Sigma Sporttester PC 15.11 Red

Márka: Sigma Katalógus száma: 100003938228

Közvetlenül partnerünktől

Sigma Sporttester PC 15.11 Red

Képzési funkciók: Edzési zónák – az egyes edzési zónák automatikus kiszámítása. Átlagos pulzusszám. Kalória mutató. Edzési idő az edzési övezetben. Edzés 1 állítható zónával. Zóna jelző. Három zónás riasztás. Lapszámláló (legfeljebb 50 kör). További információ

12850

21 290 Ft
12 850 Ft
-39%

Katalógus száma: 100003938228

Leírás

Termékleírás

Képzési funkciók:
Edzési zónák – az egyes edzési zónák automatikus kiszámítása. Átlagos pulzusszám. Kalória mutató. Edzési idő az edzési övezetben. Edzés 1 állítható zónával. Zóna jelző. Három zónás riasztás. Lapszámláló (legfeljebb 50 kör). Riasztási jel, ha a határértékeket túllépik / nem érik el. Manuálisan állítható pulzushatár. Az edzési zónák lehetséges megváltoztatása edzés közben.
Áramkör funkciói:
Az áramkör ideje. Idő a kezdetektől. Átlagos pulzus áramkörönként. Maximális pulzus áramkörönként. Az edzési idő az edzési zónában áramkörönként. Kalória áramkörönként
Általános jellemzők:
5 nyelv (DE, GB, FR, IT, ES). Mentse az előre beállított értékeket az elem cseréjekor. Teljes edzési idő. EKG pontosság.
csomagolás:
Komplett mellkasi heveder analóg váltóval. Csak a mellkas övét használják a pulzusméréshez, maga a sportteszter nem méri a pulzusszámot.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás unisex
Számlap digitális
Óra kategória edzéshez
Szíj anyaga műanyag
Tok anyaga műanyag
Vízállóság 30M
Típus quartz
Forma kör
Szíj színe piros
Üveg műanyag
Stopper igen
Szélesség 45 mm
Mélység 16 mm
Magasság 50 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.