Ferrino Fitzroy 22 univerzális hátizsák
26 490 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a túrasízéshez alkalmas hátizsák Recco rendszerrel rendelkezik, amely segít az emberek keresésében a lavinában. A **nyúlékony oldalzsebek ideálisak a termopalack vagy vizespalack elhelyezésére. A biztonsági akasztó megakadályozza a hátizsák lecsúszását a hátról. A Ferrino Fitzroy 22 univerzális hátizsák kompatibilis az ivózsákokkal.

Ferrino Zephyr 17+3L yellow

Ferrino Zephyr 17+3L yellow

Értékelés: 5
24 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sokoldalú praktikus hátizsák. A Ferrino Zephyr 17+3 – yellow hátizsák ellenálló és minőségi Diamond HD anyagból készült. Egy nagy főzsebbel és egy kisebb zsebbel rendelkezik, amiben tárolhatod az apróbb tárgyaidat. Az oldalán található elasztikus zsebek stabilan tartják a vizesüveged. A puha párnázatának és a jó szellőzéssel rendelkező hátlapja rendkívül kényelmes.

Ferrino Zephyr 12+3L black

Ferrino Zephyr 12+3L black

Értékelés: 5
27 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sokoldalú praktikus hátizsák. A Ferrino Zephyr 12+3 – black hátizsák ellenálló és minőségi Diamond HD anyagból készült. Egy nagy főzsebbel és egy kisebb zsebbel rendelkezik, amiben tárolhatod az apróbb tárgyaidat. Az oldalán található elasztikus zsebek stabilan tartják a vizesüveged. A puha párnázatának és a jó szellőzéssel rendelkező hátlapja rendkívül kényelmes.

Ferrino Zephyr 17+3 Hátizsák

Ferrino Zephyr 17+3 Hátizsák

Értékelés: 4,7
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Ferrino Zephyr 17 hátizsák futáshoz, biciklizéshez és túrázáshoz lett tervezve. Az ergonómikus párnázott derék- és vállpántok leveszik a terhet a hátról és nagyon kényelmes egész napos horáds esetén is. A DNS rendszer tökéletes szellőzést biztosít a hátnak. A 17+3 literes hátizsákba minden belefér, amire szüksége lehet sportolás közben.

Ferrino Triolet 48+5

Ferrino Triolet 48+5

Értékelés: 5
30 490 Ft

Hegymászó hátizsák praktikus elülső cipzáras bemenettel Ferrino Triolet 48+5 levehető fedéllel és innovatív hordozórendszerrel rendelkezik, amely minden terepen stabilitást biztosít. A hátizsákot a hegymászóterületen kívül is lehet használni, a fűzőlyukaknak és a hurkoknak köszönhetően, hogy az anyagot a hátizsák külső felére is lehet helyezni.

Boll Raven hátizsák 45-55 l
47 990 Ft
+ ingyen szállítás

hátizsák B8+ hátrendszerrel rendelkezik a kényelmes hordásért, súlyelosztásért és a maximális légáteresztést. Derékszíjjal rendelkezik elasztikus Real-3D-Pocket zsebbel és egy elülső rugalmas zsebbel, amelyet csattal lehet bezárni. A Boll Raven 45–55 l hátizsák beépített esőköpennyel van ellátva.

Ferrino Agile 25
26 490 Ft

hátizsák űrtartalma 25 l, ideális társ túrázásra és kirándulásra. Túrabot, csákány és sisak rögzítését teszi lehetővé. Szellőzéssel valamint párnázott Hollow Back hátrendszerrel ellátott Ferrino Agile 25 vízzsákkal kombatibilis.

Ferrino Agile 35
34 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

hátizsák űrtartalma 35 l, ideális társ túrázásra és kirándulásra. Túrabot, csákány és sisak rögzítését teszi lehetővé. Szellőzéssel valamint párnázott Hollow Back hátrendszerrel ellátott Ferrino Agile 35 vízzsákkal kombatibilis.

Ferrino Triolet 32+5
33 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hegymászó hátizsák praktikus elülső cipzáras bemenettel Ferrino Triolet 32+5 levehető fedéllel és innovatív hordozórendszerrel rendelkezik, amely minden terepen stabilitást biztosít. A hátizsákot a hegymászóterületen kívül is lehet használni, a fűzőlyukaknak és a hurkoknak köszönhetően, hogy az anyagot a hátizsák külső felére is lehet helyezni.

Husky Clever 30L hátizsák

Husky Clever 30L hátizsák

Értékelés: 1
20 490 Ft 19 990 Ft

A Husky Clever 38 egy átgondolt hegymászó hátizsák. Kényelmes, adaptív rögzítő rendszerrel nemcsak a biztos utakon lesz megbízható társad.