
2 990 Ft

Akció

Salto Fresh Sport frissítő dezodor lábbelik, sisakok, hátizsákok és mindenféle sportfelszerelés illatosítására. A kellemes és kellemetlen szagok kémiailag is eltérő felépítésűek, ezeket a Salto Fresh Sport felismeri és meg tudja különböztetni. Semlegesíti a kellemetlen szagokat és helyükre friss citrom illatot varázsol.


Sneaky Cleaner
2 390 Ft

Újdonság

A Sneaky cipőtisztító egy elsőosztályú tisztító oldat, amelyet tornacipőidre, csizmáidra és bakancsaidra használhatsz. A cipőtisztító egyedi applikátort tartalmaz, amely habot képes készíteni a palackból. Nincs szükséged vízzel tele tálra, ugyanis a Sneaky Clean úgy van kialakítva, hogy közvetlenül a cipőre használható.


Sneaky Cleaning Kit
4 390 Ft

Újdonság

A tornacipőre és szabadidős cipőre alkalmas tisztító készlet elsőosztályú mélytisztító oldatot tartalmaz, amely tornacipőkre és szabadidős cipőkre alkalmazható.

A pumpa segítségével habot készíthetsz a tisztító oldatból. Közvetlenül a cipőre használd, nem szükséges vízzel összekeverni. A nagy sörtékkel rendelkező kefe nagyon hatékony a foltokkal szemben, ideális a lágy anyagon lévő szennyeződésekre A szuper lágy mikroszálas törlőkendő ideális törléshez. Minden típusú anyagra megfelelő, beleértve a szemist, a nubuk bőrt, a bőrt, a szintetikus anyagokat és a vásznat.

"Sneaky Clean

A Sneaky Clean elsőosztályú mélytisztító oldatot tartalmaz, amely tornacipőkre és szabadidős cipőkre alkalmazható.

  1. lépés – Amennyiben lehetséges, távolítsd el a cipőből a fűzőket
  2. lépés – Kis mennyiségű oldatot alkalmazz közvetlenül a cipőre
  3. lépés – A tisztításhoz használj kefét, lágy körkörös mozdulatokkal keféld a cipőt. Szükség esetén használj több habot.
  4. lépés – A szennyeződések eltávolítása érdekében használd a mikroszálas törlőkendőt, amellyel letörölheted a szennyeződéseket.
  5. lépés – Hagyd szabadon megszáradni a cipőt.“

Sneaky Eraser tisztító
2 390 Ft

Újdonság

A Sneaky Eraser egy száraz tisztításra alkalmas készlet, amely segít eltávolítani a foltokat a cipődről. Szemisen és nubuk bőrön használható, nagyon hatékony a gumi talpakon, az cipőorron vagy a shell toe-n lévő szennyeződések eltávolításában! Kompakt méreteinek hála kiváló társ utazások során.


Sneaky Fresh cipőfrissítő
2 390 Ft

Újdonság

A Sneaky Fresh cipőfrissítő és dezodor eltávolítja a bakancsokban, a tornacipőkben és a kalapokban lévő büdös szagot. A speciálisan kifejlesztett összetétel gyorsan és hatékonyan távolítja el a baktériumokat és nem más illattal nyomja el a kellemetlen szagokat.


Sneaky Protector Sprey védő spray
2 390 Ft

Újdonság

A Sneaky védő spray egy első osztályú spray, ami a cipők védelmére szolgál. A cipőknek ellenállást biztosít az esővel, a szennyeződésekkel és a vízzel szemben. A nagyon tartós szerkezet láthatatlan, légáteresztő, gyorsan hat és szuper nanotechnológiát tartalmaz.


Sneaky Wipes
1 590 Ft

Újdonság

A Sneaky cipőre szolgáló törlőkendők kétoldalasak, cipőtisztításra alkalmasak. Mindegyik törlőkészülék egyik oldalán gumi kiemelkedések vannak, amelyek segítenek eltávolítani és tisztítani a szennyeződéseket. A másik oldal sima, és úgy van kialakítva, hogy óvatosan tisztítsa meg és törölje le a cipő külső részét.