HI-TEC Belső talp
4 990 Ft

Hi-tec belső talpbetét a szabadtéri és sportcipők számára alkalmas talpbetét. A formázott betét biztosítja az optimális stabilitást és a lábak helyes helyzetét mozgatáskor.

Sneaky Cleaning Kit
4 390 Ft

A tornacipőre és szabadidős cipőre alkalmas tisztító készlet elsőosztályú mélytisztító oldatot tartalmaz, amely tornacipőkre és szabadidős cipőkre alkalmazható.

Sneaky Wipes

Sneaky Wipes

Értékelés: 5
1 590 Ft

A Sneaky cipőre szolgáló törlőkendők kétoldalasak, cipőtisztításra alkalmasak. Mindegyik törlőkészülék egyik oldalán gumi kiemelkedések vannak, amelyek segítenek eltávolítani és tisztítani a szennyeződéseket. A másik oldal sima, és úgy van kialakítva, hogy óvatosan tisztítsa meg és törölje le a cipő külső részét.

Sneaky Cleaner

Sneaky Cleaner

Értékelés: 4
2 390 Ft 1 690 Ft

A Sneaky cipőtisztító egy elsőosztályú tisztító oldat, amelyet tornacipőidre, csizmáidra és bakancsaidra használhatsz. A cipőtisztító egyedi applikátort tartalmaz, amely habot képes készíteni a palackból. Nincs szükséged vízzel tele tálra, ugyanis a Sneaky Clean úgy van kialakítva, hogy közvetlenül a cipőre használható.

Granger´s Gear Cleaner 275 ml
2 490 Ft 2 290 Ft

Grangers Gear Cleaner egy fokozottan hatékony tisztító szer spray formában. Alkalmas ruházat, lábbeli és bármilyen felszereltség számára. Tisztítsd meg a felszerelésedet mosógép használata nélkül.

Nortec Street (500)-16%

Nortec Street (500)

Értékelés: 4,5
5 490 Ft 4 590 Ft

Kiárusítás

Cipőre erősíthető csúszásgátló, edzett acél stoplik, könnyen felszerelhető, jeges járdákhoz és jeges utakhoz alkalmas.

Granger´s G30 Téli talpbetét
6 990 Ft 6 690 Ft

Granger's G30 Winter Insole alumínium réteggel ellátott, gyapjú felületű talpbetét támogatást, védelmet és kényelmet biztosít az egész nap folyamán. A design és a felhasznált anyagok minden típusú szabadtéri tevékenységhez alkalmazkodnak.

IQ Lace Runway-45%
1 990 Ft 1 090 Ft

Kiárusítás

Az IQ Lace Runway cipőfűző teljesen megváltoztatja minden cipőd megjelenését. A kötött cipőfűzők tökéletesen passzolnak a sport- és túracipőkhöz. A csomózott kialakításának köszönhetően nem lazul meg, nem nyomja a lábfejet és fokozott elaszticitás jellemzi.

Granger´s G20 Trek Insole

Granger´s G20 Trek Insole

Értékelés: 4
4 190 Ft 3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Granger's G20 Trek Insole extra könnyű cipőbetét nagyobb kényelmet szolgáltat. Alacsonyabb térfogat és az EVA hab megbízhatóságot szolgáltat, nagyobb alkalmazkodást járás, séta és hegymászás közben.

Granger´s Laces Stone/Black
1 890 Ft 1 590 Ft

Tkaničky do bot Granger's Laces Stone/Black jsou nabízeny ve třech různých délkách, takže spolehlivě zašněrujete jakékoli boty.

Salto Fresh Sport

Salto Fresh Sport

Értékelés: 4
3 090 Ft 2 390 Ft

Salto Fresh Sport frissítő dezodor lábbelik, sisakok, hátizsákok és mindenféle sportfelszerelés illatosítására. A kellemes és kellemetlen szagok kémiailag is eltérő felépítésűek, ezeket a Salto Fresh Sport felismeri és meg tudja különböztetni. Semlegesíti a kellemetlen szagokat és helyükre friss citrom illatot varázsol.

Shoeps Cipőfűző - XL Navy Blue
1 690 Ft

Eredeti Shoeps XL Navy Blue szilikon cipőfűző, amit nem kel bekötni. Azokhoz a cipőkhöz, amelyekben a cipőfűző lyukai 5,5 cm-nél nagyobb távolságra vannak egymástól. A csomag 8 XL cipőfűzőt tartalmaz.

Shoeps XL Mix
1 490 Ft

Kiárusítás

Eredeti Shoeps XL Mix szilikon cipőfűző, amit nem kel bekötni. Azokhoz a cipőkhöz, amelyekben a cipőfűző lyukai 5,5 cm-nél nagyobb távolságra vannak egymástól. A csomag 8 XL cipőfűzőt tartalmaz (MIX 4 különböző szín 2darabonként).

Shoeps XL Silver
1 690 Ft

Eredeti Shoeps XL Silver szilikon cipőfűző, amit nem kel bekötni. Azokhoz a cipőkhöz, amelyekben a cipőfűző lyukai 5,5 cm-nél nagyobb távolságra vannak egymástól. A csomag 8 XL cipőfűzőt tartalmaz.

Sneaky Eraser tisztító

Sneaky Eraser tisztító

Értékelés: 5
2 390 Ft 1 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Sneaky Eraser egy száraz tisztításra alkalmas készlet, amely segít eltávolítani a foltokat a cipődről. Szemisen és nubuk bőrön használható, nagyon hatékony a gumi talpakon, az cipőorron vagy a shell toe-n lévő szennyeződések eltávolításában! Kompakt méreteinek hála kiváló társ utazások során.

Sneaky Fresh cipőfrissítő
2 390 Ft 1 690 Ft

A Sneaky Fresh cipőfrissítő és dezodor eltávolítja a bakancsokban, a tornacipőkben és a kalapokban lévő büdös szagot. A speciálisan kifejlesztett összetétel gyorsan és hatékonyan távolítja el a baktériumokat és nem más illattal nyomja el a kellemetlen szagokat.

Alpenheat FireTube Extensions for Dry4 (AD1)
17 490 Ft 15 990 Ft

Újdonság

FireTube AC35 kiterjesztés a Dry4 cipő szárítóhoz, alkalmas minden típusú magasszárú cipő szárítására. Függetlenül attól, hogy sícipő, téli cipő, munkacipő, vagy horgászcipő a Dry4 szárítóval ellátott FireTubes készülékkel a cipőid hatékonyan, gyorsan és takarékosan száradnak.

Alpenheat WirelessHotSole (AH11)
71 990 Ft 64 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Kompakt, vezeték nélküli távirányítós betétek beépített elemekkel és melegítővel a betét elülső részében. 3 választható hőteljesítménnyel rendelkezik, és a választott szinttől függőn akár 7 órát is melegíthetnek