Sigma Sporttester iD.RUN fenyőzöld

Márka: Sigma Katalógus száma: 100003322200

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

Sigma Sporttester iD.RUN fenyőzöld

Nem jó szerető távon szükség lesz minőségi sporttester csukló. Ne felejtsük el, ez még szükséges kiegészítője te és rögzítse a pulzusmérőt Sigma iD. RUN, amely kifejezetten az Ön működési tevékenységek. További információ

38070

38 070 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 100003322200

Leírás

Termékleírás

Nem jó szerető távon szükség lesz minőségi sporttester csukló. Ne felejtsük el, ez még szükséges kiegészítője te és rögzítse a pulzusmérőt Sigma iD.RUN, amely kifejezetten az Ön működési tevékenységek. Hála a GPS-vevő mutatja ezt a praktikus társ pontos adatokat, majd lehetővé teszi, hogy egy részletes értékelést a szoftver segítségével az adatközpontok a PC vagy okostelefon az NFC-átvitel Sigma link.

Jellemzők:

A legfontosabb funkciója futás
iD.RUN összpontosít a legfontosabb funkciók futnak, ha a felhasználó köteles – a sebesség, távolság és idő. Azt is megjelenik a lépéshossz és lépés gyakoriságát.

könnyen kezelhető
ID.RUN vezérlés gyors és intuitivní.Each a négy gomb van rendelve egy törlési funkció. Mind a négy gomb egyértelmű funkci.Good olvashatóság megkönnyíti tudni, hogy a legfontosabb képzési paraméterek és a nagy ikonok segítségével navigálni a menüben. A piktogramok segítenek böngészés közben a menüben.

Monitoring napi tevékenységek
Még jobb motiváció integrált követése funkció egész napos munkát. Activity információ jelenik meg a képernyőn.

Leírás funkciók fitness karkötő
A grafika formájában baba folyamatosan jelenik meg a képernyő alján, hogy mozog a képernyőn a napi haladás felé célok. Toggle gombok (bal és jobb) megy át a mért adatok jellemzői fitness karkötő – jelzi a napi tevékenységek / lépések / kalória / távolság.

követés
A GPS mért sebesség és távolság is folyamatosan menti a helyét. A képzés akkor megjelenik a térképen, telefon a SIGMA LINK vagy a PC adatközpontban.

áramköri funkció
A képzés lehet osztani egy áramkör, ami lehet beállítani az automatikus áramkörök (pl. Miután 1km, 10 perc. stb.). Továbbá felveheti a áramkörök megnyomásával kézzel vagy a képernyő. Így tud felvenni 99 áramkörök. Miután ukončeníIf a hanglejtést meghalad egy bizonyos értéket, a szám megjelenik a futó position.Po áramkör megszakítja egy rövid áttekintést az idő és a távolság.
A kijelző az aktuális információkat az aktuális edzés, megtekinthetjük a különböző paramétereit az áramkör, edzés után a kijelzőn látható több információt. A részletes értékelése lehetséges alkalmazások és SIGMA ADATKÖZPONT LINK.

Felvett képzés, statisztika
A kijelző könnyen és bármikor megtekintheti egyéni edzések. A statisztikában ezek edzések vannak tárolva az egyes hónap (12 hónap).
A részletes képzési adatok beleértve az útvonalak és grafikonok megjelenítéséhez a SIGMA LINK vagy adatközpontban.

a sportág
Három előre köredzés profilok ( „kerékpár”, „Run”, „saját profil”), a képzés azonnal el is kezdődik. Egyszerűen válasszon ki egy profilt, és indítsa. Keresztül adatközpont, akkor szerkesztheti a meglévő profilok. Csak válassza ki és menj.Sigma Link (kérelem okostelefon)
NFC lehetővé teszi a kommunikációt a smartphone és iD.RUN és letöltési adatokat SIGMA LINK. Az alkalmazás lehet letölteni edzés adatait. SIGMA LINK alkalmazás képes szinkronizálni az adatokat a SIGMA felhő SIGMA adatközpontban.
Az alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store és a Google Play Store-ban.

Sigma Cloud
CLOUD szinkronizálja alkalmazás és az alkalmazás SIGMA LINK ADATKÖZPONT. Minden adat már elérhető mind az okostelefon és a számítógép.

adatközpont
ADATKÖZPONT szoftver által kifejlesztett Sigma rendszeres értékelése a képzések eredményeit.
Ez ingyenesen letölthető PC-re, Mac-re vagy tablettát www.sigma-download.com
Statisztikai értékelés: Az adatok és a statisztikai elemzés azt mutatja, attól függően, hogy a sport és az emberek.
Control Panel: Vezérlőpult Software ADATKÖZPONT lehetővé teszi a gyors és tiszta megjelenítését a számítógépen lévő adatokat, vagy tablet. Connected végberendezések és új képzési egység azonnal megjelennek.
Log Napló
megtekintése áttekintést nyújt valamennyi képzési értékeket, amelyek szerint vannak csoportosítva tematikailag és grafikusan is értékeli az egyes edzések.
A naptár: A naptár jelenik meg a klasszikus naptár megtekintett választott képzés keretében egy hét vagy egy hónap. Ezen túlmenően, a statisztikák azt mutatják, hogy időszakban és grafikus hullámforma.

gyorsulásérzékelő
Az integrált gyorsulásérzékelő folyamatosan kalibrálva alatt tréninků.When kikapcsolja a GPS (például a futópad), a sebesség és a távolság is meghatározható az érzékelő. Ha kikapcsolja a GPS (pl. A futópad), a sebesség és a távolság határozza meg az érzékelőt.
Távolság:
tényleges távolság mérjük GPS. A vonat a GPS-szel nem lehet számítani a távolságot iD.RUN segítségével a gyorsulásmérő.
Lépés analysisAnalýza lépés: A lépés hossza és ütem segítségével határozzák meg a gyorsítást érzékelő. frekvencia és a lépéshossz által mért gyorsulás érzékelő (egy elemzési technika javíthatja run).

Automatikus start / stop
iD.RUN az a funkciója az automatikus START / STOP pontosabb nyilvántartást képzést (pl. a lámpánál lehet függeszteni kézzel felvenni). Órák érzékelési időt és automatikusan megáll, és indítsa el a felvételt.

8 nyelven
A iD.RUN akkor válasszon egyet a következő nyelveken: angol, német, francia, olasz, spanyol, holland, lengyel és cseh.

MicroUSB, akkumulátor
MicroUSB használni, hogy gyorsan feltölt képzés adatokat az adatközpont, és a töltéshez. Beépített akkumulátor tart akár 14 nap készenléti, GPS-alapú képzés és 6 óra között.

modern design
A sportos forma hangsúlyos a magas minőségű szilikon pánt dupla csat és biztosítása. Szilikon csukló nagyon rugalmas és kényelmes viselet. Nagy lyuk ARRÓL, kellemes ventilation.The gyakorlati rögzíti a kettős csat pánt Még nagy terhelés alatt.

Ellenáll az ásványi üveg
Használt üveg kijelző fedele karcálló. Minimálisra csökkenti a visszaverődés a napfény és maximalizálja a kontrasztot.

vízállóság
iD.RUN vízálló összhangban a nemzetközi szabvány IPX8 amely rendszer a „készülék, amely képes vízállóság körülmények által azonosított, a gyártó (bemerítés, hogy a mélysége 1 méter 30 percig a víz alatt ne érintse semmilyen gombok).”. Ezért alkalmas, függetlenül a rossz időjárás vagy úszás.

csomag tartalma
iD.RUN
MicroUSB kábel


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás unisex
Számlap digitális
Óra kategória edzéshez
Szíj anyaga szilikon
Tok anyaga műanyag
Vízállóság 30M
Forma szögletes
Szíj színe zöld
Számlap színe szürke
Üveg ásványi
GPS igen
Ébresztőóra igen
Dátumkijelzés igen
Stopper igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.