Talált termékek száma: 3

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Garmin fénix 3 Sapphire Silver Intelligens karóra II.osztály
266 990 Ft

253 990 Ft
+ ingyen szállítás

Raktáron – Átvehető akár: ma

Mikor kapom meg a terméket?

A termék budapesti MALL.HU raktárunkban van készleten, így készen áll az azonnali szállításra az Ön részére.

Személyes átvétel Budapesten várhatóan: ma
Prémium szállítással Budapestre várhatóan: holnap
Prémium szállítással vidékre várhatóan: holnap

A fenti feltételek házhoz szállítás esetén 15:00 óráig elküldött, utánvéttel és online bankkártyás fizetéssel történő rendelés esetén érvényesek, az adott napon történő megrendelés és a rendelési határidők betartása mellett munkanapokon. Személyes átvétellel rendelt termék esetén az időpont 11:00 órára módosul. A pontos átvételi időpontról SMS-ben és e-mailben értesítjük.

Outlet

A termék csomagolása a szállítás során sérült,de a termék ép és sértetlen.A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!

Garmin fénix 3 Sapphire Silver Intelligens karóra rengeteg hasznos funkciója mellett bőrszíjával egy rendkívül divatos kiegészítő. GPS funkciója mellett magasságmérővel, barométerrel, iránytűvel és hőmérővel is felszerelték, ráadásul Bluetooth, WiFi vagy ANT+ kompatibilis. Egyszerűen csatlakoztatható okostelefonhoz, így okosóraként is funkcionál, értesítve használóját a bejövő hívásokról, üzenetekről. Multisport funkciója lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje az Ön sporttevékenységét, legyen szó síelésről, futásról, kerékpározásról.


Suunto Traverse Alpha Foliage Karóra, Zöld
139 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Suunto Traverse Alpha Foliage karóra, zöld egy beépített GPS-es óra, amely kimondottan a halász-vadász tevékenységekhez lett kifejlesztve. Az óra fejleszthető pulzusmérő övvel és használhatjuk akár sportoláshoz is. Az óra összesen 250 POI pontot tud kezelni. Mindemellett GPS és GLONASS műholdkompatibiltása is van, ami miatt gyorsabb és pontosabb lesz a koordináták rögzítése. Az óra barometrikus mérője rögzíti a légnyomásváltozás trendeket és amennyiben nagy gyorsasággal esik a légnyomás, riasztást ad le a lehetséges viharról. A fegyver visszarúgását érzékeli az órába épített gyorsulásmérő és rögzíti az adott koordinátákat. Minden lövéshez új POI pontot rögzít.


TomTom MultiSport óra, sötét rózsaszin
80 990 Ft

46 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

TomTom MultiSport óra sötét rózsaszin színben. Modern kialakítású, stílusos és kényelmes GPS sportóra. Igazi társ a sportolásban legyen az futás vagy kerékpározás uszás. Az extra nagy kijelző segítségével mindent nyomon tud követni.