Garmin eTrex 30x GPS navigáció Kelet EU

Márka: Garmin Katalógus száma: 922208

Garmin eTrex 30x GPS navigáció Kelet EU

Garmin eTrex 30× GPS navigáció Kelet EU egy nagyon érzékeny GPS vevő készülék. Ütésálló, sár és vízálló, így kirándulásokhoz is megfelelő utitárs. Kelet-Európa térképével előre betöltve a könnyebb használathoz. További információ

74490

79 990 Ft
74 490 Ft

Katalógus száma: 922208

Leírás

Termékleírás

A Garmin eTrex 30× GPS navigáció Kelet Eu jellemzői:

Gyors navigáció

Garmin eTrex 30× GPS navigáció egy egyszerű és különösen megbízható navigációt biztosító készülék. Kelet Európa országainak betáplált térképe biztosítja a zökkenőmentes utazást. Egyszerre képes GPS és GLONASS műholdakat is nyomon követni. A GLONASS műholdak használatakor a rendszer a várakozó helymeghatározást akár 20 százalékkal gyorsabban végzi, mint az általános GPS rendszerek használata. Ha egyszerre használja a készülék a két rendszert, 24-gyel több műholddal dolgozhat.

Pontosság, érzékenység

nagy érzékenységű, WAAS-kompatibilis GPS-vevővel és a HotFix műholdas előrejelzéssel az eTrex gyorsan és pontosan meghatározza pozícióját, és még a nagy területeken és mélyebben fekvő völgyekben is megőrzi GPS helyét. Az eTrex 30× háromtengelyű, döntötten is használható iránytűt tartalmaz, mellyel akkor is jól láthatja az irányt, ha a készüléket nem vízszintesen tartja. A beépített, barometrikus magasságmérő figyeli a légnyomásváltozást, így pontosabban határozhatja meg a magasságát is. A légnyomásváltozást grafikonon is megjelenítheti, így akár meg is becsülheti a várható változást az időjárásban.

Adatok, Térképek

Bővítse térképekkel MicroSD memóriafoglalatának és beépített 3,7 GB memóriájának köszönhetően az eTrex 20× számos térkép fogadására képes. Helyezzen be egy hajós BlueChart® g2 vagy autós City Navigator NT® térképet és máris használhatja. Akár topográfiai térképeket is tölthet fel, vagy BirdsEye műholdas felvételekkel bővítheti a készülék tartalmát.

Kialakítás

Az eTrex 30× továbbfejlesztett 2,2", 5,6 cm képátlójú, 65 ezer színű, napfénynél is olvasható kijelzőt tartalmaz. Tartós és vízálló, az eTrex 20× az elemek elviselésére épül. Továbbfejlesztett felülete tartós, hogy ellenálljon a pornak, a szennyeződésnek, a páratartalomnak vagy a víznek.

Könnyű kezelhetőség

A dobozból kivéve azonnal használható, mivel előre betöltve tartalmazza a TopoActive Nyugat-Európa térképi adatbázisát. Keressen pontokat és tervezzen rájuk útvonalat könnyedén, az egyszerű menürendszert használva. Terepen szinte elengedhetetlen tartozék.

Műszaki jellemzői:


Kijelző
 • Kijelző mérete: 2.2" / 5,6 cm
 • Kijelző típusa: TFT
 • Kijelző felbontása: 240 × 320 pixel

Akkumulátor
 • Áramforrás: AA elem
 • Készenléti idő: 25 óra

Mérete
 • Méretek
  • Szélesség: 54 mm
  • Magasság: 103 mm
  • Vastagság: 33 mm
  • Súly: 142 g

Adatátvitel
 • USB

Adattárolás
 • Belső memória mérete: 3,7 GB
 • Memória bővíthető
 • Memóriakártya típusa: microSD

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

GPS típusa turista
Ingyenes térképfrissítés nem
Vízálló igen
Magasság 103 mm
Szélesség 54 mm
Mélység 33 mm
Súly 141.7 g
Kamera Nem
Készenléti idő 25 h

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.

A termék más országban

Szállítás Csehországba: eTrex 30x GPS navigáció Kelet EU
Szállítás Lengyelországba: eTrex 30x GPS navigáció Kelet EU
Szállítás Szlovákiába: eTrex 30x GPS navigáció Kelet EU