Boll Scout 24-30L Truered Hátizsák, Piros
18 490 Ft

A sokoldalú, akár többnapos gyalogtúrához vagy hegymászáshoz is használható Boll Scout 24–30 Truered Hátizsák kisebb gyermekek és nagyobbak számára is tökéletes választás. Az állítható magasságú háttámlája és kiváló légáteresztő képessége hosszú távon garantálja a kényelmes viseletet.

Boll Scout 24 - 30 l

Boll Scout 24 - 30 l

Értékelés: 4,4
21 990 Ft

Minőségi trekking hátizsák gyerekeknek. A Boll Scout 24 – 30 úgy volt tervezve, hogy tökéletesen másolja a gyermek anatómiáját. A fejlett hátrendszer biztosítja a kényelmes viseletet hosszabb ideig is. A hátizsák kapacitása 30 l, és reflexpontokkal van felszerelve a biztonság fokozásának érdekében.

OSPREY Koby 20 II hátizsák

OSPREY Koby 20 II hátizsák

Értékelés: 4,6
14 990 Ft

Osprey Koby 20 II gyermek túra hátizsák. Mindennapi viseletre alkalmas iskolába és városba. A hátizsák elegendő helyet biztosít minden szükséges tárgyra, párnázott hátrésszel és vállpántokkal ellátott, így kiválóan illeszkedik.

OSPREY Pogo 24L II

OSPREY Pogo 24L II

Értékelés: 4,7
17 990 Ft
+ ingyen szállítás

A kis utazóknak már nem kell irigykedniük a felnőttekre – igazi városi hátizsákjuk lehet nekik is a kicsinyített 24l-es Osprey Pogo 24 II modellnek köszönhetően, olyan kiegészítésekkel mint a tablet tartó zseb, irattartó zseb, párnázott zseb a szemüvegre vagy elektromos eszközökre, szervező, karabiner a kulcsokra és mentősíp.

Dakine Grom 13 l

Dakine Grom 13 l

Értékelés: 4,7
11 990 Ft

A 13 liter űrtartalmú gyerek hátizsák állítható vállpánttal rendelkezik a maximális viselési kényelem érdekében. A mellkas szíja síppal van felszerelve a lehetséges segítségért. A Dakine Grom 13 l rekeszében lehetőség van tárolni egy telefont vagy napszemüveget.

DEUTER Junior 18L

DEUTER Junior 18L

Értékelés: 4,9
11 490 Ft

Gyerek túra hátizsák Airstripes hát rendszerrel, amely alkalmas kis túrázóknak 5 éves kortól. El van látva praktikus hurokkal a villogó számára és biztonsági fényvisszaverő elemekkel. A Deuter Junior hátizsákot a gyermekek kirándulásokra és sétákra is használhatják.

Boll Falcon 20L Gyerek hátizsák
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

A széles körben használható Boll Falcon hátizsák gyerekeknek készült egész napos kirándulásokhoz, de mindennapi használathoz, sportolásra és iskolába is tökéletes választás. A 20 literes sok zsebes belső tere kényelmes pakolási lehetőséget biztosít. Az ergonómikus vállpánt által nem fájdul gyermeke háta viselés közben.

Boll Bunny 6L

Boll Bunny 6L

Értékelés: 4,8
9 190 Ft 9 090 Ft

Bevált Boll Bunny hátizsák anatómiailag formált vállhevederekkel és párnázott háttal a kis utazók részére. A térfogat és a zsebek elrendezése garantálja az elegendő helyet, már 85cm magasságtól.

Husky Junny 15L Hátizsák
9 248 Ft 6 790 Ft

A Husky Junny 15l gyermek hátizsákba beleférnek nemcsak a tankönyvek és a tízórai, hanem a természetbe való kirándulás felszerelései is. Tökéletes partner az összes kalandra.

Boll Ranger 38-52L Hátizsák, Kék
29 990 Ft

2 év garancia

A sokoldalú, akár többnapos gyalogtúrához is használható Boll Ranger 38–52 Hátizsák kisebb gyermekek és nagyobbak számára is tökéletes választás. Az állítható magasságú háttámlája és kiváló légáteresztő képessége hosszú távon garantálja a kényelmes viseletet.

Husky Sweety 6L Hátizsák

Husky Sweety 6L Hátizsák

Értékelés: 5
6 590 Ft 4 790 Ft

Aranyos gyerek hátizsák Husky Sweety 6 ideális még a legkisebbeknek is. De a könnyen állítható pántok lehetővé teszik, hogy bármilyen korosztálynak használható legyenek. Indítsd vele az útra a kis utazót, legyen az kirándulás a természetbe, városba, vagy nyugodtan az iskolába is.

Boll Eagle hátizsák 24 l
21 490 Ft
+ ingyen szállítás

A hátizsák ergonómikus hátrendszerrel rendelkezik, amely biztosítja a hatékony hátsó szellőzést. Továbbá biztonsági zsebbel a nyak mögött az értéktárgyak számára és palacktartó oldalzsebekkel is rendelkezik. A Boll Eagle 24 l hátizsák 145 cm magasságú idősebb gyermekek és felnőttek számára alkalmas.

Nike Classic

Nike Classic

Értékelés: 4,5
8 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek hátizsák állítható párnázott vállszíjakkal a maximálisan kényelmes hordásért. Elülső zsebbel apróságokra. A fő rekesz cipzárral van ellátva. Nike Classic nemcsak sporttevékenységekre, hanem a városba is alkalmas.

Boll Sioux 15L Dutch Hátizsák, Kék
16 490 Ft

Boll Sioux 15 Dutch hátizsák széles körben használható hátizsák. Anatómiailag kialakított ergnomikus vállpántjainak köszönhetően rendkívül kényelmes. Gyerekek számára tökéletes sportoláshoz, túrázáshoz vagy mindennapi használathoz.

Boll Sioux 15L Hátizsák, Lime
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Boll Sioux 15 hátizsák széles körben használható hátizsák. Anatómiailag kialakított ergnomikus vállpántjainak köszönhetően rendkívül kényelmes. Gyerekek számára tökéletes sportoláshoz, túrázáshoz vagy mindennapi használathoz.

Boll Koala 10L Dutch Hátizsák, Kék
11 490 Ft

Boll Sioux 10 Dutch hátizsák széles körben használható hátizsák. Anatómiailag kialakított ergnomikus vállpántjainak köszönhetően rendkívül kényelmes. Gyerekek számára tökéletes sportoláshoz, túrázáshoz vagy mindennapi használathoz.