Szűrés
Talált termékek száma: 3

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

TomTom MultiSport óra, sötét rózsaszin
80 990 Ft

46 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

TomTom MultiSport óra sötét rózsaszin színben. Modern kialakítású, stílusos és kényelmes GPS sportóra. Igazi társ a sportolásban legyen az futás vagy kerékpározás uszás. Az extra nagy kijelző segítségével mindent nyomon tud követni.


TomTom Spark 3 Cardio GPS óra, Fekete, S
73 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

TomTom Spark 3 Cardio GPS óra megváltoztatja a futás élményét, hiszen az átlagosnál sokkal többet nyújt. Olyan funkciókkal teszi kényelmessé a mindennapi sportolást, mint a okostelefonnal való szinkronizálás, vagy az állandó pulzus jelzés. Az információkat folyamatosan, valódi időben közli viselőjével. Kialakítása ráadásul könnyű, rásimul a csuklóra, nem utolsó sorban pedig divatos is.


TomTom Spark Cardio Music, Fitnes GPS óra, Fekete, "L" + Bluetooth headset
62 490 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

TomTom Cardio Spark Music Fitness GPS karórával edzés közben mérhetjük a teljesítményünket, miközben a bluetooth fülhallgatóval a zenehallgatás is kényelmes és egyszerű. Az óra beépített zenelejátszóval, pulzusmérővel és GPS-el is rendelkezik. Számos üzemmód közül lehet válogatni, így edzőteremben vagy futás, kerékpározás és úszás közben is lehet használni. Mérhető vele a sebesség, idő, távolság, elégetett kalória, lépések száma és rekordok.