Hátizsák

Ferrino X-Track 15
2x

Ferrino X-Track 15

20 990 Ft

A közkedvelt hátizsák innovatív verziója. A Ferrino X-Track 15 minimális súlyt és kiválóan illeszkedő szabást kínál. A dupla mellkasi öv testalkat szerint állítható, a meghosszabbított pánt tökéletesen körülöleli a törzset és fokozott fixálást biztosít. Ennek a hátizsáknak rövidebb kocogásokon és ultramaratonokon is hasznát veszed.

Forgalmazó: MALL
Ferrino Zephyr 17+3L yellow
7x

Ferrino Zephyr 17+3L yellow

35 990 Ft

Sokoldalú praktikus hátizsák. A Ferrino Zephyr 17+3 – yellow hátizsák ellenálló és minőségi Diamond HD anyagból készült. Egy nagy főzsebbel és egy kisebb zsebbel rendelkezik, amiben tárolhatod az apróbb tárgyaidat. Az oldalán található elasztikus zsebek stabilan tartják a vizesüveged. A puha párnázatának és a jó szellőzéssel rendelkező hátlapja rendkívül kényelmes.

Forgalmazó: MALL
Ferrino Core 2020, fekete, 30 l

Ferrino Core 2020, fekete, 30 l

18 990 Ft
Utolsó darab!

Könnyed hátizsák, amely univerzális kihasználhatósága végett megfelelő viselet városba és sportoláshoz egyaránt. Kényelmes kivitelezés könnyű szerkezettel, kényelmes háti szerkezettel és állítható oldalsó hevederekkel. A 30 l-es fekete Ferrino Core 2020 a túrabotok számára megfelelő fogantyúkkal van felszerelve. A mellkasi övnek köszönhetően a súly egyenlően oszlik el.

Forgalmazó: MALL
Ferrino X-Ride 10
2x

Ferrino X-Ride 10

24 890 Ft
Ingyen szállítás

A 10 literes hátizsák mellkasi pánttal van ellátva, amely sürgősségi sípot tartalmaz. Tartalmaz egy nagyon szellőző hálós hátrészt és ergonomikus vállpántokat. Az oldalsó zsebek vizespalackra alkalmasak. Ferrino X-Ride 10 kihasználható futásnál, vagy kerékpározásnál.

Forgalmazó: MALL
Husky Sloper 45L Hátizsák, Fekete
89x

Husky Sloper 45L Hátizsák

23 490 Ft

Husky Sloper egy klasszikus túrhatáizsák kitűnően szellőző hátlappal és vállpántokkal, rengeteg praktikus zsebbel és rögzítő hurkokkal. Egy fő reksszel és egy első zsebbel rendelkezik, a fő rekesz oldalról nyitható.

Forgalmazó: MALL
Husky Salmon 30L Hátizsák fekete
58x

Husky Salmon 30L Hátizsák

20 990 Ft

Husky Salmon 30L egy sokoldalú hátizsák alkalmas családi kirándulásokra, vagy kézipoggyászként nyaralni. Kényelmes és tartós anyagok teszik kellemessé a viseletét.

Forgalmazó: MALL
LittleLife Ranger S2 Child Carrier gyerekhordozó, blue
7x

LittleLife Ranger S2 Child Carrier gyerekhordozó, blue

46 990 Ft
Akció

LittleLife Ranger S2 Child Carrier egy könnyű gyerekhordozó. Könnyű súlya révén hordozható és kényelmes a hordozó és az utas számára egyaránt. Praktikus kiegészítő a derékövön lévő zseb.

Forgalmazó: MALL
Tatonka Hip Bag M black
6x

Tatonka Hip Bag M black

4 690 Ft
Akció

Övtáska 3 l űrtartalommal, állítható derékövvel rendelkezik és kétirányú cipzárral zárható. Műanyag csattal kényelmesen zárható. Két belsőzsebet és egy oldalsó elasztikus zsebet tartalmaz. A Tatonka Hip Bag M black kulcstartót tartalmaz, amelynek köszönhetően nem okoz majd gondot a megtalálása.

Forgalmazó: MALL
Head Core 6R Combi, fekete
4x

Head Core 6R Combi

13 490 Ft

Sporttáska levehető vállpántokkal. Olyan teret tartalmaz, amely akár 6 teniszütőre is alkalmas. Belső zseb további kiegészítőkre. Mindenekelőtt szabadidős sportokra alkalmas. A Head Core 6R Combi a fogantyúnak hála kézben is hordható.

Forgalmazó: MALL