Ferrino X-Belt
5 090 Ft 4 490 Ft

Akció

Könnyű és tartós futóöv A Ferrino X-Belt fényvisszaverő elemekkel rendelkezik és a hátrésze rugalmas hálóból készült. Belefér az okostelefon, kulcsok vagy pénz.

Puma Sport Phone Telefontartó, Pink
9 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puma PR I Sport Phone Armband karra rögzíthető telefontartó segítségével nem kell azon aggódnunk, hogy futás közben hova tesszük a telefonunkat. Könnyen állítható, átlátszó felén keresztül a telefon irányítása is pofon egyszerűvé válik futás közben. Ennek köszönhetően nem kell ki-be raknunk a változtatásokhoz és használatához.

Ferrino Cover reflex 1

Ferrino Cover reflex 1

Értékelés: 5
5 090 Ft

praktikus esőkabát megbízhatóan megvédi hátizsákodat az esőtől és a nedvességtől. Rugalmas szélekkel és fényvisszaverő nyomtatott mintával ellátott. A Ferrino Cover Reflex 1 25–50 l űrtartalmú hátizsákokra alkalmas.

Ferrino Cover 2

Ferrino Cover 2

Értékelés: 5
5 390 Ft 5 290 Ft

praktikus esőkabát megbízhatóan megvédi hátizsákodat az esőtől és a nedvességtől. Rugalmas szélekkel és fényvisszaverő nyomtatott mintával ellátott. A Ferrino Cover 2 45–90l űrtartalmú hátizsákokra alkalmas.

Ferrino Cover 1
5 690 Ft

praktikus esőkabát megbízhatóan megvédi hátizsákodat az esőtől és a nedvességtől. Rugalmas szélekkel és fényvisszaverő nyomtatott mintával ellátott. A Ferrino Cover 1 25–50 l űrtartalmú hátizsákokra alkalmas.

Ferrino Cover reflex 2
5 490 Ft

praktikus esőkabát megbízhatóan megvédi hátizsákodat az esőtől és a nedvességtől. Rugalmas szélekkel és fényvisszaverő nyomtatott mintával ellátott. A Ferrino Cover Reflex 2 45–90l űrtartalmú hátizsákokra alkalmas.

Ferrino X-Track Case

Ferrino X-Track Case

Értékelés: 5
3 890 Ft

Ferrino X-Track Case praktikus tok mindenekelőtt a Ferrino hátizsákokhoz készült. Legyenek legnagyobb értéktárgyaid azonnal kezeid ügyében.