OSPREY Pogo 24L II

OSPREY Pogo 24L II

Értékelés: 4,7
17 990 Ft
+ ingyen szállítás

A kis utazóknak már nem kell irigykedniük a felnőttekre – igazi városi hátizsákjuk lehet nekik is a kicsinyített 24l-es Osprey Pogo 24 II modellnek köszönhetően, olyan kiegészítésekkel mint a tablet tartó zseb, irattartó zseb, párnázott zseb a szemüvegre vagy elektromos eszközökre, szervező, karabiner a kulcsokra és mentősíp.

Boll Scout 24 - 30 l

Boll Scout 24 - 30 l

Értékelés: 4,4
21 490 Ft

Minőségi trekking hátizsák gyerekeknek. A Boll Scout 24 – 30 úgy volt tervezve, hogy tökéletesen másolja a gyermek anatómiáját. A fejlett hátrendszer biztosítja a kényelmes viseletet hosszabb ideig is. A hátizsák kapacitása 30 l, és reflexpontokkal van felszerelve a biztonság fokozásának érdekében.

Boll Trail Head 26 Basalt

Boll Trail Head 26 Basalt

Értékelés: 5
34 490 Ft
+ ingyen szállítás

Univerzális hátizsák városba és sportoláshoz. Speciális B7 hátrendszer a hátad formájához igazítva. 5 külső és 6 belső zsebbel rendelkezik a notebook számára is. Tubular Stripes párnázással és Dynamic Air Flow szellőzéssel rendelkezik a kellemes hordozáshoz. A Boll Trail Head 26 Basalt hátizsákban elhelyezhető 3 l kapacitású vízzsák is.

Ferrino Zephyr 17+3L yellow

Ferrino Zephyr 17+3L yellow

Értékelés: 5
23 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sokoldalú praktikus hátizsák. A Ferrino Zephyr 17+3 – yellow hátizsák ellenálló és minőségi Diamond HD anyagból készült. Egy nagy főzsebbel és egy kisebb zsebbel rendelkezik, amiben tárolhatod az apróbb tárgyaidat. Az oldalán található elasztikus zsebek stabilan tartják a vizesüveged. A puha párnázatának és a jó szellőzéssel rendelkező hátlapja rendkívül kényelmes.

Ferrino Zephyr 12+3L black

Ferrino Zephyr 12+3L black

Értékelés: 5
27 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sokoldalú praktikus hátizsák. A Ferrino Zephyr 12+3 – black hátizsák ellenálló és minőségi Diamond HD anyagból készült. Egy nagy főzsebbel és egy kisebb zsebbel rendelkezik, amiben tárolhatod az apróbb tárgyaidat. Az oldalán található elasztikus zsebek stabilan tartják a vizesüveged. A puha párnázatának és a jó szellőzéssel rendelkező hátlapja rendkívül kényelmes.

Husky Pelen Hátiszák 9L

Husky Pelen Hátiszák 9L

Értékelés: 4,6
12 990 Ft 11 490 Ft

Husky Pelen kerékpáros hátizsák erogonomikus kialakításának köszönhetően hosszú túrák során is kényelmes viseletet biztosít, A tökéletes illeszkedést a hát formájához alkalmazkodó háttámla illetve derék és mellkasi öv biztosítja. Vízhatlan anyagból készült, fényvisszaverő elemekkel gazdagított, számos funcionális zsebbel.

OSPREY Daylite II

OSPREY Daylite II

Értékelés: 4
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Praktikus városi hátizsák Az Osprey Daylite II egy extrém könnyű univerzális hátizsák 13 l űrtartalommal, ami városba és kiránduláshoz is megfelelő. A hátizsák része az elkülönített, megerősített notebook zseb, zseb a dokumentumokra és a víztasakra. A hátizsák oldalain hálós zseb található.

Camelbak Classic Hátizsák 3L Piros
16 490 Ft

A Camelback Classic Hátizsák kis táska, ami kifejezetten a kisebb kerékpáros vagy gyalogos túrákhoz alkalmas. Kényelmesen tárolhatja benne alapvető dolgait, amire egy kirándulás során szüksége lehet. A beépített víztartály űrtartalma 3 L, biztosítva Önnek ezzel az egész napos folyadékpótlást. Plusz zsebbel rendelkezik a kis tárgyak tárolásához, mint a telefon és a pénztárca. A táskán továbbá helyet kaptak még fényvisszaverő csíkok is, hogy a kora reggeli és késő esti utazásai alatt is biztonságban legyen.

Camelbak Rogue Racing Red/Silver
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Camelbak Rogue Black/Graphite minőségi, sportos hátizsák megfelelő olyan alapvető dolgok tárolására, amelyekre szükséged lehet kerékpárutakon. A fényvisszaverő elemek biztonságot nyújtanak közlekedéskor.

Ferrino Zephyr 17+3 Hátizsák

Ferrino Zephyr 17+3 Hátizsák

Értékelés: 4,7
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Ferrino Zephyr 17 hátizsák futáshoz, biciklizéshez és túrázáshoz lett tervezve. Az ergonómikus párnázott derék- és vállpántok leveszik a terhet a hátról és nagyon kényelmes egész napos horáds esetén is. A DNS rendszer tökéletes szellőzést biztosít a hátnak. A 17+3 literes hátizsákba minden belefér, amire szüksége lehet sportolás közben.

Ferrino X-Track 15
21 490 Ft
+ ingyen szállítás

A közkedvelt hátizsák innovatív verziója. A Ferrino X-Track 15 minimális súlyt és kiválóan illeszkedő szabást kínál. A dupla mellkasi öv testalkat szerint állítható, a meghosszabbított pánt tökéletesen körülöleli a törzset és fokozott fixálást biztosít. Ennek a hátizsáknak rövidebb kocogásokon és ultramaratonokon is hasznát veszed.

OSPREY SYLVA 12

OSPREY SYLVA 12

Értékelés: 5
35 490 Ft
+ ingyen szállítás

Hurá a kerékpáros kirándulásra a családdal, vagy a barátnőkkel, és természetesen az összes nélkülözhetetlen dologgal, amelyek jól fognak jönni – az Osprey Sylva 12 12 literes női kerékpáros hátizsákba sisak tartóval, amibe nemcsak a tízórai fér el. A hátizsák szellőző hátsó rendszerrel, belső szervezővel, LED világítás tartóval és integrált esőkabáttal rendelkezik.